HellAngel Objavljeno 4. december 2025 Share Objavljeno 4. december 2025 Gogy reče pred 5 minutami: Vidiš, jaz tudi za 30 jurjev ne bi vzel polno opremljene Dacie. Zakaj? Daj navedi konkretne razloge, kakšne uporabniške izkušnje imaš s testnih voženj? Si sedel že v avtu? Ne mi prosm o ncap testih in kaj pravijo na forumih.. Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 4. december 2025 Share Objavljeno 4. december 2025 Kot rečeno, Dacia me ne zanima in nikoli ne bi pomislil na testno vožnjo. Poceni materiali, ki tudi ustvarijo poceni vtis. Verjamem, da napredujejo, vendar me pač ne prepriča. Navedek Povezava do prispevka
HellAngel Objavljeno 4. december 2025 Share Objavljeno 4. december 2025 Ti pa povem da ko sem se usedel v Renaulta, nisem opazil bistvene razlike z Dacio. Kakšni tiguani in podobni so (kljub temu da so dimenzijsko in funkcionalno podobni dacii) kakovostno na višjem nivoju, ampak je višja tudi cena. 1 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 4. december 2025 Share Objavljeno 4. december 2025 To ti verjamem. Kot rečeno, je opazno, da napredujejo. Jasno pa tudi, da vsak gleda svoje potrebe. Ti imaš dva mulca, ne? Itak da ti prav pride čim bolj prostoren avto. Kar tale Dacia vsekakor nudi. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 4. december 2025 Share Objavljeno 4. december 2025 HellAngel reče pred 1 uro: kodiaqa lol dosti rajši dacio kot pa te smeti Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 4. december 2025 Share Objavljeno 4. december 2025 HellAngel reče pred 4 urami: Dacia je bila v izboru za evropski avto že l. 2011. 2025 in 2026 sta (bila) pa Duster in Bigster. Govoriš podobno kot folk, ki je 15 let nazaj pizdakal ko je v izboru pristala Škoda. Razkorak med Renaulti in Dacio ni več tolikšen kot je bil 10 let nazaj. Mal so step-uppal Dacie in mal degradiral Renaulte. Dva tedna nazaj sem vozu Renault Symbioz. Volan, gumbi, ekrani, interface, armaturka... Vse isto kot v Dacii. Edino mogoče je imel Renault mal bolj funkcionalne odlagalne površine. Ah dej no, Dacia še vedno ni primerjljiva z Renojem. Kakorkoli obrneš, se vidi da so cenejši materiali in da je zvočna izolacija zelo boga. Navedek Povezava do prispevka
HellAngel Objavljeno 4. december 2025 Share Objavljeno 4. december 2025 Skynetz reče pred 18 minutami: Ah dej no, Dacia še vedno ni primerjljiva z Renojem. Kakorkoli obrneš, se vidi da so cenejši materiali in da je zvočna izolacija zelo boga. Kdaj si se nazadnje usedu v enga al v druzga? Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 4. december 2025 Share Objavljeno 4. december 2025 HellAngel reče pred 4 minutami: Kdaj si se nazadnje usedu v enga al v druzga? Lani. Starega Renaulta pa imamo celo doma. Navedek Povezava do prispevka
HellAngel Objavljeno 4. december 2025 Share Objavljeno 4. december 2025 Dacio tudi? Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 4. december 2025 Avtor Share Objavljeno 4. december 2025 HellAngel reče pred 4 urami: Dacio tudi? a se lahko še v forda kugo vsedeš (alpa celo edge) pa poveš, kakšna je razlika? 2 Navedek Povezava do prispevka
Kosinus Objavljeno 4. december 2025 Share Objavljeno 4. december 2025 Tudi jaz sem se usedel v Dusterja in v enega podobnega Renaulta, ne vem ali Australa ali Symbioza. Trda plastika v obeh, le da je bil Renault 10 jurjev dražji. LOL Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 5. december 2025 Share Objavljeno 5. december 2025 @Gogy js na to gledam, kot da mora bit slovenski avto leta dejansko tud "ljudski" avto. Imamo dragega Audija, Hyundaija za kerga prvič slišim, KIA k sem vidu lih 2, pa super pricy Renault 5 po izločanju ostane samo Dacia 1 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 5. december 2025 Share Objavljeno 5. december 2025 To se pa strinjam. Veliko izborov je šlo v to smer, da je bil avto leta dejansko 'najcenejši'.... Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 5. december 2025 Share Objavljeno 5. december 2025 Dacie so kr dobre za €€€, ki jih moraš dat. "Klasični" lopovi ti dajo samo volan in kolesa v neki osnovi ceni, pri dacii za nižjo ceno dobiš vse, kar ti srce poželi. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 5. december 2025 Share Objavljeno 5. december 2025 Financed_by_CPC reče pred 10 minutami: Dacie so kr dobre za €€€, ki jih moraš dat. "Klasični" lopovi ti dajo samo volan in kolesa v neki osnovi ceni, pri dacii za nižjo ceno dobiš vse, kar ti srce poželi. not even close Navedek Povezava do prispevka
modriadsl Objavljeno 5. december 2025 Share Objavljeno 5. december 2025 Berbasecks reče pred 2 urama: @Gogy js na to gledam, kot da mora bit slovenski avto leta dejansko tud "ljudski" avto. Imamo dragega Audija, Hyundaija za kerga prvič slišim, KIA k sem vidu lih 2, pa super pricy Renault 5 po izločanju ostane samo Dacia V tej kategoriji že na daleč videti, da bo zmagala petka ali pa Audi. Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 5. december 2025 Share Objavljeno 5. december 2025 (urejano) modriadsl reče pred 6 urami: zmagala petka bi se strinjal. že apriori se nikol ne sme podcenjevat emocionalne vezanosti Slovencev na Renault. na retro petko (pa magari električno) pa še posebej ne. 5. december 2025 uredilo bitje quessoy Navedek Povezava do prispevka
Amare Objavljeno 5. december 2025 Share Objavljeno 5. december 2025 Je pa zanimivo, da je Renault postal slovenski avto leta samo 4x od leta 1993 dalje. Sem bil mnenja, da je zmagal vsaj 10x. Ampak verjetno zato, ker je skoraj vsako leto bil med finalisti vsaj en Renault. Sicer pa ima največ zmag (9) VW. Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 5. december 2025 Share Objavljeno 5. december 2025 VW je pa drug tak captain obvious, ja. Če dolenjca al pa bosanca vprašaš, je golf majka avtov... Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 Gogy reče pred 5 urami: e dolenjca al pa bosanca vprašaš, je golf majka avtov VW passat all time vrhunec avtoindustrije - ni važno ker letnik pa kak razjeban - nujno dizel, motor mora max roštat pa se kadit zadaj ko iz parne lokomotive - bosanska zastavica obešena na retrovizor 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 Megančk je bil prav fajn avto za vozit 🥰 2 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 Megane rs edini renlol, ki se mi dejansko še kr dopade Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 (urejano) imajo določene skupne težave, običajno so to LED dnevne luči, ročni menjalniki so na limitu z navorom tako da tuning ni priporočljiv, katalizatorji radi gredo, in pri trophy verzijah redno crkujejo DESS akumulatorji ter najbolj skupna reč crkovanje bencinskih pump po tekočem traku, saj je potem folk ugotovil kako zmontirati aftermaker robo, ki deluje... Megane RS je super avto, ker ni agresiven dokler ne začneš voziti tako, naprimer v sport ali tudi trophy različici z sport podvozjem tak je bil moj ni pretrd in je z lahkoto daily ali družinski avto, trophy je 30% trši... normalna vožnja je poraba pod 7 brez težav, res pa je da sem imel švohnejšo verzijo 280 konjev in ročni menjalnik, ki troši manj kot avtomatik... lega je čudovita mnogo hitrejši avto kot bi rabil, in ga nikoli nisem upal peljati blizu limita ker so brzine čisto prehude. O tem sem že pisal da sta tako megane in yaris bila enostavno prehitra avta, popoln avto sem imel ampak sem ga prodal ker sem bedak in sem mislil da užitek leži v konjih, hitrosti in legi, ampak resnica no vsaj zame je ta da užitek leži v avtu, ki ni prehiter in da je potrebno maksimalno delati da iztisneš zadnje atome iz podvozja in motorja... in ta avto je bil swift sport mk1 124konjev 1030kil in nastavljen tako da je bil izjemno varen, v smislu bi moral resno zajebati da bi šel iz ceste dol, ker ti je avto mnogo mnogo prej dal vedeti kdaj je dovolj, in to je bil tisti pravi čar prodal sem ga za 4300e inmel sem ga 11 let od novega... idiot Seveda kot sol na rano še to da se je izkazalo da je Suzuki spet skupaj spravil neko res trpežno mašino, ker se jih sedaj veliko prodaja, ki imajo po 250k km... in to avti, ki živijo na blokadi, kot tudi so jih uporabljali na Nurburgringu kot avte za najem in so bili primeri, ki so imeli po 100k km narejenih na dirkališču brez mehanskih okvar... jebemti boga 6. december 2025 uredilo bitje doz Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 7. december 2025 Share Objavljeno 7. december 2025 Pol leta potem ko je ličar popravljal en mehurček na havbi, ki ga je popravljal pol leta pred tem, je iz enega velikega naredil veliko majhnih 😉 jebem jim boga da jim jebem, ne znajo več barvati? Pa bom drugo leto spet 14 dni brez avto... mogoče pozna kdo dobrega ličarja na gorenjskem? Navedek Povezava do prispevka
Andro Objavljeno 7. december 2025 Share Objavljeno 7. december 2025 to je na ignisu? Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 7. december 2025 Share Objavljeno 7. december 2025 Toyota ava faking dodo Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 7. december 2025 Avtor Share Objavljeno 7. december 2025 doz reče pred 10 urami: Pol leta potem ko je ličar popravljal en mehurček na havbi, ki ga je popravljal pol leta pred tem, je iz enega velikega naredil veliko majhnih 😉 jebem jim boga da jim jebem, ne znajo več barvati? Pa bom drugo leto spet 14 dni brez avto... mogoče pozna kdo dobrega ličarja na gorenjskem? na bregu (bliz jesenic) imaš enega, sam ne vem pa kuk je kvaliteten. neki na -ić, ne spomnim se več točno. Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 7. december 2025 Share Objavljeno 7. december 2025 To je pač še avto dubu ošpice na unga pakija, k je ležal na postaji, mamke pa stale zraven. Jebiga doz, kaj se pa dereš na folk iz avta... Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.