╭∩╮ Adriano Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 Kar pa ne spremeni dejstva da kitajca ne bo pri hiši! Navedek Povezava do prispevka
HellAngel Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 (urejano) Adriano reče pred 2 urama: To so tvoje trditve, ne moje. Jaz zase menim da sem a boring idiot Po pa govor v prvi osebi množine, da se prou zastopmo. 26. junij 2025 uredilo bitje HellAngel Navedek Povezava do prispevka
jlpktnst Objavljeno 27. junij 2025 Share Objavljeno 27. junij 2025 Adriano reče Dne, 25. 6. 2025 at 23:14: Aha pa še nekaj, pri onih gelijih al kaj so že une smeti (lastnik volvota), ki jih je tud ko listja in trave na cestah sem opazu, da brezjajci tlačijo gor 4 cevi auspuha Mašina pa nek 1.3 al 1.4 kolkor sem slišal (ne bom šel preverjat, ker ne mislim met kitajskih radioaktivnih odpadkov na browsing history). Hahaha, brezjajčniki dejansko mislijo, da delajo superšportnike Kitajci na veliko trolajo, folk pa cel mastn! Ne vem a mladina danes še dela to, ampak v mojih časih so limal auspuhe pa pragove, nižali, luknja v haubi "za luft" in tako naprej. Če so pogruntal da se to prodaja in dajo že serijsko? why not? Škoda je samo to, da se 90% prodaja le še govno, trenutno. Slej ko prej bo nek proizvajalc pogruntal da celo je neki kupcev za bolj proper funkcionalne avte. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 27. junij 2025 Share Objavljeno 27. junij 2025 Vrocina mu res prebija drgac pa gleda hrupa zadej, zelo malo avtov ima dandanes trdo polico zadej, vecinoma je samo rolo za pokrit prtljazni prostor. In ze kle je dost razlike sploh ce je gepek pokrit z rolojem al pa je rolo pospravljen notr. Ce je rolo pospravljen se bolj odmeva drgac pa top argumenti za nabavo 27k eur SUVcka 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 27. junij 2025 Share Objavljeno 27. junij 2025 jlpktnst reče pred 5 urami: Ne vem a mladina danes še dela to, ampak v mojih časih so limal auspuhe pa pragove, nižali, luknja v haubi "za luft" in tako naprej. Če so pogruntal da se to prodaja in dajo že serijsko? why not? Temu se je v mojih časih reklo “rižota” in je blo prezira vredno. Oz. to delajo sam cigani Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 28. junij 2025 Share Objavljeno 28. junij 2025 adriano odkriva toplo vodo. avti majo nevščenosti. z vsako novo komplikacijo (baje se jim reče inovacije) več. moar news at 11. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 28. junij 2025 Share Objavljeno 28. junij 2025 Očitno nisi prebral kar sem napisal Navedek Povezava do prispevka
jlpktnst Objavljeno 28. junij 2025 Share Objavljeno 28. junij 2025 Adriano reče Dne, 27. 6. 2025 at 15:15: Temu se je v mojih časih reklo “rižota” in je blo prezira vredno. Oz. to delajo sam cigani "Ricing" točno Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 29. junij 2025 Share Objavljeno 29. junij 2025 Adriano reče Dne, 27. 6. 2025 at 15:15: Temu se je v mojih časih reklo “rižota” in je blo prezira vredno. Oz. to delajo sam celjani ftfy 1 Navedek Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 2. julij 2025 Share Objavljeno 2. julij 2025 Jaguar sales plummet after botched rebrand, EV pivot 1 1 Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 5. julij 2025 Avtor Share Objavljeno 5. julij 2025 (urejano) https://siol.net/avtomoto/novice/ferrari-amalfi-nov-najdostopnejsi-supersportnik-iz-maranella-kaj-zmore-in-koliko-stane-foto-666461 "facelift" rome je prišel. zamenjali so sprednji grill, ki je bil meni grd, dali nazaj klasične knofe na volan in za 20km navili mopija pa bojda so popravili design zadnjega spojlerja, ki je bil pri romi res bolj sfaljen 5. julij 2025 uredilo bitje bainit Navedek Povezava do prispevka
GTA Objavljeno 6. julij 2025 Share Objavljeno 6. julij 2025 Boljse bi bilo, ce bi vtaknili notr V6. 1 Navedek Povezava do prispevka
GTA Objavljeno 6. julij 2025 Share Objavljeno 6. julij 2025 V6 turbo >>>> V8 turbo Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 8. julij 2025 Share Objavljeno 8. julij 2025 Da boste vedl kako kable od trickle-chargerja spelat na vasem T.50. 1 Navedek Povezava do prispevka
GTA Objavljeno 9. julij 2025 Share Objavljeno 9. julij 2025 Imas tudi kaj za T.33, saj je cenovno bolj dosegljiv? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 10. julij 2025 Share Objavljeno 10. julij 2025 GTA reče Dne, 6. 7. 2025 at 16:54: V6 turbo >>>> V8 turbo Najbolje je v8 n/a Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 10. julij 2025 Avtor Share Objavljeno 10. julij 2025 GTA reče Dne, 6. 7. 2025 at 8:35: Boljse bi bilo, ce bi vtaknili notr V6. sam a ni tko, da ma 296 ta v6 in še dodatne baterije? Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 10. julij 2025 Avtor Share Objavljeno 10. julij 2025 Adriano reče pred 10 urami: Najbolje je v8 n/a Ko na primer pri 1.6 Vti na 5.500 obratih (kjer se pri vaših evropskih zvarkih veselje počasi končuje) mašina glasno zapoje, gre Honda enostavno hitreje od vseh ostalih, tudi če jo slednji prehitijo. Takšna resnica je bila v praksi že večkrat dokazana, vendar očitno tega nihče ni videl oziroma noče videti. Navedek Povezava do prispevka
kajzrca Objavljeno 12. julij 2025 Share Objavljeno 12. julij 2025 Pubeci, a mamo kako avtotema-designated dashkamerco? Neko bang-for-buck varianto bi vzel za v avto... Ne bo nič narobe če bo temu/aliexpress varianta, samo da ni smeč Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 12. julij 2025 Share Objavljeno 12. julij 2025 (urejano) Ma vse je dobro dandanes, jaz ti šenkam mojo 7mai če hočeš. Samo napajalni kabel si kupi 12. julij 2025 uredilo bitje MorskaGlista Navedek Povezava do prispevka
HellAngel Objavljeno 13. julij 2025 Share Objavljeno 13. julij 2025 kajzrca reče pred 23 urami: Pubeci, a mamo kako avtotema-designated dashkamerco? Neko bang-for-buck varianto bi vzel za v avto... Ne bo nič narobe če bo temu/aliexpress varianta, samo da ni smeč MorskaGlista reče pred 19 urami: Ma vse je dobro dandanes, jaz ti šenkam mojo 7mai če hočeš. Samo napajalni kabel si kupi Kako je pa kaj z resolucijo? Če se glih z dashcamom ne zaletiš v registrsko avta spredaj, se da razbrat z razdalje 10-20 metrov? Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 13. julij 2025 Share Objavljeno 13. julij 2025 (urejano) HellAngel reče pred 7 urami: Kako je pa kaj z resolucijo? Če se glih z dashcamom ne zaletiš v registrsko avta spredaj, se da razbrat z razdalje 10-20 metrov? Ma v redu je, recimo tukaj imaš primer, kjer sveti sonce direkt v kamero pa se vseeno vidi registrsko. Ni zdej ne vem kaj (1080p), slabo pa tudi ni. Se mi še ni zgodilo, da ne bi videl, razen občasno ponoči, ker tablice precej odsevajo svetlobo. https://streamable.com/kdmi8g Sem pa že dogovorjen s tovarišem somnenjalničarjem, da mu jo nesem. 13. julij 2025 uredilo bitje MorskaGlista Navedek Povezava do prispevka
Amare Objavljeno 13. julij 2025 Share Objavljeno 13. julij 2025 Classic Bonifika krožišče. Ne poznam koga (vključno z mano), ki mu ne bi tam izsilili prednosti. Navedek Povezava do prispevka
Amare Objavljeno 13. julij 2025 Share Objavljeno 13. julij 2025 bainit reče Dne, 5. 7. 2025 at 23:03: https://siol.net/avtomoto/novice/ferrari-amalfi-nov-najdostopnejsi-supersportnik-iz-maranella-kaj-zmore-in-koliko-stane-foto-666461 "facelift" rome je prišel. zamenjali so sprednji grill, ki je bil meni grd, dali nazaj klasične knofe na volan in za 20km navili mopija pa bojda so popravili design zadnjega spojlerja, ki je bil pri romi res bolj sfaljen Ko Romo vidiš v živo in se pelješ v njem, šele spoznaš kako dolg je sprednji del. Imaš občutek kot da je pred tabo še en cel avto. Navedek Povezava do prispevka
HellAngel Objavljeno 14. julij 2025 Share Objavljeno 14. julij 2025 Lahko kdo deli izkušnje z 70mai A810 dashcamom ali čim podobnem v tem cenovnem rangu? Kakšna je razlika med kamerami ranga 30-50 eur in 200-250 eur? Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 14. julij 2025 Share Objavljeno 14. julij 2025 (urejano) HellAngel reče pred 45 minutami: Lahko kdo deli izkušnje z 70mai A810 dashcamom ali čim podobnem v tem cenovnem rangu? Kakšna je razlika med kamerami ranga 30-50 eur in 200-250 eur? Jaz imam zdaj A800S, razlika je predvsem višja resolucija, boljši dynamic range (se pravi če sveti sonce v lečo so tudi temnejši objekti vidni), GPS in možnost priklopa še zadnje kamere. Pa ekranček imaš, cenejše so običajno brez in jih nastavljaš izključno preko appa. 14. julij 2025 uredilo bitje MorskaGlista 2 Navedek Povezava do prispevka
GTA Objavljeno 14. julij 2025 Share Objavljeno 14. julij 2025 (urejano) A810 ima IMX678 senzor which is real good. Se boljsi bi bil z IMX585, a je se drazji. 14. julij 2025 uredilo bitje GTA Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 16. julij 2025 Avtor Share Objavljeno 16. julij 2025 Amare reče Dne, 13. 7. 2025 at 22:09: Ko Romo vidiš v živo in se pelješ v njem, šele spoznaš kako dolg je sprednji del. Imaš občutek kot da je pred tabo še en cel avto. a si se peljal? kakšen ti je pa bil na splošno? sem pa že slišal to opazko ja, mislim da v carwow za en drug avto. alpa za stare corvette. zanimivo tudi, da mu niso dali ime Roma M, ampak so čist spremenili ime. pa mislim, da so ga hitreje upokojili kot sicer. 1 Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 17. julij 2025 Share Objavljeno 17. julij 2025 Js sm vozu portofino M in mi je bil na čase čist preveč polikan avto. Tak idealen daily, če bi se sam od kafiča do kafiča vozil. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.