kapslok 606 Objavljeno 11. julij 2020 Share Objavljeno 11. julij 2020 obuditev teme iz starega foruma. da začnem; že nekaj časa iščem en komad. španski naslov, brez vokala, pa nekakšen francoski vibe ima. taka melodija, ki bi se lahko predvajala medtem, ko te vežejo nekam in čakaš na liniji. samo malo bolj upbeat. Navedek Povezava do prispevka
newfka 914 Objavljeno 12. julij 2020 Share Objavljeno 12. julij 2020 ziher kakšna bossa nova skladba... mogoče počekiraj kakšne kompilacije na YT Navedek Povezava do prispevka
kapslok 606 Objavljeno 15. julij 2020 Avtor Share Objavljeno 15. julij 2020 ne vem, bossa nova me dela živčno. tisto, kar iščem, ma boljši vibe. me kr plesat prime. je podobno, ampak bolj bondovsko. pa skor 100% sem prepričana, da je slika v ozadju komada na yt približno take barve kot mn3. če mogoče komu klikne. Navedek Povezava do prispevka
Ninđa 3 563 Objavljeno 15. julij 2020 Share Objavljeno 15. julij 2020 (urejano) Španski elevator music komad s francoskim vajbom in mn3njalniškim ozadjem na jutubi... Kaj ga dela španskega? [edit: aja, naslov] Flamenko kitara? Sprašujem, ker ni besedila. Morda veš kak ritem bi lahko bil? Rumba, tango, salsa, cumbia, sevillanas, ...? 15. julij 2020 uredilo bitje Ninđa Navedek Povezava do prispevka
kapslok 606 Objavljeno 15. julij 2020 Avtor Share Objavljeno 15. julij 2020 Ninđa reče pred 29 minutami: Španski elevator music komad s francoskim vajbom in mn3njalniškim ozadjem na jutubi... Kaj ga dela španskega? [edit: aja, naslov] Flamenko kitara? Sprašujem, ker ni besedila. Morda veš kak ritem bi lahko bil? Rumba, tango, salsa, cumbia, sevillanas, ...? klavir in tolkala, pa ena melodija se ves čas ponavlja. Navedek Povezava do prispevka
Ninđa 3 563 Objavljeno 16. julij 2020 Share Objavljeno 16. julij 2020 (urejano) Chick Corea - Armando's Rumba 16. julij 2020 uredilo bitje Ninđa Navedek Povezava do prispevka
kapslok 606 Objavljeno 16. julij 2020 Avtor Share Objavljeno 16. julij 2020 Ninđa reče pred 10 urami: Chick Corea - Armando's Rumba bolj poskočno, bolj rumeno. vem, grozna sem. Navedek Povezava do prispevka
Ninđa 3 563 Objavljeno 16. julij 2020 Share Objavljeno 16. julij 2020 (urejano) @kapslokNino Rota - Amarcord Ta komad zadosti vsem kriterijem razen solo klavir in tolkala, sta pa klavir in boben precej prezentna. Zveni bondovsko špansko s francoskim swagom, poleg tega je to melodija, ki jo enkrat slišiš in sto let iščeš Za več bo treba pa še kak info. Tolkala v smislu baterija bobnov, konge in bongosi, cajon ali melodična tolkala? 16. julij 2020 uredilo bitje Ninđa Navedek Povezava do prispevka
kapslok 606 Objavljeno 19. julij 2020 Avtor Share Objavljeno 19. julij 2020 Ninđa reče Dne, 16. 7. 2020 at 13:35: @kapslokNino Rota - Amarcord Ta komad zadosti vsem kriterijem razen solo klavir in tolkala, sta pa klavir in boben precej prezentna. Zveni bondovsko špansko s francoskim swagom, poleg tega je to melodija, ki jo enkrat slišiš in sto let iščeš Za več bo treba pa še kak info. Tolkala v smislu baterija bobnov, konge in bongosi, cajon ali melodična tolkala? ni pravi. evo, glavna melodija (ritem je malo off). pri tem je treba upoštevati, da že kar dolgo nisem slišala komada. nekdo, ki ga še nikoli ni slišal, mi je na hitro ino na približno pomagal reproducirat. kkk.ogg 1 Navedek Povezava do prispevka
kapslok 606 Objavljeno 29. julij 2020 Avtor Share Objavljeno 29. julij 2020 na šihtu poslušam nekaj random in zaslišim znano melodijo: očitno je treba včasih samo malo počakat. hvala @newfka @Ninđa Navedek Povezava do prispevka
Ninđa 3 563 Objavljeno 29. julij 2020 Share Objavljeno 29. julij 2020 (urejano) Hudo! Ravno včeraj sem čekiral kubanske pianiste, ker mi je bilo smotano, da ne poznam komada Sčekiraj pianista z imenom Bebo Valdes, če ti taka muzika dogaja. 29. julij 2020 uredilo bitje Ninđa Navedek Povezava do prispevka
newfka 914 Objavljeno 29. julij 2020 Share Objavljeno 29. julij 2020 Simpatičen razplet Navedek Povezava do prispevka
dreknapalci 173 Objavljeno 25. september 2020 Share Objavljeno 25. september 2020 A je kdo poslušal mogoče današnjo Letkovo centrifugo in prepozna komad v ozadju? https://val202.rtvslo.si/2020/09/komentar-dogodkov-tedna-44/ Koščki ujetega besedila: "vse več ldi je na cest" "moja mala totalna štala..." Navedek Povezava do prispevka
erted45 324 Objavljeno 25. september 2020 Share Objavljeno 25. september 2020 dreknapalci reče pred 1 uro: A je kdo poslušal mogoče današnjo Letkovo centrifugo in prepozna komad v ozadju? https://val202.rtvslo.si/2020/09/komentar-dogodkov-tedna-44/ Koščki ujetega besedila: "vse več ldi je na cest" "moja mala totalna štala..." https://kaparecords.bandcamp.com/track/globalna-tala 1 Navedek Povezava do prispevka
dreknapalci 173 Objavljeno 25. september 2020 Share Objavljeno 25. september 2020 erted45 reče pred 58 minutami: https://kaparecords.bandcamp.com/track/globalna-tala 👌😎 Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar 146 Objavljeno 7. februar 2021 Share Objavljeno 7. februar 2021 (urejano) Našel 7. februar 2021 uredilo bitje Mrhovinar Navedek Povezava do prispevka
Scar 61 Objavljeno 29. marec 2021 Share Objavljeno 29. marec 2021 V enem od PESov (pro evolution soccer) se v tistih casih, ko je PES ubijal fifo (torej recimo PES 5, 6, mogoce se kaksna od tistih prvih z letnico), je bil en smesen komad ki ni mel besedila, samo nek nonsense v stilu "dutn datn deja di". Vsake toliko mi gre po glavi in se spravim iskat po jutubu, ampak brez uspeha. Lahko kdo od starih PESjanov pomaga? Navedek Povezava do prispevka
Stanic 4 Objavljeno 29. marec 2021 Share Objavljeno 29. marec 2021 Ni ravno najbolj primerno temi, ampak me zanima, če ima kdo kje kak posnetek De profundis tenebrarum skladatelja Antonia Tarsia. Vem da so jo pred dvema ali tremi leti izvajali Musica Cubicularis v sklopu Stare glasbe na Novem trgu. V kolikor pa nima nihče posnetka, se priporočam tudi za note. Navedek Povezava do prispevka
Persona 95 Objavljeno 29. marec 2021 Share Objavljeno 29. marec 2021 Scar reče pred 6 urami: V enem od PESov (pro evolution soccer) se v tistih casih, ko je PES ubijal fifo (torej recimo PES 5, 6, mogoce se kaksna od tistih prvih z letnico), je bil en smesen komad ki ni mel besedila, samo nek nonsense v stilu "dutn datn deja di". Vsake toliko mi gre po glavi in se spravim iskat po jutubu, ampak brez uspeha. Lahko kdo od starih PESjanov pomaga? Tole? Mešalo se mi je od tega 1 Navedek Povezava do prispevka
Scar 61 Objavljeno 29. marec 2021 Share Objavljeno 29. marec 2021 Persona reče pred 3 urami: Tole? Zal ne. Tisti komad gre dobesedno "dutn datn deja dutn di". Prisezem neke random besede, ampak mi je bil vedno pri srcu komad, ceprav je smesen. Enkrat bi blo treba preposlusat od vseh teh pesov celotne soundtracke Navedek Povezava do prispevka
George Michael 111 Objavljeno 23. april 2021 Share Objavljeno 23. april 2021 Kak je ze oni slovenski komad..taki funky zenski vokali..ful sexy..ko neki leeloožame se mi cuje. ”samo nebo je meja, ce od ljubezni si zadet. 🎼🎼🎺 vsec mi je ideja, najin mali svet je lep” Navedek Povezava do prispevka
George Michael 111 Objavljeno 24. april 2021 Share Objavljeno 24. april 2021 Too tnx Navedek Povezava do prispevka
MikeHawk 1 079 Objavljeno 28. april 2021 Share Objavljeno 28. april 2021 Zjutraj sem v avtu slisal nek slovenski komad, najprej me je spominjal na lets love od guetta fat sia, torej 80s vibe, ampak na moderen nacin Poje zenska in edino kar sem si zapomnil je zacetek refrena "poletiva med zvezde" S tem da zapoje nekako tako: Poletiiiiiiivaa Med zveeeezde Navedek Povezava do prispevka
MikeHawk 1 079 Objavljeno 14. maj 2021 Share Objavljeno 14. maj 2021 MikeHawk reče Dne, 28. 4. 2021 at 16:22: Zjutraj sem v avtu slisal nek slovenski komad, najprej me je spominjal na lets love od guetta fat sia, torej 80s vibe, ampak na moderen nacin Poje zenska in edino kar sem si zapomnil je zacetek refrena "poletiva med zvezde" S tem da zapoje nekako tako: Poletiiiiiiivaa Med zveeeezde v glavnem, sem ga zjutraj spet slisal in shazamal: 2 Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer 1 098 Objavljeno 25. december 2021 Share Objavljeno 25. december 2021 (urejano) Iščem house komad, kjer poje črnec, ki ima v roki nekakšno palico in mislim da ima klobuk in drede. Komad je na nek način podoben "Do You Remember House". Poje nekaj "This is my house" ali nekaj. Komad je iz 90s. 25. december 2021 uredilo bitje sadhu sequencer Navedek Povezava do prispevka
hawa meyta 3 034 Objavljeno 26. december 2021 Share Objavljeno 26. december 2021 sicer se ravno ne sklada s tem kar si opisal, ampak moja prva asociacija je faithless - God is a dj. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo 1 160 Objavljeno 26. december 2021 Share Objavljeno 26. december 2021 Je možno, da gre za komad od Ecstasy? (sicer dvomim, ker to bi bilo preveč easy poiskat). Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.