Skoči na vsebino

Metal Gear Solid 3: Delta Remake

Galko

Priporočeni prispevki

Smrt Donalda me je zopet peljala v MGS svet in sicer v povezavi z njegovim sinom… Odigram misijo dve v Ground Zero in Phantom pain. Igra, ki ima izid 2016 še vedno nima niti približka v tem žanru, gameplay je še v letu 2024 svež in res upam, da Kojima naredi igro, ki bo spominjala na MGS serijo. Btw, ali v vsej zgodovini obstaja večji waste, kot je FOX engine, ki je top tier (na base ps4 je mgs 5 tekla 60 fps).

se unpopular opinion: kiefer najboljsi big boss 

Povezava do prispevka
Hattori reče pred 1 uro:

Smrt Donalda me je zopet peljala v MGS svet in sicer v povezavi z njegovim sinom… Odigram misijo dve v Ground Zero in Phantom pain. Igra, ki ima izid 2016 še vedno nima niti približka v tem žanru, gameplay je še v letu 2024 svež in res upam, da Kojima naredi igro, ki bo spominjala na MGS serijo. Btw, ali v vsej zgodovini obstaja večji waste, kot je FOX engine, ki je top tier (na base ps4 je mgs 5 tekla 60 fps).

se unpopular opinion: kiefer najboljsi big boss 

Moj problem z MGS 5 je da ma 80% preveč konceptov in mehanik. Base game - stealth (oz malo manj stealth lol) infiltracije in različni pristopi k temu - so absolutno god tier in verjetni res brez konkurence že 10 let. Vse ostalo, kar so nasrali okrog špila, ker je pač Kojima edgy in rad razmetava z random idejami, je pa čisti trash. 

Pač špil bi rabil enega orenk zafukanega producenta, ki bi sproti izšamarjeval Kojimo in špil držal v bolj linearnih, manj open world stealth vodah in brez ostalega balasta. To bi bil pa potem dejansko GOAT stealth espionage špil.

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...
  • 4 tedne kasneje...

Ma dobro cjut.. pac simpaticni so.. ne vem meni so smeh otroci lahko se zajebavaa z njimi na puno.. edino uni ultra zatezeni in razvajeni, ma uni morejo imet kaksne nevroloskw tezave

Ma tudi uni ki neki zajebavajo ao ql, kee jih lahko zajebavaa nazaj ou celo lahko ga mirne duse napizdis pa ne bojo zaparanojali..

Res pa da nebi jij imel doma da jij morem poslusat cel dan.. ze macka mi gre na kurac ko hoce da jo coham vec ko 10 min

Mi pa geejo na zivce uni najsrniki, ceprav vem da swm bil tudi sam tak.. sam jebiga tipi mi znajo dvignit zivec ja

Povezava do prispevka

Jah, sej to pravim zame. Ne rabiš me ničesar prepričevati in tudi moj namen ni bil tak. Samo mnenja sem, da si ta naš evil sentiment deli veliko ljudi.

Men je človek en od redkih sesalcev, ki ima res grd podmladek, če ga primerjam z večino ostalih pripadnikov razreda.

Pa to, da so ti bolj všeč živali od ljudi na splošno tudi mora biti kar popularna pozicija imo. Že samo zaradi dejstva, da živali ne poznajo zlobe.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Men je ratalo pa ekstremno lepega otroka narest. Vsaj zdaj, v dojenček fazi :D Pa tko, čist objektivno, je res srčkan. Ne vem kako sicer, ne jaz ne žena nisva bila ne vem kok lepa dojenčka, ma miško je pa res mega luštkan :) sploh ko začne še piskati, cviliti in brcati. Ko ena prikupna igračka :)

Sem bil pa tudi jaz kekitov Team animals do rojstva sinčka hehe :D

Povezava do prispevka

ma jst še zdej dojenčke bolj slabo toleriram :D

razen svojih, ostali pa lahko malo zrastejo

enostavno bolj zanimivi so ko so starejši, sploh od 2, oz. 3 let naprej

kar pa vanč pravi je ful odvisno od karakterja in vzgoje, maš take ki apriori vse delajo s silo in dejanji, maš pa tudi boječke ki si nič ne upajo

verjamem pa da če zdej nekam uletiš kjer frocov sploh ne poznaš, da je kriza (vsaj meni je bla/je) :D 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...