Skoči na vsebino

Katere družabne igre si lastite

Sadako

Priporočeni prispevki

Zgleda hudo, kje si pa kupil? Keri so drgac se kaksni hudi solo deckbuilderji, ki bi spominjal na roguelike/dungeon crawler PC igre ali pa draftanje pri MTG?

Po moznosti, da majo cim manj setupa, idealno bi blo sam deck. Nazadnje ko sem gledal so vsi priorocali neke zadeve, k so mi cist prevec ogromne ala Mage Knight al pa ksne stvari k niso (lahko) dostopne za kupit. Vem da tut Slay the Spire obstaja, sam mi isto prevec zgleda setupa. Js bi tko bl varianta single player MTG, da mas sam neke karte in vrzes eno rundo al pa dve, ko ti zasede. Sem sicer gledal tut na YT, mas dost nekih homebrew pravil za obicajen deck kart, sam se nism sprobal nic.

Neki sm gledal se te LCGje, sam to se mi zdi, da je tut kr drag entry, ce hoces mal vecji replayability. Pa tut dost jih ni namenjih prou za solo, ampak folk pol neki multi-hand igra.

uredilo bitje zasledovalec
Povezava do prispevka

@zasledovalec vsi deckbuilderji ustrezajo temu kar iščeš. pol maš pa variacije znotraj žanra (unstoppable ma ta - sicer hud - gimmick, da spreminjaš še same številke in efekete na karti). kolikor sem bral je najbolj podobno magicu arkham horror, ki je zdej ravno izdal nov core set (kako je pa to kompatibilno s prejšnjim contentom in kako bo kasneje pa ne vem). oboje majo na igraj.si še nekaj kopij. 

sem velik draftal magic in mi ta žanr dobro nadomesti potrebo po temu.

slay the spire bi jaz tbh raje igral na računalniku, je pa cardboard verzija odlična (sem igral pri shearsu). 

uredilo bitje Lunco
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...