👽vlaho Objavljeno 24. maj 2023 Share Objavljeno 24. maj 2023 (urejano) Prodam malo rabljen PS5 z celotno FROMSOFT kolekcijo plus Hollow Knight in Shadow of the Colossus in enim DualSensom. Vse v nulo očuvano, diski brez prask, dovodi sčiščeni. Prodam ker ne uporabljam sploh, vse skupaj pa ne vem če je bilo igrano 30 ur. Embalaža included Kupljen v BB novembra 2021 (garancije ni več verjetno). Cena 500 za vse skupaj ( ne vem koliko je vredno predvidevam pa da so vsi špili skup vsaj 100) 24. maj 2023 uredilo bitje vlaho 7 1 1 Povezava do prispevka
Denis Objavljeno 24. maj 2023 Share Objavljeno 24. maj 2023 Zelo lepo spucani dovodi.👏 2 Povezava do prispevka
╭∩╮ Pennywis3 Objavljeno 24. maj 2023 Share Objavljeno 24. maj 2023 Konzola je rudarila, se vidi. 4 Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno včeraj ob 09:45 Avtor Share Objavljeno včeraj ob 09:45 BMUP 450€ Povezava do prispevka
Chenier Objavljeno včeraj ob 12:21 Share Objavljeno včeraj ob 12:21 Daj mi utopi Demonce in Sekiro posebi, dam 20 na glavo. Mi manjka v zbirki (če igrice nimaš, ti manjka, lp PUP) Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno včeraj ob 12:51 Avtor Share Objavljeno včeraj ob 12:51 zdej sm dobu 2 povpraševanji po konzoli s strani forumašev pa če ne bi hotela imeti teh dveh iger se kamot zmenimo Povezava do prispevka
Sovicha Objavljeno včeraj ob 12:52 Share Objavljeno včeraj ob 12:52 shiet, ko sem odprl temo, sem pričakoval folk, k se bo tepel za ta ps pa niti enga ne zanima do zdaj Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno včeraj ob 13:21 Share Objavljeno včeraj ob 13:21 Uni ki so ga hoteli ga že majo Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno včeraj ob 14:54 Share Objavljeno včeraj ob 14:54 Saj je lepo napisal, se ne uporablja. Stojalo za prah, v vrednosti 450 Eur. Ponujam 350, brez vseh iger. Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno včeraj ob 15:31 Avtor Share Objavljeno včeraj ob 15:31 Bi vzel samo se mi res ne da vsake igre posebi prodajat najraje komplet pa cao Sem se pa medtem ze dogovoril z enim forumasem tko da se lahko ta tema magari zaklene/izbrise Hvala lepa Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se