Skoči na vsebino

Cestna golazen

Mutombo

Priporočeni prispevki

dilar reče pred 6 minutami:

Lipo se zajebu s tistim napadom.

res si zelim slisat, cigava ideja je bila, da Lipo od vznozja napade (sam!), medtem ko Rogla ostane s Pogijem in Jonasom.

ne stekam te poteze. kdo se je spomnil tega? je sel Lipo po solo odlocitvi? je bila direktiva? zakaj je Rogla ostal zadaj?

Povezava do prispevka
quessoy reče Pravkar:

res si zelim slisat, cigava ideja je bila, da Lipo od vznozja napade (sam!), medtem ko Rogla ostane s Pogijem in Jonasom.

ne stekam te poteze. kdo se je spomnil tega? je sel Lipo po solo odlocitvi? je bila direktiva? zakaj je Rogla ostal zadaj?

Plus večino časa sam garal da jih je sprva sploh ujel preden je napadel.

Solerismo taktika

Povezava do prispevka
Mutombo reče pred 10 minutami:

22s je OnleyFans za Lipotom

Rogla pa 1:30

to bo jutri še pokalo

Če ne bi bil Rogla Slovenec bi na polno navijal, da konča Onley tretji, ker so pri Bori res eni peki. Danes so res bili izjemen tekmec Vismi pri boju za nagrado Mattia Binotto dneva. Res me zanima, kako bosta šla Rogla in Lipo na La Plagne.

uredilo bitje dandzo
Povezava do prispevka

Pa še ena posebna pohvala za Adama. Oddelal je res super delo za Pogija na Lozu in nisem čakal, da bo skoraj do zadnjega km lahko držal dober tempo. Ni ga bilo cel Tour, tudi danes je že kazalo zelo slabo, ampak na koncu je pa opravil res veliko delo. Narvaez je pa skupaj z Wellensom izjemen ze cel Tour in po moje sta ona dva MVP-ja pri UAE-ju.

Povezava do prispevka
Shadow reče pred 3 minutami:

meni je hecna ta Visma

cel cajt kako so se prpravleni odrect #2 in grejo all in

in potem odfurajo defenzivno 

kek

sam se vedno spomnem na tisti (iskren) intervju s Campernaetsom z zacetka tega Toura (Pogi gets irritated if we try). :D

v tem trenutku nimajo idej, kaj bi sploh lahko naredili, ker se jim cisto vse odbije nazaj. morda bi imeli kaksno sanso z WvA-jem izpred 2/3 let, brez superhumana pa pac ne gre.

samo se kaksne okvare, padca, bolezni me je strah, ostalo bi pa moralo bit vse lepo pokrito. :)

Povezava do prispevka

Do 50km pred ciljem je vse kazalo na petarde, potem pa so vsi izgubili kompas.

Visma na koncu furala v stilu 'samo, da pridemo do cilja.' :D Jonas ni imel moči, jutri je najbolje, da probajo it na etapno zmago, lovit GC nima več nekega smisla.

Povezava do prispevka

Zdi se mi da res nobena ekipa nima plana B proti UAE. Visma v teoriji pripravi dober plan ko jim pri odgovorijo na vse je pa samo polom. 

Bora dons isto. Rogla se super držal nato pa clusterfuck na koncu.

Also Pogi število zmag odkar je rekel da proba vedno zmagat: 0 :D Rogla level trol.

Povezava do prispevka
Shadow reče pred 1 uro:

meni je hecna ta Visma

cel cajt kako so se prpravleni odrect #2 in grejo all in

in potem odfurajo defenzivno 

kek

tista poteza na madeleine ko je vinče napadel in so potem priključili prvi skupini je bila super. pogi izoliran, vinče z jorgensonom.

sam nimaš kej če ni nog potem za piko na i, pogi je vesolc.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...