Skoči na vsebino

P: GPU

Priporočeni prispevki

TrippinBalls reče pred 10 urami:

ker buhtl je pa bil zadost fuknen za 4080?

to je skoraj za shamat tule po rumenjalu :avadodo:

Jaz sem si tudi nabavil. 3080ti zmore samo 2 streama na enkrat. Live speech to text v slo jeziku. Če bo 4080 2x hitrej,  bo super. Za en stream moram računat 15eur.  S tem bom tudi vedel ko bom vtaknil 10x Hoper GPUjev pri čem sem. Seveda prej moram dobiti stranke.

Povezava do prispevka
Vodokotlič reče Dne, 12. 1. 2023 at 12:23:

Maš na predzadnji strani izbe Grafične eno fotko. https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N4080AORUS-M-16GD#kf

Žal, gigabyta se pa ne taknem več. Kolikor sivih las, kolikor so mi jih povzročili z njihovo 3090, si raje odgriznem nogo, kot pa da kupim še kaj od njih. 
Da o njihovem customer 'supportu' ne izgubljam besed. :)

uredilo bitje kooleraba
Povezava do prispevka
kooleraba reče pred 11 urami:

Žal, gigabyta se pa ne taknem več. Kolikor sivih las, kolikor so mi jih povzročili z njihovo 3090, si rajo odgriznem nogo, kot pa da kupim še kaj od njih. 
Da o njihovem customer 'supportu' ne izgubljam besed. :)

no ja tukaj je potem costumer support @Vodokotlič tudi jaz naceloma Gigabytovih ne kupujem

uredilo bitje VonGriffin
Povezava do prispevka
VonGriffin reče pred 2 urama:

no ja tukaj je potem costumer support @Vodokotlič tudi jaz naceloma Gigabytovih ne kupujem

Res je. Res pa je tudi, če mi gigbyte pravi da bodo popravil pol pač moram to sprejeti.  Ko bom enkrat od jih kupoval po tisoče kosov potem pa bo drugače. Ko prodam za pol miljona tesel pa si misliš niceee. V resnici je to mišji prdec.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...