Skoči na vsebino

[[WoreH premagal eStave]] - blog dokaznega gradiva


WoreH

Priporočeni prispevki

WoreH reče Dne, 7. 7. 2020 at 16:34:

eh če realno sm zgubu volo vplačvat da bi kej zaslužu, js bi raj vidu da bi obstaju kak slovenski betting app game, pa razni leaderbordi da bi na ta način med sabo tekmoval za virtualne coine pa tak.

to zdej kar delam, boris se mi smeji, sam men se dejansko že pozna na denarnci,d a si ne pustim vsak dan par evrov nest na neko kozlarijo  losjoni za telo ker se nabere, trofi se pa mal. družu pa sm se s folkom ko ma vlke probleme s tem, so prizadeti mal ne morm drugač rečt. že v osnovi se enmu ni nikol šlo da bi kej zaslužo. kadar je trofo 250€ je govoril da si je zej povrno za prejšne 3 dni. pol pa spet dalje ružo. nobene logike sam odvisnost.

 

mam pa še eno zanimivo prigodo glede estav pred kratkim, kaže na njihovo all time asshole mentaliteto. so med corono mel simulirane fuzbal lige, pa kak tedn je laufal, js sm si govoril kdor to stavi je šupak. pol je pa en dan prišla simulirana liga prvakov tekma chelsea-bayern. gledam kvote čak mal, za fix 0-0 je kvota 23 https://www.estela.si/kodralniki-figaro https://elpec-ebikes.com/products/toorx-veslaska-naprava-rwx-air-cross ... neviđeno ... nesem gor 1€ in je blo 0-0. js gledu simulacijo cele tekme pač text mode, uživu bol ko če bi dejanska tekma bla. sam to ni zej poanta. poanta je da so po tej tekmi ukinal možnost da staviš fixn rezultat rofl, zato ko je en woreh vzel 20€ like a goat? pa laufal so pol še 2 mesca te simulacije, nikol več ni blo opcije fix rezultata. no tak vidte kaki pedri so čeprav ste že vedl

ja se strinjam kinda 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...