Skoči na vsebino

[PC/Mac/Linux] LOK Digital

Priporočeni prispevki

• 1 leto kasneje...
  • 8 mesecev kasneje...

@ThePekIz prve roke vem kako zajebana in frustrirajoča zna biti fbf animacija. Govoril sem samo o rezultatu, ki mi je v 99% primerih dosti bolj privlačen od tega kar dobiš z bolj enostavnimi metodami animiranja. Mišljeno je bilo kot kompliment. :D

Al je trollface letel na nekaj čisto tretjega? :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 48 minutami:

@ThePekIz prve roke vem kako zajebana in frustrirajoča zna biti fbf animacija. Govoril sem samo o rezultatu, ki mi je v 99% primerih dosti bolj privlačen od tega kar dobiš z bolj enostavnimi metodami animiranja. Mišljeno je bilo kot kompliment. :D

Al je trollface letel na nekaj čisto tretjega? :D

Aja ne, nisem mislu nič negativnega oziroma osebnega s trollfaceom, zdel se mi je samo najbolj posrečen prikaz frustracij fbf animacije haha :D

se strinjam, obožujem fbf animacijo v resnici :) upam, da bom v prihodnosti še kaj bolj konkretnega zanimiral

Povezava do prispevka
  • 5 tednov kasneje...

Ne vem, če je to pohvala al ne, ampak na enem trackerju so šeral scrackano verzijo LOK Digitala in so pirati ful pisali, da je jaka špila :D 

Celo scenski release pirata je dobil, kar je dandanes vedno bolj redkeje za manjše igre 

Še enkrat, ne vem čist, če je to dobra al slaba novica, tako da sorry, če je slaba, samo IMO je dobra, še vedno mislim, da pirati boostajo tudi nakupe :D 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...