Kočevc Objavljeno 15. junij 2024 Share Objavljeno 15. junij 2024 Platzhalter fix Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 15. junij 2024 Share Objavljeno 15. junij 2024 Ni že 3ds imel nek grafični upgrade? Sam ga fukneš na emulator pa je. Navedek Povezava do prispevka
ZDL Objavljeno 28. junij 2024 Share Objavljeno 28. junij 2024 (urejano) 28. junij 2024 uredilo bitje gojc 2 Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 29. junij 2024 Share Objavljeno 29. junij 2024 Smrt Donalda me je zopet peljala v MGS svet in sicer v povezavi z njegovim sinom… Odigram misijo dve v Ground Zero in Phantom pain. Igra, ki ima izid 2016 še vedno nima niti približka v tem žanru, gameplay je še v letu 2024 svež in res upam, da Kojima naredi igro, ki bo spominjala na MGS serijo. Btw, ali v vsej zgodovini obstaja večji waste, kot je FOX engine, ki je top tier (na base ps4 je mgs 5 tekla 60 fps). se unpopular opinion: kiefer najboljsi big boss 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. junij 2024 Share Objavljeno 29. junij 2024 Glede FOX engina se strinjam, pa tud sam MGSV mi izgleda spoliran v nulo, nobenih bugov, animacije vrhunske, na mojem bogem laptopu delalo v nulo Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 29. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 29. junij 2024 Hattori reče pred 1 uro: Smrt Donalda me je zopet peljala v MGS svet in sicer v povezavi z njegovim sinom… Odigram misijo dve v Ground Zero in Phantom pain. Igra, ki ima izid 2016 še vedno nima niti približka v tem žanru, gameplay je še v letu 2024 svež in res upam, da Kojima naredi igro, ki bo spominjala na MGS serijo. Btw, ali v vsej zgodovini obstaja večji waste, kot je FOX engine, ki je top tier (na base ps4 je mgs 5 tekla 60 fps). se unpopular opinion: kiefer najboljsi big boss Moj problem z MGS 5 je da ma 80% preveč konceptov in mehanik. Base game - stealth (oz malo manj stealth lol) infiltracije in različni pristopi k temu - so absolutno god tier in verjetni res brez konkurence že 10 let. Vse ostalo, kar so nasrali okrog špila, ker je pač Kojima edgy in rad razmetava z random idejami, je pa čisti trash. Pač špil bi rabil enega orenk zafukanega producenta, ki bi sproti izšamarjeval Kojimo in špil držal v bolj linearnih, manj open world stealth vodah in brez ostalega balasta. To bi bil pa potem dejansko GOAT stealth espionage špil. 1 Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 26. avgust 2024 Share Objavljeno 26. avgust 2024 BA TI NA Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 26. avgust 2024 Share Objavljeno 26. avgust 2024 So kej povedal če bo 60fps mode? Navedek Povezava do prispevka
ZDL Objavljeno 26. avgust 2024 Share Objavljeno 26. avgust 2024 PS5 Lover reče pred 1 uro: So kej povedal če bo 60fps mode? Ja. Navedek A fidelity mode (30fps) and performance mode (60fps) at launch. 1 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 3. september 2024 Share Objavljeno 3. september 2024 Bomo vidli ker tole teče na UE5 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 da se ne bomo samo kregali, evo nekaj fajnega 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 Fak kako mi je cringe ta willfully pretirano edgy glas od Snakea. Toliko bolj mi udarja ven, ker se tako tepe s predelano podobo imo. 2 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 ja malo deluje cudno Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 a je čisto isto kot je blo prej al so na novo šli snemat? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 V spominu imam, da so snemali na novo. Mogoče samo določene dele? Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 Oriđiđi je bil bolj... klintistvudski, ja. 1 Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 (urejano) Meni pa trga gate tale remake. 19. november 2024 uredilo bitje Feget 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 Glede na to, da si retardiran do mere neironičnega cosplayanja terminatorja, dejansko verjamem tej zgodbi. 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 ke_kit reče Pravkar: Glede na to, da si retardiran do mere neironičnega cosplayanja terminatorja, dejansko verjamem tej zgodbi. Tudi jaz verjamem ja, kar mi je res insane 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 Plot twist, feget je pojedel postane palacinke od prejsnjega dne, tamali je pa pol dobil cisto frisne k so zopet nafilal posodo Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 samo zanimivo da so mu simpaticne zivali otroci pa ne tip je res Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 Ma kaj pa vem. Meni so otroci tudi krneki. Mora bit res super simpatičen, da se mi bo zdel cute. Se zgodi tudi to, samo je res poredko. Pa to govorim za res male otroke. Kaki 5-6 letniki ni šans, da mi bojo prikupni. Po drugi strani bi pa mladiče od živali cartal vse po vrsti. Še kače so mi cute. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 Ma dobro cjut.. pac simpaticni so.. ne vem meni so smeh otroci lahko se zajebavaa z njimi na puno.. edino uni ultra zatezeni in razvajeni, ma uni morejo imet kaksne nevroloskw tezave Ma tudi uni ki neki zajebavajo ao ql, kee jih lahko zajebavaa nazaj ou celo lahko ga mirne duse napizdis pa ne bojo zaparanojali.. Res pa da nebi jij imel doma da jij morem poslusat cel dan.. ze macka mi gre na kurac ko hoce da jo coham vec ko 10 min Mi pa geejo na zivce uni najsrniki, ceprav vem da swm bil tudi sam tak.. sam jebiga tipi mi znajo dvignit zivec ja Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 (urejano) Jah, sej to pravim zame. Ne rabiš me ničesar prepričevati in tudi moj namen ni bil tak. Samo mnenja sem, da si ta naš evil sentiment deli veliko ljudi. Men je človek en od redkih sesalcev, ki ima res grd podmladek, če ga primerjam z večino ostalih pripadnikov razreda. Pa to, da so ti bolj všeč živali od ljudi na splošno tudi mora biti kar popularna pozicija imo. Že samo zaradi dejstva, da živali ne poznajo zlobe. 26. september 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 Ne sej te ne prepricujem, sam izlivam misli in se kratkocasim Ja da majo ljudje raje zivali kot ljudi to je sekar aktualno.. moje mnenje je, da ao pac pussyji ker zival je lazje imet raje, ker pac ne tezijo nazaj kot ljudje Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 (urejano) Meni so dojenčki načeloma kul in lepi v večini. Potem mi začnejo it na živce otroci tam ko ke_kit omenja... Pri 3, 4,5,6 letih, ko so tečni ko driske in polni zlobe do drugih otrok. Danes pa še batine niso več korektne... I'll pass. 26. september 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 26. september 2024 Avtor Share Objavljeno 26. september 2024 Men je ratalo pa ekstremno lepega otroka narest. Vsaj zdaj, v dojenček fazi Pa tko, čist objektivno, je res srčkan. Ne vem kako sicer, ne jaz ne žena nisva bila ne vem kok lepa dojenčka, ma miško je pa res mega luštkan sploh ko začne še piskati, cviliti in brcati. Ko ena prikupna igračka Sem bil pa tudi jaz kekitov Team animals do rojstva sinčka hehe 2 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 ma jst še zdej dojenčke bolj slabo toleriram razen svojih, ostali pa lahko malo zrastejo enostavno bolj zanimivi so ko so starejši, sploh od 2, oz. 3 let naprej kar pa vanč pravi je ful odvisno od karakterja in vzgoje, maš take ki apriori vse delajo s silo in dejanji, maš pa tudi boječke ki si nič ne upajo verjamem pa da če zdej nekam uletiš kjer frocov sploh ne poznaš, da je kriza (vsaj meni je bla/je) Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.