Skoči na vsebino

Katere družabne igre si lastite

Sadako

Priporočeni prispevki

Vceraj komcno igral 51st state

Dobr solid resource management s post apokalipticno tematiko. Bom mogu mal se v expansione pogledat da vidm ce rata se malce bolj zanimiv in globok drugace pa ena taka solidna in relativno hitra igra.

Vidi se tudi da je sla igra in sistem cez tok iteracij (osnovn 52st state pa pol en drug spil pa pol Empires of the North), da je resnicno spolirana.

Me je zanimal, ce bo take that problem ker smo igrali v 3, pa presenetljivo ni bilo tok bad, ker ima res dobre mehanske resitve kako to, da ti nekdo raze-a building spremenis v pozitivo.

Skratka en 7/10 ali mogoce celo 7.5/10.

uredilo bitje BlueSan
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
Jake the Mess reče Dne, 4. 9. 2025 at 7:02:

Ne vsi. Ravno zadnjič sem kupil Imperium Classics in Legends za 35 € obe skupaj, kar je v trgovini cena za eno. Pa zdaj nekdo prodaja cel kup iger od Dr. Knizie po normalnih cenah. Tko da včasih se dobi dobre deale, za te novejše igre pa res dostikrat postavijo smešne cene.

Sem hotel tu vprašat za prodajo, ker so mi te grupe na FB ratale gnile (ne mislim ravno te omenjen tu). Predvsem gre za cel komplet in več denarja kot običajno, pa nimam ravno uspeha s prodajo. Za ceno jogurta pa ne mislim prodajat igre.

Povezava do prispevka

To je odvisno od iger in v stanju v kerem so.

Ce so igre kvalitetne bodo prakticno vedno buyerji in ce si jo dobro cuval lahk racunas da bo cena dobra in vcasih ce igra ni na  splosno na voljo se visja kot bi bila v trgovini. Caugh ecimo moj Battle star galactica collection. 

Jaz gledam na to drugace. Poanta je da kupis igro za recimo 50€ potem jo igras 10x recimo in pol recs v bistvu jo ne bom kej vec igrl in jo recimo prodas za 35€ a je to zdej bad?

10x si jo igrl se mel fajn na koncu pa si dobil se vedno 35€ nazaj pa nekomu k bi jo rad igral omogocil da se on spila.

K gres pa na 1 kosilo s familijo pa placas racun za 70€ je pa kao kul.

Skratka jst uporabljam oboje. Kupujem nove igre ali napotim druge da kupijo zame. Hkrati pa tudi second hand kaj vzamem.

Ravnokar sem dobil ironwood k novo za 30€

Pa dobil undaunted normandy v super stanju za 20€.

Pa barrage za 45€.

Istocasno pa prodal igre k jih nism spilal za nek ok value in s tem kupil druge ki jih zdaj igram.

Skratka mislm da se kako deluje. Povej mi k bos naslednjic superge tkole kupil carsko second hand pa zdealal tvoje nosene za nek ok cash 😃.

uredilo bitje BlueSan
Povezava do prispevka
BlueSan reče Dne, 12. 9. 2025 at 20:04:

To je odvisno od iger in v stanju v kerem so.

Ce so igre kvalitetne bodo prakticno vedno buyerji in ce si jo dobro cuval lahk racunas da bo cena dobra in vcasih ce igra ni na  splosno na voljo se visja kot bi bila v trgovini. Caugh ecimo moj Battle star galactica collection. 

Jaz gledam na to drugace. Poanta je da kupis igro za recimo 50€ potem jo igras 10x recimo in pol recs v bistvu jo ne bom kej vec igrl in jo recimo prodas za 35€ a je to zdej bad?

10x si jo igrl se mel fajn na koncu pa si dobil se vedno 35€ nazaj pa nekomu k bi jo rad igral omogocil da se on spila.

K gres pa na 1 kosilo s familijo pa placas racun za 70€ je pa kao kul.

Skratka jst uporabljam oboje. Kupujem nove igre ali napotim druge da kupijo zame. Hkrati pa tudi second hand kaj vzamem.

Ravnokar sem dobil ironwood k novo za 30€

Pa dobil undaunted normandy v super stanju za 20€.

Pa barrage za 45€.

Istocasno pa prodal igre k jih nism spilal za nek ok value in s tem kupil druge ki jih zdaj igram.

Skratka mislm da se kako deluje. Povej mi k bos naslednjic superge tkole kupil carsko second hand pa zdealal tvoje nosene za nek ok cash 😃.

Vem, kaj si hoto povedat. Podobno razmišljam. Ampak jaz ne govorim o prodaji igre, ki stane nova 50 EUR. Problem je pač, ko imaš enkrat tak komplet z vsemi razširitvami in je stal krepko prek 250 EUR, se ga težko znebiš za neko zmerno ceno. Ziher pa ne bom prodajal celotne zadeve za 30 EUR

Povezava do prispevka

To mors pa ponavad po delih prodajat ker kompleti bodo bedno zgubili ceno.

Jst sm zard cudne situacije pred leti imel prakticno 2x rising sun

Pa se prodajal podvojeno 2 leti predn sm prodal. Nism bil v rushu prodal sem za 2x vrednost po kateri sm dobu.

Imam Battlestar Galactico base + expansioni za vse skp srm dal okol 200€ grem stavt ce prodajam dobim x2 vrednost.

Imam pa tudi Android Netrunner k sm zmetu orng cash v njega. To nam pa nikol tok dobu za njega kokr sm dal (a sem pac natefil k mi je. Hud game).

War of the ring sm base game kupu pobarvu vse pa mi je ares poslal delux skatlo na magnet pa ne vem ka vse. Vrjetn spet vrednost visoka sem pa popaintu vse tak da... itak nimam namena prodat 😄

Ce gledas na value je bolje sam base kupovati. Ce so hude igre kupi exlansione ampak pol obdrzi une dodatne skatle itd da lahk vecji value dobis ce posebi prodajas. Expansion za 120€ nabavna cena je bila 20€.

Spartacus sem imel z expansioni sem proda za 200€ 

Pac pomembno kere igre imas podobn kot bi preprodajal avte eni zgubljajo vrednost eni drzijo enim cena narasye. Ce si orng v board gamingu je to kt da bi vlagal v art skor ni lose lose situacije 

uredilo bitje BlueSan
Povezava do prispevka
  • 4 tedne kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
  • 2 tedna kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...