Skoči na vsebino

Trenutno igram [08/2020]


Priporočeni prispevki

Al pa Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint... Ti dve z Days Gone sem tak dolgo igral (in še daleč do konca), da se mi več ne splača prodat. Ker ponavadi vse na hitro prodam naprej... Nekaj bom probal še al pa vse skup nekam zabrisal.

 

Sem pa mislil nabavit Ghost of Tshushima, ampak je veliko mnenj, da je v rangu teh casual špilov kot jih tudi sam omenjam in Spidermana, da bom počakal na padec cene...

uredilo bitje tomazek
Povezava do prispevka
tomazek reče pred 16 minutami:

Pizda jaz pa zadnje 3 dni spet nimam nobene motivacije za igrat. Pa raje nekaj brez veze štrkam po compu in TV-ju, pa nikjer nobenega haska... Upam, da mine, da spet vsaj kaki 2 urci sedem za kako igro. Days Gone bi lahko probal iti naprej igrat prvič po 2019 :hmm:


Sva si podobna. Igram skoraj nič, čekiram forum, občasno FB, predvsem poslušam glasbo ...  Po drugi strani pa delam kar nekaj službenih stvari in večino ostalega časa porabim za branje. Pa toliko iger še imam "na lagerju" :) 

Povezava do prispevka
tomazek reče pred 20 minutami:

Pizda jaz pa zadnje 3 dni spet nimam nobene motivacije za igrat. Pa raje nekaj brez veze štrkam po compu in TV-ju, pa nikjer nobenega haska... Upam, da mine, da spet vsaj kaki 2 urci sedem za kako igro. Days Gone bi lahko probal iti naprej igrat prvič po 2019 :hmm:

Jaz gledam angleške serije na Netflixu. Trenutno Line of Duty. Res huda kriminalka ki ima 8.6 oceno na imdb. Tako malo kot sem letos igral igre verjetno nisem že vsaj 20 let. 

Povezava do prispevka

Middle earth: Shadow of war

7/10

 

 

Dost ponovljiva, vendar daje dober občutek nadmoči zaradi prstana. Fight scene so dobro animirane. Najbolj so mi pa bili všeč cutsceni, ki zelo dobro (po mojem mnenju) dopolnejo vesolje LOTR.

 

Na začetku mi je bil sistem politike orkov maenkost nejasen (ker igra ne razloži dobro kako zadeva poteka), potem pa mi je zlaufalo.

 

Povezava do prispevka

Počasi bom obrnil Streets of Rage 4. Kaj pa vem, sej je cool špil, ampak sem pričakoval precej več. Ne v smislu, da bodo reinventali beatem up žanr, ampak da bo preprosto bolj kvalitetno narejena igrica. Fajting sistem in gameplay je res dobro narejen, svaka čast, igram na stick in ga poka na polno. Ko malo zaobvladaš zadevo je že ko simpel 2D pretepačina. Tudi začetne sobe so hude, kul vibe, kul nasprotniki, kul muzika, akcija je pa itak skoz huda. Ampak dlje ko si, bolj ti je jasno, da so ga avtorji mal failali pri ključnih elementih: občutku akcijske avanture, ki so ga imeli stari naslovi; okoljih, ki ratajo hitro nenavdahnjena in nezapomljiva; in enemyjih, ki se preveč ponavljajo oz so samo kopije iz legendarne dvojke. Ni dovolj podrobnosti, okolja ti ne govorijo zgodbe. Posledično se špil začne kr malo vleči, kar res ni dober znak za tako kratko igrico. Tudi ne pomaga, da so si devi zgodbo vzel za 100% joke in je še tko mal tongue in cheek varianta. Stare legende so bile večinoma smrtno resne in je bil zato še toliko boljši cheese.

 

Pač vidi se, da so bili npr. Streets of Rage 2 ful velik in pomemben projekt za ogromno in talentirano firmo tipa Sega in znaš take naslove še bolj cenit. Ker so dejansko želeli narediti nek akcijski tobogan tipa Uncharted 4, samo da je pač bilo leto 1992. Tole... Je pa bolj podobno dosti posrečenemu garažnemu homagu žanra, nikakor pa ne proper klasiki, ki bi jo lahko dal na polico.

Povezava do prispevka

Ti hommageji se redko res odlično obnesejo — tako v igrah kot v drugih medijih. Sicer jih je fino predelat, ker se spomniš lepih časov, sam na koncu si ponavadi 6/10 pa roka. Od Streets of Rage 4 bi si vseeno želel še več vsebine. Zelo bi sedel kak challenge mode, ki ne bi bil vezan na nivoje iz zgodbe, mogoče obrneš igrico in ti pade izvirna trilogija v glavni meni. Ne vem, jaz sem ga tudi obrnil in sem se počutil precej praznega. Pač igra je stuck v devetdesetih, mal lepe barve gor al dol. Reviewi pa so padali zelo lepi ... 

Povezava do prispevka

Batman Arkham Asylum: hot damn je tole še vedno dober špil. Nadzor je mal clunky in tukaj je Spiderman dejansko boljši. Praktične vse ostalo pa je tu bolje. 

 

Aja Arkham trilogija za PS4 z vsemi dlcji vred je trenutno 15$ na USA PSN. 

uredilo bitje Gatsu
Povezava do prispevka

A Plague Tale: Innocence -  zaenkrat odigral samo prvo poglavje, vtis je kar dober, samo animacije likov (tako med igranjem kot v vmesnih sekvencah) so na trenutke izjemno lesene, tko prav 2007 level okornih/trzajočih/nenaravnih gibov z 2019 grafiko. Se pozna, da je bolj budžeten špil, malo AAA popiljenosti ne bi škodilo - je pa res, da bi kak EA/Activision iz takega špila v tem primeru verjetno naredil en rollercoaster holivudski trash...

uredilo bitje Raz
Povezava do prispevka

Koncal Cuphead. Meni odlicen in ravno prav zajeban. Nekaj casa sem imel v mislih celo platinum trofejo, ampak po nekaj bossih na extreme sem ugotovil, da v meni ni dovolj mazohista:D

Zdaj trenutno malo probavam Fall Guys in je kar zanimivo, ampak vprasanje kako dolgo.

V kratkem pa startam z Hollow Knight

Povezava do prispevka
Raz reče pred 15 minutami:

A Plague Tale: Innocence -  je pa res, da bi kak EA/Activision iz takega špila v tem primeru verjetno naredil en rollercoaster holivudski trash...

Valda da bi. Modelka bi že v drugem chapterju s pritiskom na Y rezala vratove, tamau pa bi craftal srednjeveško verzijo molotovk in z lokom nudil support med dodganjem in parryjanjem sovražnikov 

  • Na jagodo +1 2
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...