ayrton79 Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 Sem ga igral velikokrat. Lušten srednje težak euro, se pa dokaj hitro začne ponavljat, saj je randomizacije zelo malo. Za sem pa tja kdaj je pa čisto solidna igra. Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 25. december 2025 Share Objavljeno 25. december 2025 Bozic in z njim sirjenje kolekcije 😑 Tokrat malce bolj family oriented zaradi malih otrok I guess 1. Sushi Go 2. Cockroach poker 3. Salt Sea Paper 4. Castle combo 5. 5 Towers 6. Jamaica 7. King of Tokyo Monster Box 8. Cascadia 9. Sub Terra 10. The Valley of Eternity 11. Company of Heroes 12. DUNE - War for Arakis Lep Bozic vsem 😉 2 Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 25. december 2025 Share Objavljeno 25. december 2025 Tudi tebi 1 Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 25. december 2025 Share Objavljeno 25. december 2025 Kupu nekdo blood on the clocktower Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 27. december 2025 Share Objavljeno 27. december 2025 (urejano) Sea, Salt, Paper = ok Cockroach Poker = ok SUSHO GO = OK Castle combo = super 🙂 Me je presenetila da dejansko v tok simpl paketu in gameplayu da nek satisfaction return. Pomoje pograbm se expansion da grem iz 78 na 90 Character kartic. 27. december 2025 uredilo bitje BlueSan Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 31. december 2025 Share Objavljeno 31. december 2025 SREČNO V NOVEM LETU! LEPO PRAZNUJTE TER BODITE ZDRAVI IN VESELI! Moja letošnja statistika pravi, da sem odigral 71 partij in 43 različnih iger. Lani je bilo bolje, ampak se ne bom pritoževal. 3 Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 31. december 2025 Share Objavljeno 31. december 2025 (urejano) Enako nazaj. Naslednje leto racunsm bo zame magicno kar se tice tega hobija, ko bom lahko uresnicil kar dvoje mojih sanj. Zelim da bo tudi magicno 2026 za vas 🙂 31. december 2025 uredilo bitje BlueSan 1 Navedek Povezava do prispevka
Sadako Objavljeno 1. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 1. januar 2026 Srečno vsem. Statsi kažejo 131 špilov 31 različnih iger. Neki je. Je pa res, da je bilo poleg tega ogeomno iger preigranih na bga. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 7. januar 2026 Share Objavljeno 7. januar 2026 Ima mogoče kdo ta špil? https://www.igraj.si/en/products/copy-of-the-fellowship-of-the-ring-trick-taking-game Zanima me ali so kartice v slovenščini ali zgolj navodila? Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 8. januar 2026 Share Objavljeno 8. januar 2026 bloud reče Dne, 4. 1. 2026 at 12:35: Kaka sta Kinfire in Mlem? V koliko igralcev si ogral? Kake izkusnje? 🙂 Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 8. januar 2026 Share Objavljeno 8. januar 2026 24 igralcev! Jaz toliko ljudi nimam v imeniku Navedek Povezava do prispevka
bloud Objavljeno 8. januar 2026 Share Objavljeno 8. januar 2026 BlueSan reče pred 12 urami: Kaka sta Kinfire in Mlem? V koliko igralcev si ogral? Kake izkusnje? 🙂 Kinfire solo, največkrat v dva in dvakrat v štiri (z dvema različnima verzijama). Ima lep art, ni pretirano zahtevna, dostopna in hitro pripravljena za igranje. Je pa res da potem po nekaj igranjih mogoče zmanjka globine in postane bolj filler igra. Vzame v povprečju pol ure. MLEM pa primarno v moji družbi prevzema vlogo skoraj party igre. Več kot je igralcev, boljša je izkušnja. V dva je dolgočasna, v šest je pa zabavna, zanimiva tako da gamerje kot ljudi, ki sicer ne igrajo veliko iger. Push your luck mehanika ni moja najljubša, ampak tukaj pred tem vseeno sprejemaš nekaj odločitev in taktike, tako da je dobro prepleteno. Taka pričakovana R. Knizia igra. Obe sta takšni, da sta dobro dostopni in hkrati privlačni v moji grupi za vse vrste igralcev. Ne ponujata pa zdaj neke globoke kompleksne izkušnje kot kakšne heavy euro ali pa dolge kampanjske igre.. Navedek Povezava do prispevka
Tsunamii Objavljeno 8. januar 2026 Share Objavljeno 8. januar 2026 Pozdravljeni, Mi lahko svetujete katere družabne igre bi bile primerne za mlajše ( 11+l et )in seveda da igramo skupaj kot družina. Kupili smo Harry Potter monopoly in je hčerka zelo vesela in bi radi če kaj drugega kupili za krajše večere. Hvala. Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 8. januar 2026 Share Objavljeno 8. januar 2026 Priporocam Dixit,Mysterium, Ticket to ride take igre 🙂 Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 9. januar 2026 Share Objavljeno 9. januar 2026 (urejano) Cascadia, Takenoko, Quadropolis... Moji nečakinji podobnih let sta navdušeni nad njimi. Ravno danes prideta k meni prespat ravno zaradi tega, da bomo jutri igral 9. januar 2026 uredilo bitje ayrton79 1 Navedek Povezava do prispevka
Tsunamii Objavljeno 9. januar 2026 Share Objavljeno 9. januar 2026 Hvala za priporočila Definitivno kupim našteto Mogoče še kakšna s kartami.. ? Letos bodo večeri res 'napeti' Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 9. januar 2026 Share Objavljeno 9. januar 2026 (urejano) U, s kartami. Shuffle Forest, oziroma imaš prevedeno tudi v slovenščino in se ji reče Mešani gozd. To so vse take igre pri katerih je tudi tematika primerna mlajšim. Obstaja tudi super spletna stran Boardgamegeek, kjer imaš opise in ogromno slik vseh iger. Lahko si prej malo ogledaš, da vidiš kako sploh izgledajo. 9. januar 2026 uredilo bitje ayrton79 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 9. januar 2026 Share Objavljeno 9. januar 2026 Tsunamii reče pred 56 minutami: Hvala za priporočila Definitivno kupim našteto Mogoče še kakšna s kartami.. ? Letos bodo večeri res 'napeti' S kartami je super 6 nimmt. Ali pa Coloretto. Obe super preprosti ampak skrivata nekaj globine. Mogoče bi priporočil še Qwinto. Neverjetno preprosta igra s tremi kockami in blokcem papirja, ampak pri nas je vedno napeto do konca in cel kup pihanja v kocke, za tisti zadnji srečnji met, ki ti prinese zmago 1 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 9. januar 2026 Share Objavljeno 9. januar 2026 Aja še to. Jaz bi vsakomur priporčal Kingdomina kot enega prvih špilov. Sploh če igrate z mlajšimi igralci. Super podoba, lahka za razumevanje, izgleda super, ko zgradiš svoje "kraljestvo". Meni osebno še vedno ena ljubših iger. Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 9. januar 2026 Share Objavljeno 9. januar 2026 Pri mojih nečakinjah smo ful igrali Strike, samo ne vem če se ga še da dobit. Navedek Povezava do prispevka
Sadako Objavljeno 9. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 9. januar 2026 Sushi Go Party Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 9. januar 2026 Share Objavljeno 9. januar 2026 (urejano) Men je pa Sushi mal boring. Res je super cute, sam igralno mi je pa dokaj meh. 9. januar 2026 uredilo bitje Jake the Mess Navedek Povezava do prispevka
Sadako Objavljeno 9. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 9. januar 2026 Men tud, ampak mulariji dogaja 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 14. januar 2026 Share Objavljeno 14. januar 2026 Mogoče veste kam bi lahko podaril namizne igre? Imam Mesto modrega meseca, Spletke,.. Niso to monopoly ali človek ne jezi se. 1 Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 14. januar 2026 Share Objavljeno 14. januar 2026 Varna Hisa za otroke Radovljica recimo. Tja sem jaz dal 🙂 Navedek Povezava do prispevka
George Objavljeno 16. januar 2026 Share Objavljeno 16. januar 2026 Ste eni spraševali po tem https://www.igraj.si/products/the-lord-of-the-rings-fate-of-the-fellowship 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 5. februar 2026 Share Objavljeno 5. februar 2026 A to je kdo igral? Pa bom kar tukaj vprašal. Glede organizacije boardgame večera za par kolegov. A to se kar pri enemu dobite, pa potem uredit pijačo in jedačo ali to vsak nekaj prinese? Glede iger, a to en kupuje ali si razdelite pa kupi vsak nekaj pa potem igrate? Zanima me kako imate to ostali urejeno? Večina tu gor je itak fotrov tako, da verjetno itak igrat s familijo. Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 5. februar 2026 Share Objavljeno 5. februar 2026 (urejano) Jst bi jo rad. Je ze na voljo? Niti nism gledu zadnje cajte 😄 Pri meni je tako. Imam ogromno kolekcijo iger in potem vecinoma gostim druzabne vecere / dneve kjer potem igramo. Navada je da prinesejo nekaj malega s srboj v veliki meri pa sicer sam poskrbim za neke prigrizke. Vecinoma igram s prihatelji igram pa tidi s sirso druzino. Reci pisi je kakih 50.ljudi s katerimi igram " od oka" Ravnokar pa sem tudi dokoncal gradnjo hise in se pred selitvijo kjer bom koncnodejansko imel prostor namenjen za kolekcijo in igre 🙂 5. februar 2026 uredilo bitje BlueSan 1 1 Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 8. februar 2026 Share Objavljeno 8. februar 2026 Jaz imam v kleti sobo namenjeno prav igranju. Imam dokaj veliko zbirko iger, ki jo dokaj redno še dopolnjujem, dosti materiala pa imajo tudi prijatelji s katerimi igram. Skoraj lahko trdim, da imamo skupaj veliko večino iger, ki so nam interesantne. Največkrat se dobimo pri meni spodaj, kakšnih 5, 6 fantov nas je, ponavadi igramo pa v štiri. Imamo prigrizke in pijačo, za katero poskrbim jaz. Z veseljem naredim to, saj ostali morajo pa prit. Občasno tudi z ženo in še enim parom, ko se dobimo ob večerih, odigramo kakšen špil. Temu jaz rečem družinsko . 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.