Skoči na vsebino

Domače oglje


keba

Priporočeni prispevki

Kolikor jaz poznam postopek (bolj slabo ampak ok) je kuhanje oglja, vsaj na tradicionalen način, precej zahtevno - požre ogromno časa, tako za prirpavo kot za samo kuhanje. Osebno bi raje našel koga, ki to dela in ti ga proda, pri nas so ga prodajali mislim da 25 ali celo 50 kg za mislim da ene 10-15 eur (ne me držat za besedo). Za kaj pa rabiš toliko oglja, da bi ga šel sam kuhat? 

Verjento najenostavnejši način je, da bi vzel sod za gorivo s pokrovom, notri nabašeš drva in zakuriš, ko zadeva kolikor toliko pogori daš gor pokrov in čakaš da se shladi (verjetno bi rabil kako luknjo za zračenje). Samo tudi to bi terjalo precej eksperimentiranja, koliko časa pustit da gori in tako dalje.

 

Takole, evo

 

 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...