tyne Objavljeno 5. november 2025 Share Objavljeno 5. november 2025 Prejšnji teden sem copilotu reku nej napiše skripto za pretvorbo excel tabele v .xml standard za uvoz plačilnih nalogov na banko. Itak sproduciru prazen file kot že večkrat. Odličen za prevode in pomoč pri Excelu (programiram ne) in power queryu za basic stvari. Za druge reči sem ga probu uporabit pa je glup ko kanta, še podatkov iz strukturiranega pdf ni sposoben povlečt. Imel sem plan, da bi mu dal strukturo kontov in bi mi lahko teoretično prihranil delo s kakšnimi analizami, ampak me je minilo. Komično overhyped. Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 6. november 2025 Share Objavljeno 6. november 2025 tyne reče pred 15 urami: Imel sem plan, da bi mu dal strukturo kontov in bi mi lahko teoretično prihranil delo s kakšnimi analizami, ampak me je minilo. Komično overhyped. to se mi slis kokr da bi ze sam opravu 90% dela s tem Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 21. november 2025 Share Objavljeno 21. november 2025 (urejano) link 21. november 2025 uredilo bitje Bessie Navedek Povezava do prispevka
catal Objavljeno včeraj ob 02:56 Share Objavljeno včeraj ob 02:56 Automated threats are rising at an unprecedented rate, with bad bots now making up 37% of all internet traffic. AI is not only being used by attackers to create more advanced, evasive bots that target APIs, exploit business logic, and fuel fraud, but it is also lowering the barrier to entry for attackers resulting in an increase in volumes of simple bot attacks. For the first time in a decade, automated traffic has surpassed human activity, accounting for 51% of all web traffic. Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno včeraj ob 06:31 Share Objavljeno včeraj ob 06:31 (urejano) Pri nas na firmi dela vse racune centralno AI. Prav tako opravlja vsa placila za 27 drzav 95% racunov obdela ok ostalih 5% jih rabjo ljudje gledat. Za integracijo so isto uporabl ai za prevode. Slednje se kot si lahko mislite ni ravno dobro izslo. So pa prsparal na casu in denarju. Rezultat tega je seveda skropucalo na racunih, ponudbah, v interfsceih itd Skratka Ai je pohitril postopke zmanjsal obseg ljudi potrebnih za operacije ampak tudi hkrati slabo opravil dolocena dela kar ustvarja nekaj dela predvsem pa dolgorocno morda financne posledice ki bodo tezko zaznavne.nasi partnerji so recimo dobil racune v nemscini, anglescini itd pa so obicajna slo podjetja ki pac dajo mednarodno. Pa take fore Smo pa reduciral finance in dela par 100 ljudi manh zdej v firmi zatd tega prihranki tukaj so samo zaradi plac tezki milijoni včeraj ob 06:35 uredilo bitje BlueSan Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.