Skoči na vsebino

Soul Calibur 6 official slab fotrček brez refleksov topick


Galko

Priporočeni prispevki

o ti prasice anarhokomunistične nehvaležne

 

o ti svinje ušive

 

evo kaj je bilo pripravljeno za bivše forumske prijatelje (dajmo uporabljati izraz "gnide")

 

- 5x pizza, sestavljena iz:

--- 1 kg manitoba tip 00 moke, 50 % hidracija

--- testo uleženo 3 dni

--- 5x mozzarela Spar Despar, prva na testu ZZZP

--- 2x 0,5L Mutti pasiranega paradižnika

--- 100 g kuhane domače šunke

--- 100 g kuhanega peršuta

--- 2x piksna šampinjonov

--- pol bučke

--- pečeno na razgreti šamotni plošči

 

- 24 mrzlih pivov

 

- 2L sladoleda Planica klasik

 

Prva pizza ni ratala, ker je bila ženska prezaposlena s tauntanjem in je pozabila pod pizzo podstaviti peki papir. Ostale pizze so izgledale pa takole:

 

OyAhbp.jpg

  • Račka +1 3
  • Na jagodo +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Hernier reče pred 10 minutami:

Lahko confirmam, da so bile zelo dobre pice. Fora prve (na fotki) je, da je naredil tipično Zaraf napako aka ni zamokal podlage, da bi pol smoothly vrgel pico na lopar

 

Vse ostale so bile tipi-topi in mega okusne

 

Vseeno ni pomagalo, da ne bi v večeru slišal vsaj 20x taunta "Zaraf pica" in "lahko bi se bolj potrudil in dodal ročaje" 

^Jaz bi samo izpostavil, da sem pohvalil pico preden je Galko vrgel seznam sestavin na mizo

 

Tako da upam, da ostajam v forumski smetani

 

Za izločitev iz katere so mi momci že grozili, ker sem jih dobesedno anihiliral v Mario Kart

 

PmYHzk5.jpg

 

Dejstva:

- jaz sem Tanooki Mario in igral sem na polovico zjebanega joycona, za katerega smo potem ugotovili, da tipke sploh ne delajo

- sklop prog, ki smo ga igrali, sem igral PRVIČ (ker je šlo za DLC stuff, ki ga sam nimam)

- Yoshi je bil Feget in igral je na PRO CONTROLLER, enough said

Povezava do prispevka

Spet ta "prvič vidu DLC", mene so od držanja pol nečesa kar zgleda kot joypad skor krči v prste med vožnjo, sedel sem 16 metrov od TVja in videl temu primerno velik, na en ušes se mi je drl atomic z navodili kako nastavt fršterker da bo proper zvok, na drugi strani sem z rahlim škiljenjem umiral, ko sem gledal fegeta kako je pizdil in spraševal ker knof je gas na padu, ćamir pa dobesedno na tepihu meter od TVja s polnim fokusom in svojim switchom v ruzaku. Zdej mi je žal da te nisem spotaknil v mačji skret.

 

Pogledla sem uvodni video za noobe, naslednjič bo pokal mal bolj zares, pa bomo vidl kdo je "najlepši, najpamatnejši, najmanj kosmat" menjalničar.

Povezava do prispevka

Sam res... A se lahko čimprej še enkrat dobimo, ker to obnašanje Ćamirja je postalo nevzdržno. Prvič igram, nimam očal, vnetje sklepov na rokah, na koncu pa pa perfect drive. Baje je bil tudi v srednji šoli tak, nisem se nič učil, nobenmu ni dal za prepisat, na koncu pa sam petke v redovalnico.

Povezava do prispevka
Ezoterik reče pred 51 minutami:

Testo zgleda dejansko proper, sam izbira mocarele, gobe iz piksne in pičla količina mesnin še zmer kaže bol proti s-budget varianti... Drugač pa vizualno povabljivo, bi jo inhaliral z dobršno dozo hofer tabasca in dvema jajcema.

 

Glede mocarele se ne strinjam. Sem jih probal res kar veliko, v Italiji me poznajo pod imenom don Pepe, pa lahko potrdim, da je ta sparova dejansko ena boljših, četudi je cheap ko svinja. Precej boljša recimo od italijanske galbani.

 

Drugače pa sem mnenja, da za res dobro domačo pico res rabiš namensko pečico (Oni ali Ferrari), te navadne kuhinjske preprosto ne morejo naresti res top pice.

uredilo bitje Feget
Povezava do prispevka

Men gre pa na kurac pri pizzah, ker vse gre v to smer, da je pizza čim bolj podobna napolitani in to se kao smatra za vrh pizzde. Se pravi par dni jebanja s testom, po možnosti sourdough, nujno mozzarela, če pečica ne zmore vsj 400C potem to ni pizza. Za dekoracijo pa list bazilike. Origano kaj je to?

 

Nekako so zginile te domače pravokotne pizze iz pleha. Kaj je narobe z naribanim joštom, origanom. Tudi te pizze iz gostiln, so mi najboljše pizze slovenian style pizze iz kake kmečke gostilne, kjer dobiš pražen krompir, pečenko pa še pizzo.

 

Prov tisto pred parimi leti, k so ratale te napolitane popularne. Atomic moraš probat, to ej top testo, nič te ne napihne, lahko piješ pivo naprej... Ja prov ni res, isti kurac je k navadna pizza, sam je tolk manj materiala gor, da se valjda manj naješ.

  • Račka +1 1
  • Na jagodo +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Hernier reče pred 21 minutami:

Ma meni je razgreta šamotna plošča primerljiva s ferrarrijem 

 

Kaj naj rečem, očitno nimaš ravno razvitih burbončič za bolj gurmansko hrano:D Ni niti približno blizu.

 

Drugače pa je med onijem in pravilno uporabljenim ferrarijem res minimalna razlika. 

Povezava do prispevka

o36-_dGx7-5MPkskD-SSyF5nCPbuUb-QTRhQjz4iuOtn5SzO9rWh8GJghimiFetFm_SI9LY_qvF8z3wKpE_pKpSTaT7AGm2jseu9EzD5V2SPnzATgmVjm3yAoZXHDKXovnXz-Ty4aExf1Gl2Ss54CnVhVxGC7QlCY6d6qgHvcqaNuouSjeLmIG3OXyevnZ_4Zf4lG1TOD8oQbjdUpXDrEWqN2gAeUvfjRrLqyZZyQoYRqypwpug5OQ7mo0DyZJ65GfR67joy2PrcKdQo40Wm6OVU47Pz5An7gKUrjKo9dgmCTMYjQicRJ0HinwIpsA96sidKT-qR7TQ9h3R-jH8kM2hpCH4J1fL5K1Fa1Ivh1udQ8eLxxh3uph8Q-rHdCsmkWS5yGRIFU7GxHObm3WuflU4RBn6zcswADN0nxlO8pskNw1_KKRrMfp1oj-Rx2nUZj-PvuRaxnWcvDua_nyFo7Nb3AXyJBmEt13KPjyxupTVVhKbM5L14rU5ttNjuyZTtR6ohiM3ktGEJ9TsyuZjKZOJ5VdA4mgrR_z0Q7s6A4L0Kge1Lthoct-YUaJZQBrf8dOT0TRmGN-SOleyT7iPDAK3egiJ0tcBWOgtT50p2_667ra48b4ivkC-vlDnFDV0HjkAslGlbYSoH0NNdnyqe1jC3cDuVaOiTYefR0CsfUj0ja_J2Vw1yVjSgxVwMS2Oft5N1n2wBHC3mBG6mE2H9ZuACQceIm9ydAAwwGEv659O0owou1AgSYOPMmpGIntebKedfusP9MBw28mxw3XhmngxYwQ3REvK3VJSVorDpXpNS1qYHIcwr447S_yee8UR0iDwlECdM67vSC8OSMGdv09Cq-zIi-WjuxNhqAO7Qkl8tHcA4zfI3dexvjgl3UZOJBs0XoLXACsv-zFfFcS6GHdD_OHzp0B28WBmsEJYumw=w967-h1289-no?authuser=0

 

Te pice so zadnjič, sicer res proji, nardil z ooni pečico na moste open. Dejansko ena boljših pic, ki sem jih jedu u Sloveniji in povsem primerljiva s 5-6 kg in pops. Mogoče sta Verace in Trappa useen mal še spredi. Glede na to da te smeti stanejo nekih 500e, proper napolitanska peč pa 30-50k mislim da je ok.

uredilo bitje Ezoterik
Povezava do prispevka

Prasec en, a veš kaj ti bom naredil na naslednjem meetu. Za vsak poraz se ti bom drl 0,5cm stran od face, na koncu pa še ponesreči s pivom polil.

 

Jest sem bil pol tvojega health bara stran, da naredim krog in to v prvem poskusu, tako da sem Galkota ustavil, da ni naredil kroga. Pa še to zato, ker ni bilo surround sounda in nisem imeal awernessa, kje je rob arene.

Povezava do prispevka
atomic reče pred 4 minutami:

Prasec en, a veš kaj ti bom naredil na naslednjem meetu. Za vsak poraz se ti bom drl 0,5cm stran od face, na koncu pa še ponesreči s pivom polil.

 

Jest sem bil pol tvojega health bara stran, da naredim krog in to v prvem poskusu, tako da sem Galkota ustavil, da ni naredil kroga. Pa še to zato, ker ni bilo surround sounda in nisem imeal awernessa, kje je rob arene.

:avadodo: :rofl: 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...