Skoči na vsebino

Srednji svet na teveju


LordFebo

Priporočeni prispevki

Pa še ena stvar, kjer je skos whitewashing, so razni filmi o egipčanski pa ne vem kaki mitologiji, un Gods of Egypt, film s 140M budgetom in releasom v 2016, vsi egipčanski bogovi pa valda nabiti belci lmao

 

Gods of Egypt' Reviews

 

Sam ja, na to pa anti-woke ljudje niso triggered, ful bolj relevantna je Troy serija s črnim Ahilom, ki je imela budget mogoče 5M in hkrati milijone gledalcev manj, to je pa svinjarija :D 

Povezava do prispevka
Hernier reče pred 1 uro:

Plus ta val bo odšel, kot je prišel. Mislim, rasna diverziteta v serijah in filmih ne bo odšla, je here to stay praktično 100 %, razen če bodo trgi ala kitajski začeli pogojevat prikazovanje na Zahodu, ampak Wallux mi ne zgleda kot nekdo, ki bi bil ful za to, da China odreja prikazovnaje vsebin pri nas :D

 

Mladim je pa itak dosti normalna rasna diverziteta in se z njo ukvarjajo dosti manj kot latelate-milenijci in early boomerji

 

Drugače pa Wallux, tudi zgodbe iz Azije, Afrike se whitewasha oziroma daje diverse igralce. Kar se spomnim iz zadnjih let: film Ghost in the Shell je imel Scarlett Johansson in nekaj drugih, ki so obviously bili Azijci v izvirnem animeju, isto un Prince of Persia videogame adaptation, kjer so vsi bili tako na hardcore beli, da se je zaslon kar svetil, pol un beden SCI-FI film z Natalie Portman je imel dve belki v vlogi Azijk ... Ma pa v bistvu vsaka adaptacija animeja v ZDA ma praktično diverse cast

 

To je zato ker so ''belci'' snemal te filme. V preteklosti je velikokrat prišlo do traparij, ala John Wayne kot Džingiskan. Tudi v filmih, ki si jih naštel, bi bilo veliko bolje, če bi najdli bolj avtentične igralce. Ampak to ni problem. Sej če bi v Ugandi snemal film 'Pod svobodnim soncem' in bi slovane in bizance igral domači igralci. Se sploh ne bi sekiral. In zakaj bi se, ker je pač to njihov film? Zakaj bi se azijci sekiral, če en ameriški film, ki sicer je japonskega izvora, nima 100% japonskega casta?

 

Pri Mulanu gre za ameriški film v angleškem jeziku, sicer kitajskega izvora, ampak so najdli cast, ki je v celoti azijskega porekla. Pohvalno, nimam pripomb.

Na jetra pa mi gre, ko gre za zgodbe ''belega'' izvora ali ko gre celo za pravo zgodovino, ki so celo snemane v ''beli'' državi notri tlačijo diversety.

V bistvu mi gre na jetra bolj ta nekosistentnost. In je ta ''diversety'' sinonim za zelo očiten 'less white people'.

uredilo bitje Wallux
Povezava do prispevka

Ja absolutno ne dam niti evra za tak content - torej ga ne kupujem, ne podpiram servisov (npr. Netflix), ki producira to sranje. Ne kupujem igric, ki so woke itd.

 

Žal je to vse kar lahko naredim glede na svojo nepomembnost in nevplivnost. Če bi imel super moči kot superman, potem lahko garantiram da na svetu ne bi bilo ene woke zadeve:D 

Povezava do prispevka

Problem je že v tem, da wokeness zaserje že obstoječe zadeve, ki na začetku bile kar vredu brez tega, nek Westworld mi pride prvo na pamet. V zadnji sezoni so ubili vse zanimive bele igralce in je ostal samo diversity cast.

uredilo bitje maksi
Povezava do prispevka
Hernier reče pred 2 urama:

Plus ta val bo odšel, kot je prišel. Mislim, rasna diverziteta v serijah in filmih ne bo odšla, je here to stay praktično 100 %, razen če bodo trgi ala kitajski začeli pogojevat prikazovanje na Zahodu, ampak Wallux mi ne zgleda kot nekdo, ki bi bil ful za to, da China odreja prikazovnaje vsebin pri nas :D

 

kitajci so kr bossi kar se tiče cenzuriranja

kr nov konec v Fight Clubu

Navedek

In the 1999 original, Edward Norton’s narrator character kills off his alter ego Tyler Durden (Brad Pitt) before watching the city burst into flames in apparent confirmation that his plan to destroy civilization has worked. The new ending in China cuts the film to black before the city erupts in films. An English-language title card appears saying authorities stopped the anarchic plan.

 

The card reads in full: “The police rapidly figured out the whole plan and arrested all criminals, successfully preventing the bomb from exploding. After the trial, Tyler was sent to lunatic asylum [sic] receiving psychological treatment. He was discharged from the hospital in 2012.”

https://variety.com/2022/film/news/fight-club-author-china-censored-ending-book-1235165291/

:avadodo:

Povezava do prispevka
maksi reče pred 5 urami:

In kaj prispevajo SJW s hejtanjem belih moških in zahodne kulture?

 

 

Ja buhuhu, bogi revček. :D

Sej v končni fazi se vsi zavedamo, kako je to neumno - da zato, ker je beli moški stoletja sral po črncih, ženskah in manjšinah, moraš sedaj ti revež pogledat kakšnega črnca na TVju več kot je treba, ampak dej grow a pair. Če je to nekaj, kar ti naredi tok gneva, pol nam je očitno res prelepo v lajfu. 

uredilo bitje kemik
Povezava do prispevka
Hernier reče Dne, 27. 1. 2022 at 13:18:

In kaj misliš, da bi bili pre-release komentarji, če bi kdo 2022 uletel z novo vesoljsko serijo, kjer je glavna posadka sestavljena iz temnopolte ženske, Kitajca itd.?

 

"Uau, kako napredna serija"

ali

"Woke totalitarizem did it again"

 

Star wars sequele smo ze dobil in Ironicno enough so sjwji privlekl anti wokeness na plano za dmg control ker je sequel cista gnilost.

 

Anpak dejmo fake narativo da se folk trese zarad crnca in belke. Isto je storil BF V. Many such cases. In vse ste pogoltal, dobesedno 5+ let je trajal da lah vsi priznamo da so sequeli, bf serija gnoj brez da nekdo ne krici sjw buzzwordov. 

 

Trump je bil pa itak rasist brez primere, samo se Biden o katerem niti besede presega njegove rekorde crnih otrok v kletkah.

uredilo bitje Sovica
  • Račka +1 1
  • Groot, ki sir je 1
Povezava do prispevka

Drgac voice actor Clevelanda pravi da se bo opokojil, da ni fer da bel moski daje glas crnemy karakterju.

 

To me spomni ko je Earl Jones naredil isto za darth waderja

 

Tok absurdno da tega ne vidis sam ce si prewoke

 

Navedek

ker je beli moški stoletja sral po črncih, ženskah in manjšinah

Slovani nismo belci, v ameriki se prakticira white guilt ker so neki spanci haral 300 let nazaj, pa neki 70 letni dedki se se spomnijo segregacije. To je tam nekje na mentalnem levelu ko je folk uporabljal krizarje za izgovor teroristicnih napadov po evropi. Za to belcki castijo modela ki je drzal pistolo nosecki na vamp potem pa ves zadrogiran umrl zarad policajev ali doze drog.

Navedek

noben te ne napada ker si beli moški. 

Kukr jz razumem definicijo rasizma jih kr lepo bombajo ze kako petletje. Sam za to moras dejansko gledat ljudi kot enake, kar pa sjwjem nikakor ne gre.

 

Sj bi se 20ic prilimal video kjer v clankih samo zamenjajo besedo white man z jews pa izpadejo kot da so napisani 1939 by himmler in niti en ne bi bil nikol objavljen, najverjetneje bi imel se hude probleme v privat lajfu ampak je youtube ze lepo vse pocenzuriral tko da skoda, zgleda mas prav.

 

Res sede bit ne wannabe us beli liberalc ampak pravomoski slovan ki ne cuti promila umetno ustvarjene krivde ali odgovornosti za stanje kakrsno je.

 

Lep lp

 

 

uredilo bitje Sovica
Povezava do prispevka

Hmmm. Nekako se mi zdi generično. Zaenkrat me ne asociira na ME. Deluje mi, da se bolj nagibajo k fantazijski strani. Recimo orožje v LOTR je bilo v prvi vrsti zasnovano na realizmu in funkcionalnosti. Sicer so samo posterji. In res, dogaja se veliko pred LOTRom. Pustimo se presenetiti.

uredilo bitje Dipling
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...