Arey Objavljeno 7. februar 2026 Share Objavljeno 7. februar 2026 (urejano) Jz sem si na iphonu nastavil privzet nacin (edini ki ga uporabljam) da pusti malo vec kontrasta kot pri osnovnem profilu. Marsikaj se da, ce hoces, dejstvo pa je da redko kdo to spreminja. Senzorji v telefonih so pac majhni in jih je treba resevat. nori postprocessing model 7. februar 2026 uredilo bitje Arey Navedek Povezava do prispevka
reaper Objavljeno 19. februar 2026 Share Objavljeno 19. februar 2026 Na Xiaomi 14 Ultra že dobro leto, prej na Galaxy S21 Ultra, Galaxy Fold 2, Pixel 6 Pro... Xiaomi UI ima svoje fore ampak kamera je res top. Imamo v družini tudi S25 Ultra, Xiaomi naredi boljše slike. Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 reaper reče Dne, 19. 2. 2026 at 18:35: Imamo v družini tudi S25 Ultra, Xiaomi naredi boljše slike. Uf, to je pa fajn slišat. Sem dejansko kolebal med temi dvemi, fotografija mi je pa zelo pomembna. Sem naročil novo Xiaomi ultro 17ko včeri. 1 Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 kmetek reče Dne, 7. 2. 2026 at 9:06: ja to je še višji rang, si nabavil? Ja, naročil sem 17ko včeraj . Foto preskok iz 15ke na 17ko sicer ni tako dramatičen, zato sem dosti kolebal, katero bi sploh vzel. Na koncu je vseeno prevladala 17ica. Večja baterija, nov procesor, pa itak telefon kupujem za 5–7 let, tako da sem raje vzel čisto frišen model. Ima pa 15ka tudi nekaj plusov. Malo boljšo ločljivost zaslona, pa manjša je, kar je meni osebno plus. Aja, pa tudi minimalna razdalja ostrenja pri glavni kameri je 10 cm, medtem ko je pri 17ki okoli 30 cm. Ampak okej. Se pa vidi, da sem stari prdonja, ker sem bil malce neprijeten presenečen, da ne dobiš polnilca zraven. Jaz naivko sem še kake slušalke pričakoval. No, vsaj nek prozoren plastičen ovitek je priložen, haha . Aja, pa akcijo majo Xiaomi, če ne bodo zaloge pošle, bom dobil še nek Xiaomi 2k gaming monitor za đabe. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 (urejano) @Dog 17ka je malo vecja, je pa precej tanjša in tudi lažja. Ima pa Mediaworld v italiji dobro akcijo na serijo 17, imaš bon za 200€ popusta pa še 100€ popusta zraven, če prineseš kateri koli, tudi star telefon. In če živiš v ITA ali državi, kamor pošiljajo (Slovenije žal ni na seznamu), dobiš še Xiaomi 50" TV. Če pa greš v trgovino iskat dobiš pač samo 17ko ali 17 Ultra s 300€ popusta. Jaz zdaj poskušam nekako, da bi mi ta paket naročili v trgovino in bi prevzel. Ker Xiaomi 17 (navaden) plus TV 50" za 800€ ni švoh deal. 4. marec 2026 uredilo bitje MorskaGlista 1 Navedek Povezava do prispevka
reaper Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Ta ITA deal je zelo dober ja. Tudi pri nas ni tako slabo, sigurno boljše kot nič. Bodo pa ti telefoni čez nekaj mesecev kar ugodni rabljeni. Svojega 14 Ultra sem kupil starega 6 mesecev za 1/3 maloprodajne cene novega, zato sem ga tudi vzel in ga bom imel nekaj časa. Za tak denar ne dobiš nič boljšega, ni šans. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Sem zdaj poklical, lahko narocis v trgovini in prevzameš tam. Torej pride Telefon + TV za ceno samo telefona -200€ bon -100€ staro za novo (rudi, če neseš en star pokvarjen telefon). Navedek Povezava do prispevka
Nighthawk Objavljeno 15. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 15. marec 2026 MorskaGlista reče Dne, 4. 3. 2026 at 9:15: @Dog 17ka je malo vecja, je pa precej tanjša in tudi lažja. Ima pa Mediaworld v italiji dobro akcijo na serijo 17, imaš bon za 200€ popusta pa še 100€ popusta zraven, če prineseš kateri koli, tudi star telefon. In če živiš v ITA ali državi, kamor pošiljajo (Slovenije žal ni na seznamu), dobiš še Xiaomi 50" TV. Če pa greš v trgovino iskat dobiš pač samo 17ko ali 17 Ultra s 300€ popusta. Jaz zdaj poskušam nekako, da bi mi ta paket naročili v trgovino in bi prevzel. Ker Xiaomi 17 (navaden) plus TV 50" za 800€ ni švoh deal. tole je pa hud deal Smatram, da prnas tega ne bomo nikoli vidli Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 15. marec 2026 Share Objavljeno 15. marec 2026 Nighthawk reče pred 1 uro: tole je pa hud deal Smatram, da prnas tega ne bomo nikoli vidli Na koncu sem vzel, sicer se je izkazalo, da se ne da naročit v trgovino, ker je izključno online akcija in sem nazadnje naročil na brezmeje.si (17€ sem plačal za storitev). TV dejansko sploh ni švoh. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.