WoreH Objavljeno 14. november 2021 Avtor Share Objavljeno 14. november 2021 medvedev tenis verjetno. al pa nemčija fuzbal. js sm mal hotu boostat, tak da sm se med lakersi pa new englandom odloču. Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 14. november 2021 Avtor Share Objavljeno 14. november 2021 sedaj so na stavah dvignili hendija na 87,5 za 1,8 od kje jim te cifre jaz bom še to vplačal, komi čakam kako bo to zgledal. ko breachnemo 90 pik naskoka se bom fuknu skoz okn Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 14. november 2021 Avtor Share Objavljeno 14. november 2021 prepovedat albaniji igrat žensko košarko 1000% Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ dg90 Objavljeno 14. november 2021 Share Objavljeno 14. november 2021 albanska posla Navedek Povezava do prispevka
twEEneR Objavljeno 14. november 2021 Share Objavljeno 14. november 2021 @WoreH, Makedonija je premagala Islandijo s 3:1. Škoda, da me nisi poslušal in si raje stavil na kr ene random tekme. 1 Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 14. november 2021 Avtor Share Objavljeno 14. november 2021 New England sem trofil ... feels bad tho grozljivka je bila. albanke v drugi četrtini niso dale točke. 32-0. takrat sem se zavedel da sem bil goofnil. hkrati tudi premalo researcha iz moje strani, šele na začetku tekme toni cahunek da vedet da so proti poljakinjam albanke izgubile ene 19-125. sem se takoj prijel za denarnico. samo res jim ne bi smeli pustit igrat, ker ne krijejo igralk, komi laufajo, na ogrevanju mečejo airballe v tablo iz prostih metov ... moram se popravit. imam eno slabših serij Navedek Povezava do prispevka
twEEneR Objavljeno 20. november 2021 Share Objavljeno 20. november 2021 @WoreH, za danes imam stavo na Liverpool proti Arsenalu pri 1.45. V zadnjih sezonah so na Anfieldu redno premagovali Arsenal. Prav tako imaš dobro kvoto 1.62 na Barcelono proti Benfici. Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 20. november 2021 Avtor Share Objavljeno 20. november 2021 ijo, svaka čast. ravno sem prišel pisat, da ste dobrodošli pri objavi kakšnih "varnih" izborov, kjer se zanašamo na stavnico. sedaj stavim listke po 3 pare, eden 1,8 in dva NUJNO pod 1,5. glede na pestro dogajanje bom verjetno danes vsaj dva sestavil. hvala, bom sigurno liverpool prepisal, nato bomo krivili nekoga drugega zanašamo se tule na experte ... na hišo ... vegas ... ne morete nam garantirat ZMAGE liverpoola, potem pa takole ... ne, ne. FIX LIVERPOOL takole samo objavim za blog gradiva, šele zadnjič sem začel s tem. občutki so dobri, poskušam se kej naučit iz številk. ker me je tako uničil Fener včeraj, sm se odločil, da nikoli ne dam več 1,5 kvote. stran od mene, nujno pod. celo je treba rečt, da v celi evroligi včeri, samo ta favorit ni šel skozi bravo Zdovcu, ekipo ima Žalgiri dobro, tako da ne vem zakaj so prej tolk smrdeli. uglavnem ne objavljat 1,5 kvot. za barco še počakam, če kej pade kvota. slika je raztegnjena Navedek Povezava do prispevka
twEEneR Objavljeno 20. november 2021 Share Objavljeno 20. november 2021 (urejano) @WoreH, imaš pa tud Barcelona:Espanyol, 1.35 na Barcelono, kar je pa še bolj varno kot proti Benfici. Pod Xavijem bodo trgali. 20. november 2021 uredilo bitje twEEneR 1 Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 20. november 2021 Avtor Share Objavljeno 20. november 2021 (urejano) evo takole mam jaz. tweener tiket: Pool 1,45. + Barca 1,35. + Cene Prevc (-Jan Hoerl) 1,8. + in pa: Djoko 1,33. - Monza prvi niz odbojka 1,43. + Kubacki (-Zyla) 1,8. + še en izsledek zabeležim. kvota na Man U je 1,5 ... fenerbahce. sej je vlka verjetnost, da zmagajo, samo vsi vemo da so v hudi krizi in nepredvidljivi. sedaj je Ole baje Roy Keana imel pri sebi na sestanku. kaj mu lahko pomaga ne vem. mogoče ga bo igral namesto Freda druga stvar pa so kvote na skokih, kjer ti po pravilih skoraj ne morejo garantirat fiksa. veter pa to. čisto vse kvote za favorite so 1,5 ali 1,55. mislim da je to res številka hudiča. pod 1,5-1,65 ali pa raje vzameš 1,7 namesto 1,8 20. november 2021 uredilo bitje WoreH Navedek Povezava do prispevka
twEEneR Objavljeno 21. november 2021 Share Objavljeno 21. november 2021 Škoda, da se ti Djoko ni izšel. Sta se pa izšla moja izbora, kar me veseli. Bo še nekaj izborov tudi za ligo prvakov. Stay tuned. 1 Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 21. november 2021 Avtor Share Objavljeno 21. november 2021 dobro je blo, hvala res! djokovič zdaj ko gledam nazaj, je bila navijaška. ni pametno dveh tako izenačenih iskat na tako nizko kvoto. dali so mu jo, ker je GOAT, samo preko dneva sem opazil višanje kvote. hkrati pa ga je tudi na olimpijskih zverev dobil in mu ne leži. nekaj se je za naučit uglavnem, hkrati pa se je naredil plus, ker en listek pokrije drugega in še doda vsoto vplačila Navedek Povezava do prispevka
twEEneR Objavljeno 22. november 2021 Share Objavljeno 22. november 2021 @WoreH, za jutri sem našel še eno kvoto, ki je ugodna za kombinacije in sicer zmaga Interja proti Šahtaju, 1.30. Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 23. november 2021 Avtor Share Objavljeno 23. november 2021 vzel sem ti sedaj Barco na 1,62 če preživim do takrat, zraven je nula na azijcih Al Hilal - Pohang 3,4 in pa Man u zmaga za več ko en gol 4,4 čas je Navedek Povezava do prispevka
twEEneR Objavljeno 23. november 2021 Share Objavljeno 23. november 2021 WoreH reče pred 2 minutama: vzel sem ti sedaj Barco na 1,62 če preživim do takrat, zraven je nula na azijcih Al Hilal - Pohang 3,4 in pa Man u zmaga za več ko en gol 4,4 čas je Tole bi ti odsvetoval, ker najbrž ne bo dobitno. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ dg90 Objavljeno 23. november 2021 Share Objavljeno 23. november 2021 Ja pri taki kvoti je vedno najbrž nedobitno. Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 23. november 2021 Avtor Share Objavljeno 23. november 2021 sem dal sistem 2/3 imam tak filing, jaz si nisem odsvetoval, ne bi pa priporočal gremo lepo počas. gledu bom te azijce pa naviju za izenačeno, zakaj ne? Navedek Povezava do prispevka
twEEneR Objavljeno 23. november 2021 Share Objavljeno 23. november 2021 WoreH reče pred 23 minutami: sem dal sistem 2/3 imam tak filing, jaz si nisem odsvetoval, ne bi pa priporočal gremo lepo počas. gledu bom te azijce pa naviju za izenačeno, zakaj ne? Tud sistem 2/3 ni fiks, da bo šel skozi. Raje cashoutaj in počakaj na bolj safe stave. Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 23. november 2021 Avtor Share Objavljeno 23. november 2021 pusti tisoč dni, in tisoč noči, ki jih več ni vzemi le eno stavo, ki objavil si jo tu na mn3njalnik to je bil tvoj dan ko si falil stave dan ki da ti nič in neki dnarja ti vzame tega nikdar ne veš (prej) kdaj falil boš naj te upanje ne zapusti al hilal, bo nulo od-igral to bo sigurn prav Navedek Povezava do prispevka
twEEneR Objavljeno 24. november 2021 Share Objavljeno 24. november 2021 (urejano) Škoda @WoreH, žal ni šlo čez. Meni je Benfica odnesla 100 eur dobička. Naj grejo Xavi in njegova druščina v 3 krasne. Da ene boge Benfice ne morejo doma premagat... Kam je padla ta Barcelona... Za danes bom stavil na zmago Interja in Šerif +2.0 AH. 24. november 2021 uredilo bitje twEEneR Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 24. november 2021 Share Objavljeno 24. november 2021 Vi2 sta prav tista potrošnika ki si jih stavnice želijo. Stavit male denarje in upat da trofis ali pa stavit na razne 1.35 kvote in to prodajat kot super kvoto. Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 24. november 2021 Avtor Share Objavljeno 24. november 2021 he he verjamem da bo tole jinx, da danes nekaj plusa naredimo nekaj bom sigurno prepisal, na Šerif sem vedno rad dal meni iskreno se gre bolj za popestritev, včeraj je bil super triple-header fuzbalov pri men. sicer al hilal se je hit falil (evrogol v 16. sekundi), potem pa se je ipak živelo čist do konca barce. sistema stavnic pač ne moreš premagat, lahko samo uživaš v tistem plusu ko se zgodi, kej za jest kupiš. če se mene vpraša tako ALL TIME razmerje vplačila/dobitki, dam roko v ogenj da nisem daleč od nule. sigurno pa nisem manijak, ki bi "frenda" prosu konc mesca za 25€ paysafe, pa mu potem nikoli ne bi vrnil Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ dg90 Objavljeno 24. november 2021 Share Objavljeno 24. november 2021 jst še zdej živim od plusa z oi polfinala Slovenija Francija, ker je blo nevem 2,2 na Francijo in sm reku res bmk če zgubim, dal 50 na francoze, takoj po tekmi sm si 70 izplačal, z ostalim se pa zdej igram. 2 Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 24. november 2021 Avtor Share Objavljeno 24. november 2021 ne da se počutim defenzivno, ampak pri meni gre tako, da imam nek budget za hrano, pri hrani pa so rangi. potem pa tvegaš in si rečeš, lahko sedaj kupim mid-tier kos mesa, ali pa tvegam razliko do najbolj poceni mesa na stavah, poskušam ukradit večji, boljši mes, ali pa so potem hrenovke. nikoli pa nisem lačen Navedek Povezava do prispevka
twEEneR Objavljeno 24. november 2021 Share Objavljeno 24. november 2021 (urejano) dg90 reče pred 7 minutami: jst še zdej živim od plusa z oi polfinala Slovenija Francija, ker je blo nevem 2,2 na Francijo in sm reku res bmk če zgubim, dal 50 na francoze, takoj po tekmi sm si 70 izplačal, z ostalim se pa zdej igram. +1, na OI sem vzaslužil ogromno denarja, ko sem dal na Francijo in Avstralijo. In zanimivo obakrat je bila Slovenija celo favorit. 24. november 2021 uredilo bitje twEEneR Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 24. november 2021 Avtor Share Objavljeno 24. november 2021 (urejano) **tole bi skor blo dobitno. sheriff bi moru zamenjat za lakerse ob isti kvoti. sm že mel nagledan. je pa res da bol za dnar nazaj 25. november 2021 uredilo bitje WoreH Navedek Povezava do prispevka
twEEneR Objavljeno 8. december 2021 Share Objavljeno 8. december 2021 (urejano) @WoreH za danes imam eno stavo, ki je low risk - high reward. DVOSTRANSKA 1 - 2 (0=STORNO), tip 2 (zmaga Barcelone proti Bayernu) pri kvoti 3.60. Če Barcelona zmaga, je stava dobitna, v primeru remija se stava stornira, le v primeru zmage Bayerna ni dobitna. Kvota je 3.60, tako da splača poskusiti. Lahko pa staviš tudi tip 02 pri kvoti 2.65. Mislim, da Bayern danes vsekakor ne bo zmagal. Zagotovili so si prvo mesto v skupini, igrali bodo z rezervno postavo, na stadionu ne bo navijačev, tako da bo teren povsem nevtralen. Na drugi strani Barcelona potrebuje zmago za napredovanje iz skupine. Xavi je čez vikend počival ključne igralce. Barcelona bo danes zelo motivirana in mislim, da lahko presenetijo Bayern. Stavnice so pri postavitvi kvot tukaj precej zgrešile, tako da mislim, da se splača dati nekaj cekinčkov v to stavo. 8. december 2021 uredilo bitje twEEneR Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 8. december 2021 Avtor Share Objavljeno 8. december 2021 ja, čakam že ta dan nekaj časa. sedaj sem tolko falil, da sem vzpostavil pravilo, da stavim kadar united igra in pa med vikendi loterijske listke. sej ne da bi denarja veliko spušil, sam jezi me retrospektiva vsak dan pa kak nism tega mogu vedet, kak sm to zajebu ni ravn pozitivno vsak večer bit jezn uglavnem evo, kasneje postam cheese tiket, ko preverim kaj je še kej dans. gor bom dal kar si reku, že pa zdle morm rečt, kar je blo za videt benfice nazadnje, to men ne zgleda da bojo fix dans zmagal. mogoč ne upam stavit, mogoč upam, rečem pa ziher da dinamo za njih ne bo kr tak ... ker kvota je koda so PSG za njih Navedek Povezava do prispevka
twEEneR Objavljeno 8. december 2021 Share Objavljeno 8. december 2021 Res je, Benfica ima smešno nizko kvoto proti Kyevu. Zna se zgodit, da Benfica ne bo premagala Kyeva. Oni so kr veliki bottlerji. Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 8. december 2021 Avtor Share Objavljeno 8. december 2021 evo js sm dal zdle SKA proti traktorju da zmaga. hrvatice več ko 2 gola argentino, rokomet, pa 02 barcelono snow barca bamo sej bom padu do takrat, je pa en zgrešen Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.