ThePek Objavljeno 23. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 23. januar 2025 Hernire reče pred 3 minutami: Ne vem, če je to pohvala al ne, ampak na enem trackerju so šeral scrackano verzijo LOK Digitala in so pirati ful pisali, da je jaka špila Celo scenski release pirata je dobil, kar je dandanes vedno bolj redkeje za manjše igre Še enkrat, ne vem čist, če je to dobra al slaba novica, tako da sorry, če je slaba, samo IMO je dobra, še vedno mislim, da pirati boostajo tudi nakupe Hehe, vzamem za dobro!! Tnx za delitev Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 23. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 23. januar 2025 Tadey reče pred 9 minutami: Tole bumpnem. Na androidu mi je ponudil install Tako je! Špil je na voljo na mobitelih! iOS: https://apps.apple.com/us/app/lok-digital/id6476513210 Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.IcedropGames.LOK&gl=gb 2 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 23. januar 2025 Share Objavljeno 23. januar 2025 Evo kralj, kupil še za iOS. Na hitrcu mal klikal, imam le eno opombo, ni 60fps. To bi blo nice če bi updatali! 1 Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 23. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 23. januar 2025 Buzzkill reče pred 1 minuto: Evo kralj, kupil še za iOS. Na hitrcu mal klikal, imam le eno opombo, ni 60fps. To bi blo nice če bi updatali! Javim ekipi! Ful ful hvala! Btw, imamo ene težave z leaderboardom pri daily puzzles - bomo zrihtali Samo heads up 1 Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 23. januar 2025 Share Objavljeno 23. januar 2025 pred kratkim sem gledal intervju z Jonathan Blow (Braid, The Witness) in je omenil, da je igral LOK. sicer ni nic govoril kako se mu je zdela ce bos rabil za collaboration al promocijo https://www.youtube.com/watch?v=jamU6SQBtxk&t=10855s 3 1 Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 23. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 23. januar 2025 drevored reče pred 3 minutami: pred kratkim sem gledal intervju z Jonathan Blow (Braid, The Witness) in je omenil, da je igral LOK. sicer ni nic govoril kako se mu je zdela ce bos rabil za collaboration al promocijo https://www.youtube.com/watch?v=jamU6SQBtxk&t=10855s O noro! Nisem vedel! Glede na to, da marsikatero drugo igro pokurca, jemljem za zmago Navedek Povezava do prispevka
Scar Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 Kupljeno na androidu Bo rivju v Edgu, kej ves? Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 24. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 24. januar 2025 Scar reče pred 9 minutami: Kupljeno na androidu Bo rivju v Edgu, kej ves? Tnx Je že v Edgu! Oziroma, je v digitalni ediciji marčevskega časopisa, ni pa še na papirju. Osemko smo dobili Kul review! 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Scar Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 Svaka cast! Cakam, da mi prileti v kastlc! 1 Navedek Povezava do prispevka
Scar Objavljeno 19. marec 2025 Share Objavljeno 19. marec 2025 @ThePek kako si zadovoljen z recepcijo spila po parih mesecih? 1 Navedek Povezava do prispevka
Yoru Objavljeno 19. marec 2025 Share Objavljeno 19. marec 2025 Carsko in vsa čast za tole! Kupil za iOS, prav fina igra 1 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 19. marec 2025 Share Objavljeno 19. marec 2025 Scar reče pred 2 urama: @ThePek kako si zadovoljen z recepcijo spila po parih mesecih? A to je zadnja plata, ki se odklene, ko nabereš vse ključe? 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 19. marec 2025 Share Objavljeno 19. marec 2025 Zbudil je posnemovalce, kar je precej epic https://nitrrose.itch.io/ika 1 2 Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 19. marec 2025 Avtor Share Objavljeno 19. marec 2025 Scar reče pred 11 urami: @ThePek kako si zadovoljen z recepcijo spila po parih mesecih? Hej! Tnx za zanimanje Torej, najprej z vidika nekega osebnega zadovoljstva, čisto noro. Vsakič, ko malo bolje pomislim, vidim, kako zelo lucky sem, da sem dal odpoved iz minimalca službe v pisarni pred tremi leti in se odločil freelancat kot skladatelj za gledališke predstave in sem imel nenadoma čas delat še dodatne gluposti za svoje veselje na področju iger in sem v bistvu zelo na hitro napacal to eno malo knjigico LOK - in potem, kako je ta ena glupost narasla kot en val in prevzela vodstvo in je naposled bil izdan tudi LOK Digital. Pač, nimam pravice biti tečen niti sekunde v življenju. (Čeprav sem vseeno zelo tečen velikokrat haha) Povsem analitično gledano pa, dobra recepcija v okviru puzzle iger. Imamo cca 250 reviewov na Steamu, od tega samo dva negativna, en ki je samo ena beseda "lame" haha, in en, ki je imel tehnične težave. Reviewi za mobitele so malo težje sledljivi in jih je težje kvantizirati, ampak načeloma all good, bil je malo rough mobile launch, ker je bilo nekaj tehničnih napak (vsak ima neko svojo iPhone Android verzijo x740923, kar je težko vse predvidet). Pokrilo je nekaj večjih medijev in načeloma, kdor igra je zadovoljen in še celo moj oče, ki ga je težko prepričati, da za kaj zagrabi, me je ravno danes klical, kako rešit en level v svetu 6. Imam pa občutek da špil ni čisto prebil svojega mehurčka. Še vedno ostaja na svojem manjšem puzzle področju. Začetni hype je tudi mimo, tako da zdaj bo verjetno v veliko manjši meri kapljalo nakupov in reviewov in odzivov, ampak je pa tudi super stopnica za naprej. Z Raindrinkerjem (programerjem) že čarava novo igro). Čisto s finančnega vidika je OK, ravno pred kakšnim tednom smo pokrili dolg, ki smo ga imeli pri založniku Draknek, seveda če bi zdaj šel računati, a sem bil korektno plačan za 2 leti aktivnega dela na igri, bi bil odgovor gladko ne, ampak brezveze gledat tako na stvar, ko predstavlja košček v mozaiku neke večje game dev kariere in bo itak še kapljalo, kar je pa itak dbest imet nek pasiven prihodek. Če ne drugega, sem zaradi LOK Digital šel z mirno vestjo v svoj naslednji projekt fizične igre, ki bo pa konkreten, bo imel figure in je zahteval nek finančni vložek vnaprej (več o tem projektu aprila, bom odprl temo v Namizniku ) Hehe in ja, in sem videl ta Ika fan book. Nasploh se je razvila neka fan scena teh iger, na mojem Discordu je zdaj cel kup nekih malih najstniških genialcev, ki delajo cel kup nekega contenta - v bistvu sploh ne za LOK, ampak za Abdec. Ful se veselim bit star 60-70 (upam, da pridem do tam) in gledat za nazaj tole obdobje. 8 Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 20. marec 2025 Avtor Share Objavljeno 20. marec 2025 Sicer se vidi direkt samo na ameriškem trgu ampak !!!!!!!!: https://apps.apple.com/us/story/id1792302343 7 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 20. marec 2025 Share Objavljeno 20. marec 2025 A če na fonu nisi priklopljen na net, ti vedno kaže kot da še nisi kupil igre in imaš samo free trial? Mal je bedno, k ponavadi priklopim špil, ko sem na vlaku in tam kjer ni signala. Pol pa ne morem igrat naprej, čeprav sem prišel dlje kot ti dovoli trial. Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 20. marec 2025 Avtor Share Objavljeno 20. marec 2025 Jake the Mess reče pred 2 minutama: A če na fonu nisi priklopljen na net, ti vedno kaže kot da še nisi kupil igre in imaš samo free trial? Mal je bedno, k ponavadi priklopim špil, ko sem na vlaku in tam kjer ni signala. Pol pa ne morem igrat naprej, čeprav sem prišel dlje kot ti dovoli trial. Uh ja, to je znana napaka.... Moram spet zatežit Ferranu, da pogleda v to. Hvala za opomnik. Pa zelo sori za tečen "feature" :/ 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 20. marec 2025 Share Objavljeno 20. marec 2025 Mene pa zanima, če si kaj razmišljal se pobondat z Applom, ki te očitno ima rad , da bi te dali v kak Apple Arcade itd.? Ali pa kak drug "game pass" servis? A je to smiselno za špile, ki obstajajo v nekem bublu, pa al je to puzzle ali katerikoli bubl že? Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 20. marec 2025 Avtor Share Objavljeno 20. marec 2025 Hernire reče pred 22 minutami: Mene pa zanima, če si kaj razmišljal se pobondat z Applom, ki te očitno ima rad , da bi te dali v kak Apple Arcade itd.? Ali pa kak drug "game pass" servis? A je to smiselno za špile, ki obstajajo v nekem bublu, pa al je to puzzle ali katerikoli bubl že? Ej, čisto iskreno smo probali narediti Apple Arcade deal, pa ni ratalo Kaj pa čmo. Založnik je ful priden in probava marsikaj, ampak ja, je omejen doseg z besednim špilom ki uporablja izmišljen jezik (beri: slovenske besede haha) Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 12. december 2025 Avtor Share Objavljeno 12. december 2025 LOK Digital na Switchu! https://lok-digital.com/switch 5 3 Navedek Povezava do prispevka
raveer Objavljeno 11. april 2026 Share Objavljeno 11. april 2026 @ThePek hej hej, povej, a ti sprasujes, tvoj zaloznik, ali sam nintendo? imas kaj od tega? Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 11. april 2026 Avtor Share Objavljeno 11. april 2026 (urejano) raveer reče pred 2 urama: @ThePek hej hej, povej, a ti sprasujes, tvoj zaloznik, ali sam nintendo? imas kaj od tega? Nimam pojma, kaj je to.... Dvomim, da ima založnik tu kaj veze, tako da verjetno Nintendo? Nisem Switch uporabnik, tako da sploh ne poznam sistema Platinum Points 11. april 2026 uredilo bitje ThePek 1 Navedek Povezava do prispevka
raveer Objavljeno 11. april 2026 Share Objavljeno 11. april 2026 ThePek reče pred 1 uro: Nimam pojma, kaj je to.... Dvomim, da ima založnik tu kaj veze, tako da verjetno Nintendo? Nisem Switch uporabnik, tako da sploh ne poznam sistema Platinum Points Platinasti kovanci so za nakup kozmetike za konzolo/pc/tulifon (ikonce, ozadja) in narocat fizicnega nintendo swaga (postri, priponke, zveki, nalepke), kjer jih dobis tedensko za spilanje online, uporabo obalaka za backup sejva, itd. Tukaj pa so poslali anketo, kjer zeleli vedeti koliko ljudi je v gospodinjstvu, kdo je zelel igro kupiti, kdo jo igra in koliko so stari. Nadalje, ce smo igrali prejsnji naslov v seriji, kaj si mislimo, kje smo zvedeli, ali bi jo priporocili. Sem povedal po pravici, zelo pozitivno, ker je spil res vrhunski. Tudi pirpocam ga vsem. Imam en majhen predlog, ce bi bilo morda mogoce uporabit touch screen in nintendo switch stylus, kjer bi lahko sam barval kvadratke in s tem rahlo priblizal izkusnjo knjizni razlicici. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 12. april 2026 Avtor Share Objavljeno 12. april 2026 raveer reče pred 7 urami: Platinasti kovanci so za nakup kozmetike za konzolo/pc/tulifon (ikonce, ozadja) in narocat fizicnega nintendo swaga (postri, priponke, zveki, nalepke), kjer jih dobis tedensko za spilanje online, uporabo obalaka za backup sejva, itd. Tukaj pa so poslali anketo, kjer zeleli vedeti koliko ljudi je v gospodinjstvu, kdo je zelel igro kupiti, kdo jo igra in koliko so stari. Nadalje, ce smo igrali prejsnji naslov v seriji, kaj si mislimo, kje smo zvedeli, ali bi jo priporocili. Sem povedal po pravici, zelo pozitivno, ker je spil res vrhunski. Tudi pirpocam ga vsem. Imam en majhen predlog, ce bi bilo morda mogoce uporabit touch screen in nintendo switch stylus, kjer bi lahko sam barval kvadratke in s tem rahlo priblizal izkusnjo knjizni razlicici. Oo, zelo hvala Res cenim support. Ja, za touch screen smo že dobili komentarje. Iskreno, kar se tiče Switch verzije, smo plačali porting firmi, ki je to potem izvedla na svoj način, tako da v tej fazi nimamo ne dodatnega budgeta za popravke od njih ne možnosti sploh sami kaj praskati po kodi. Žal pomoje Switch verzija ostane v tej obliki do konca svojih dni (upam, da ni kakšnih norih bugsov). 3 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.