👽drevored Objavljeno 29. april 2026 Avtor Share Objavljeno 29. april 2026 ne vidim tle zakaj se ti nebi dalo motorja prizigat. isto ga prizges ko skuter. edino pac vedno mors ruzak s sabo vzet, skuter ma pa prtlaznik. sej ti ni treba kupit 1000ccm motorja. lahk kupis isto mocnega in tezkega kot skuter. skuterji so kul tja do 16ga ali 18ga leta. dobro, nima veze zdaj. nabavi nekaj in se furaj. jaz bi honda adv vzel zarad izgleda in ker sem honda fan. drgac nimam pojma o skuterjih. definitivno bi probal testno voznjo Navedek Povezava do prispevka
modriadsl Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Saj je povedal, da ima zdravstvene težave. Mogoče ga jebe kolk in ne more lesti čez zic... Sem vozil že nekaj večjih skuterjev in so čisto fajn za peljat. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 @Aktivist Vanč pozdravljen nazaj na forumi! A o quadu si ze kej razmisljal? To je isto komot kot skuter. Drgac realno, mojih 5 centov: pravis da ti je argument ZA bmw skuterja, ker drzi ceno. Sam cena je odvisna od povprasevanja in ponudbe. Jaz realno nism se vidu bmw skuterasa, tak da je mogoce vprasanje, kolk dinarjev bi ti motohisa ponudila v zameno ko bi razmisljal o GSu, ce mogoce sploh ni trga za bmw skuterje. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Sem se odločil, da grem pogledat drugi teden še v AS Domžale ADV350 in Forzo... mi je Forza skoraj bolj všeč, predvsem za kako daljšo pot je precej bolj udobna. Pa bom potem videl. Hvala vseeno vsem za informacije... Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Kočevc reče Pravkar: @Aktivist Vanč pozdravljen nazaj na forumi! A o quadu si ze kej razmisljal? To je isto komot kot skuter. Drgac realno, mojih 5 centov: pravis da ti je argument ZA bmw skuterja, ker drzi ceno. Sam cena je odvisna od povprasevanja in ponudbe. Jaz realno nism se vidu bmw skuterasa, tak da je mogoce vprasanje, kolk dinarjev bi ti motohisa ponudila v zameno ko bi razmisljal o GSu, ce mogoce sploh ni trga za bmw skuterje. Res je... ene par se jih prodaja rabljenih na Avtonet.. Videl pa ga sam tudi še nisem na cesti 😂 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Za kake kitajce quade imas firmo Linhai v slo, za 5-6k dobis ze kej spodobnega za mal zajebancijo. Mamo v familiji, je za po cesti, po gozdu in pa za delo (vleka prkolice po gmajni) Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Aktivist Vanč reče pred 27 minutami: Res je... ene par se jih prodaja rabljenih na Avtonet.. Videl pa ga sam tudi še nisem na cesti 😂 Ma tle na primorski jih je dosti, v italiji pa sploh 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Kočevc reče pred 20 minutami: Za kake kitajce quade imas firmo Linhai v slo, za 5-6k dobis ze kej spodobnega za mal zajebancijo. Mamo v familiji, je za po cesti, po gozdu in pa za delo (vleka prkolice po gmajni) Ne, to sem nekoč mislil, da me veseli... pa me ne. Mora biti udobno za daljša potovanja tudi. Sem bil čist nahajpan in sem probal od kolega, pa mi je tako bedno, da težko opišem. Imel bi ga kot tretjo prevozno sredstvo za igračkanje po gmajni. Za izlete in podobno pa definitivno ne, ne bi šel s tem nikoli na morje. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 MorskaGlista reče pred 6 minutami: Ma tle na primorski jih je dosti, v italiji pa sploh Ja, na primorskem je itak od nekdaj bilo več teh skuterjev... vi imate sezono 12 mesecev. Še bolj pride prav gretje sedeža in ročk. Pri nas v letošnji zimi ni bilo variante kar nekaj mesecev, ker je blo po mnogo letih res mrzlo in snega. Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 3. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 3. maj 2026 ko se zmotis in namest power of dreams reces touch the dream in pol se moras vozit po offroadu 1 Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 3. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 3. maj 2026 ne morem vam opisati kako dobro je iti na motor, po tem, ko cel teden dopusta gledas kako se drugi vozijo. se posebej, ce mas hondo. ayyy kako se to pelje kaj si ti nor. pa kako se dere k navijas obrate in skos sam vlece vlece vlece. ko zjutraj prizges masino in speljes ti honda da vedet, da je pripravljena it kamorkoli hoces. daje ti popolno svobodo, da se odpeljes na drug konec sveta. neverjetno. verjetno mi tudi ni treba povedat, da ce nimate naked motorja ste gay. tam pred sabo skos gledat neko plastiko in vizir, kot da fukas z dvojnim kondomom, ker se bojis aidsa. ne hvala. naked 4 lyfe. 3 Navedek Povezava do prispevka
moderator Objavljeno 3. maj 2026 Share Objavljeno 3. maj 2026 Kočevc reče Dne, 29. 4. 2026 at 20:08: @Aktivist Vanč pozdravljen nazaj na forumi! A o quadu si ze kej razmisljal? To je isto komot kot skuter. Drgac realno, mojih 5 centov: pravis da ti je argument ZA bmw skuterja, ker drzi ceno. Sam cena je odvisna od povprasevanja in ponudbe. Jaz realno nism se vidu bmw skuterasa, tak da je mogoce vprasanje, kolk dinarjev bi ti motohisa ponudila v zameno ko bi razmisljal o GSu, ce mogoce sploh ni trga za bmw skuterje. ATV-ji so potrata resursev. Navedek Povezava do prispevka
moderator Objavljeno 3. maj 2026 Share Objavljeno 3. maj 2026 drevored reče pred 42 minutami: verjetno mi tudi ni treba povedat, da ce nimate naked motorja ste gay. tam pred sabo skos gledat neko plastiko in vizir, kot da fukas z dvojnim kondomom, ker se bojis aidsa. ne hvala. naked 4 lyfe. Nakedi so kul, prvinski. Sem jih imel ene šest al kolk. Navedek Povezava do prispevka
Rubuz Objavljeno 4. maj 2026 Share Objavljeno 4. maj 2026 drevored reče pred 11 urami: ne morem vam opisati kako dobro je iti na motor, po tem, ko cel teden dopusta gledas kako se drugi vozijo. +1 Jaz tud včeri šel v Crikvenico na kofe. Sem mislu it še nižje, pa sem vidu da je preveč gužva da bi dejansko užival. Sem se pa prvič vozil po cesti iz Delnic do Prezida. Tistih prvih 11km je vrhunskih. https://maps.app.goo.gl/esFX9eSMWtG2uj5K9 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 4. maj 2026 Share Objavljeno 4. maj 2026 Kak pridt do kode barve k jo imam na avtu? V prometni je kr ena. Mal mam pikic povrsinske rje na ibizi in bi z dremelom pobrusil in nanesu barvo ter lak. Seveda ne bo kot orginal ampak se saj rja nau sirila. Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 4. maj 2026 Share Objavljeno 4. maj 2026 drevored reče pred 19 urami: ne morem vam opisati kako dobro je iti na motor, po tem, ko cel teden dopusta gledas kako se drugi vozijo. Jst bom še več kot pol sezone drgnil avtošola moped. Doma pa me čaka moj naked, da ga peljem na izlet Pa ne mislim na 125cc. Tist je ratal moped za v službo Navedek Povezava do prispevka
BugMan Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 No evo, meni je pa včeraj ratalo končat obdobje, ko sem moral avtošola moped drgnit, zdej moram samo še na upravno enoto po novo vozniško, pol pa šparat 3 Navedek Povezava do prispevka
modriadsl Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Wtf za menjavo zadnje gume hočejo 40€🫨😵💫 Kje so časi, ko sem sem menjavo vseh gum na avtu plačal 20€... Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 5. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 5. maj 2026 mal bolj mehka desna roka in znucana guma do zice treba sparat Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 6. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 6. maj 2026 picka jim materna inkasantska. slikal me je radar na uni cesti ko gres iz Unca proti Cerknici. 101kmh pri omejitvi 70. prehiteval sem avto keri faking pedri da merijo na tem odseku Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 (urejano) Tam so kar redno, pa tik pred Cerknico tud, že misliš, da je konec naselja... pa ni! Chaching! €€€ 6. maj 2026 uredilo bitje Bessie Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 drevored reče pred 2 urama: picka jim materna inkasantska. slikal me je radar na uni cesti ko gres iz Unca proti Cerknici. 101kmh pri omejitvi 70. prehiteval sem avto keri faking pedri da merijo na tem odseku A to si bil vceraj? Sem šel mimo te kontrole z motorjem, prav tak tipičen plac za kasiranje je tisto. Navedek Povezava do prispevka
modriadsl Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 Ravno danes sem dobil pošto, prvo kazen na motorju sploh. 40€ relacija Kranj-Kokrica. Konec naselja, me je spekel ravno pri prehitevanju avtomobila, ki je cincal 30 na uro. Totalno pedersko postavljen radar... Navedek Povezava do prispevka
moderator Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 (urejano) Drevored je spraseval enkrat zakaj ima SV-7 GX starinske prednje vilice. Sedaj imamo odgovor. https://bikes.suzuki.si/motocikli/sv-7gx Nov, zanesljiv motor s 27 let starim agregatom, ki dela vecno, za 8 jurjev. Obenem je to tudi odgovor na vprasanje lepega simeta, kaj bi kupil. Se mene ima da bi sel po enega za v sluzbo se vozit. 8. maj 2026 uredilo bitje moderator Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 8. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 8. maj 2026 (urejano) ne vem, men se 8 jurjev zdi drago. honda hornet 750 je 8.500eur res pa je da to ni naked in je ta kategorija motorjev iz neznanega razloga dosti drazja. yamaha tracer 7 je 10,5k what the fuck. mt07 je pa skoraj 8.9k. a so ponoreli? leta 2019 je moj motor stal 8 jurjev, mt07 je pa bla 6.5k. zdaj je moj motor 9.2k ah jebiga. pol pa svaka cast suzukiju da je dal tko poceni zadevo. edit: zdaj vidim da so avtomatski menjalniki 500 eur drazji od navadnih verzij. tko da navadna mt07 je 8.5k. 8. maj 2026 uredilo bitje drevored Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 8. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 8. maj 2026 ne vem ce sem ze napisal kako so me zajebal pri liderpnevmatik. neko spansko dostavno sluzbo uporabljajo in je tracking v spanscini. pol je pa na trackingu pisalo, da so mi kao probali dostaviti ampak me ni bilo doma (bullshit). sem se moral kregat preko mailov z liderpnevmatik in na koncu so mi vrnili denar. ampak fora je da se je to tko dolgo vleklo, da nisem mel vec cajta narocit drugje gume. tko da sem se moral narociti pri zlatarjih in na sreco so mi dali termin naslednji teden se pred tehnicnim pregledom. Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 8. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 8. maj 2026 pa da se to ponudim za vikend cez dva tedna grem zelo verjetno na morje. v petek malo prej iz sihta in dol do sibenika. tam je baza. v soboto izlet v dubrovnik. v nedeljo domov. prenocisce je zastojn. Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 moderator reče pred 9 urami: Drevored je spraseval enkrat zakaj ima SV-7 GX starinske prednje vilice. Sedaj imamo odgovor. https://bikes.suzuki.si/motocikli/sv-7gx Nov, zanesljiv motor s 27 let starim agregatom, ki dela vecno, za 8 jurjev. Obenem je to tudi odgovor na vprasanje lepega simeta, kaj bi kupil. Se mene ima da bi sel po enega za v sluzbo se vozit. Zelo všečna mašina Tudi tak nek segment motorja bom iskal v naslednjih sezonah enkrat. drevored reče pred 8 urami: ne vem, men se 8 jurjev zdi drago. honda hornet 750 je 8.500eur V avtošoli vozim hornetko 750. Odličen zvok motorja z stok izpuhom. Tudi zelo dobro vodljiva reč. Mi je pa inštruktor takoj pojamral, da so to pasja jajca. Saj so morali dati v reklamacijo, ker je bilo bojda neki že out of factory skrivljeno. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 Evo, sem na koncu preko par vez zrihtal dokaj ugoden polni kasko in sem plačal aro za MBW C400GT... kurbe so ti pri BMW... res cena gre v nebo z dodatno opremo... Ampak za ene 2 leti bo, mogoče celo 3, potem pa bom menjal za GS ali pa Multistrado ali nekaj podobnega. Menda bo drug teden za prevzem, 2 dni nazaj je bil v Avstriji na poti v Slovenijo... 1 Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 9. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 9. maj 2026 danes spet neki dela na Tomosu. obroci koles so zarjaveli, najbolj na notranji strani. zato ne morem vec napenjat spic, ker so kapice na spicah zarjavele. zdaj pa dilema. al kupit samo spice al nove obroce tudi. definitivno bi novi obroci bili lepsi in tud ziher si, da bodo spice lepo pasale noter. ampak je tudi dodatnih 60 evrov. jebemti, spet ene dve uri prckanja pa nic narejeno. to bo projekt do 2030. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.