Skoči na vsebino

Hearthstone


Priporočeni prispevki

Še igra kdo? Jaz sem mel par let pavze, vmes sem si žejo po kartah gasil z vsem od Gwenta do Pokemon TCG, letos sem pa spet začel igrati (tudi areno, ki mi je bila prej dost meh), igro ali dve vsak dan, ob jutranjem kofetu alpa zvečer na balkonu namesto čika. :D 

 

Sem disenchental kolekcijo in naredu mage highlander deck, zelo zabavno za igrat, box of yogg saron igram večkrat kot je potrebno, sam zaradi tega ker sem rng whore. Nick mam Voidwoken#2652.

 

Also prvi Scholomance promo pack, ki sem ga odprl:

Screenshot_20200807_113333_com.blizzard.wtcg.hearthstone.jpg

Povezava do prispevka

Jaz občasno vržem kakšen match. Fora je, da več kot 1 leto nisem igral in imam same old school decke, te nove karte pa so insane. Bo očitno treba nabavit par bosterjev. 


Ne glede na res brutalno močnost mi je pa cool, da je res ogromno različnih deckov, ne da vsi igrajo tri predpripravljene champion decke.


Kateri class je najbolj fun za higlenderja in katere karte najbolj izkoriščajo to mehaniko (poleg Renota in vem da je nek legendary dragon, ki se aktivira le ob highlander decku)?

uredilo bitje Feget
Povezava do prispevka

Mja to zna bit kr nadležno, k prideš nazaj. A si dobil free deck? Js sem se vrnil marca/aprila, vzel Treant deck (mi je blo pol žal da nisem rogue vzel), ki je bil neki časa kr viable, pol je pa služil kot free dust. :D

 

Ja to je res, je kr pestro. Glih to je bil razlog da sem nehal par let nazaj, takrat je lomastil (face?)hunter prot katerem nisem mogu nič in je predstavljal res velik delež matchov, no fun, ne hvala. Par mesecev nazaj je bil sicer prisoten rez priest, ki je bil podobno nadležen (edini legit counter je bil the amazing reno, ki dissapeara vse monsterje), ampak sem se z druidom lahk vsaj približno boril proti njemu.

 

Js igram samo standard, tko da za highlander na voljo samo Sir Finley (pala, discover upgraded hero power), Zephrys (karta brez katere ni highlander decka, ker ma res 1001 nacin uporabe), Elise (druid, copy your hand; meni dost meh efekt), Reno the relicologist (mage 6 cost, randomly split 10 dmg between enemy minions), Dino-neki Brann (hunter 7 cost, summon King Krush, zna presenetiti, parkrat mi je že dal po pički), Dragonqueen Alexstraza (9 cost, add 2 dragons to hand that cost 1 (to je zdej nerfana verzija, kak mesec ali dva, prej je bil cost 0, ampak je še zmer bolana karta)).

 

Tko da samih highlander kart ni velik na izbiro, ampak zame je že Zephrys zadosten razlog, da greš sestavljat highlander deck. Alexstraza isto, sam njo je mal težje pametno uporabit v sami igri, ker lahk dobiš čist bedne karte in si glihkar porabil 9 mane za 8/8 in ne kej bistveno spremenil field oziroma te countra ze en cheap frost. Če te hočeš highlander deck maš pomoje najboljše opcije mage Ali priest, tudi Hunter, ampak meni je njegov hero power res tko boring, da ga u lajfu ne bi šel igrat. 

 

Drugače mogoče že poznaš, https://hsreplay.net/, jaz sem šele letos odkril. Je dost uporabno, tudi v primeru, da želiš sam sestaviti deck, ker ti da mal vpogled v trenutno meto in lažje sestaviš nek deck, ki bo mel možnost za zmago.

 

Povezava do prispevka

Battlegroundsi znajo bit zabavni ja. Je pa res, da so (vsaj po moje), heroji dost nezbalansirani, ali pa sem samo jaz nesposoben uvidet kako strategijo ubrat pri določenih.

 

Edit: 

Je pa res da sem odspilal nekje 15 iger, ampak je gut.

uredilo bitje Doppelganger
Povezava do prispevka

Hearthstone mi je bil dobesedno lajf med pisanjem magisterija. Gladko vsak dan se zbudit, prižgat zadnjo uro Krippa in Thijsa, posrkat kafe, odigrat par matchev, pol pa izmenjevaje malo študija, pisanja magistrske in kucanja kart. Po magisteriju sem šel praktično takoj v službo, tako da zadnji free time free life časi, jih bom ful asociiral s to jebeno igrico. Zvečer pa gledal Amaza in Savjzja, ki mi je bil najljubši streamer. Tudi tournamente sem ful spremljal, takrat ko je Pavel zmagal sem pomoje vse matche pogledal :D. No, potem pa sem nehal igrat. Old Gods sem bil še na polno dober, pol un disco expension sem še spremljal, Gangov pa ne več. Tako kot me je zadeva noro hookala, me je tudi spustila :D. Nekaj časa sem še pogledal Troldena, zdaj pa niti to ne več. Kakorkoli. Vseeno eden izmed najljubših gaming spominov ever.

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...

Zanima me če kdo slučajno pozna kakšno stran/discord za slovenske igralce Hearthstona. Sam sem iskal pa nisem našel nič pametnega (razen par zastarelih skupin na facebooku). Če še kdo igra, bi lahko sedaj naredili kakšen lobby (8 igralcev) pri Battlegrounds (pride z naslednjim patchom). Pa lahko bi odigrali tudi kakšen standard/wild :)

 

Če bi kdo želel odigrati kakšno igro me lahko doda na discordu: Pl4yAAAA#4133, naredil pa sem tudi discord server če bi se nas nabralo malo več, da se potem vsi skupaj lažje poconnectamo :)

 

Discord server: https://discord.gg/K7rpTgS

 

Lp Pl4yAAAA

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Vsak mesec bo mel en heroj story SP content. Igraš proti botom, kr velik voice overjev je, ki mal razlagajo WoW zgodbo. Ni neki fun za igrat, je pa kul poslušat. Zaenkrat je Jaina, naslednji bo pa Rexxar. 

 

Kr hyped za elementale :O

uredilo bitje Lunco
Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...

lol če nisem kaj spregledal je ta nov xp sistem največji odjeb f2p playerjem ever

 

Če si prej med expansioni z dayliji naprasal za 60-80 packov golda + dustanjem wild robe napraskal za par viable net-deckov dobiš zdaj cca pol tega golda. Ob predpostavki da te delanje daylijev sploh prigura do lvl 50 v treh mesecih.

 

HS je kar je ker si lahko na skretu vsak dan držal priključek. Zdaj pa prihaja do točke ko se boš moral vsake tri mesece izprsit za 80EUR al pa vsak dan grindad za en poln šiht hearthstona lol. whatisthisIdonteven.jpg

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...