Ripper Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 bainit reče pred 1 uro: A so stare ctr se zmer po 20k? Dvomim da je še katera cela, oziroma ni prerjavena... Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 6. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 6. maj 2026 (urejano) Pa neki so mele s streho ob trku, da se jim je reklo tudi truge na kolesih. https://www.autoscout24.de/angebote/honda-civic-2-0i-type-r-benzin-ecdeaf21-96c5-4b7e-814b-8d325f9c7bfd?sort=price&desc=0&position=21&source_otp=t10&source=listpage_search-results&order_bucket=unknown&boost_level=t10&applied_boost_level=t10&relevance_adjustment=organic&boosting_product=none Tale je 11k, ena druga pa 16500. A si mecko novo kupu? @Ripper 6. maj 2026 uredilo bitje bainit 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno včeraj ob 03:36 Share Objavljeno včeraj ob 03:36 Ripper reče pred 14 urami: Meni je pri avtu važno, da večino lahko sam poservisiram. Pa brez oziroma s čim manj piskajoče krame, ki jo srečujem v novejših avtomobilih. To vse skoz neki piska. Piiii, odpreš vrata, piiii se vsedeš, piiii vžgeš avto... Popizdim. Se mi je zdela tistale zgornja Mazda sumljivo poceni točno zato sem šel nazaj v času, pa pomoje malo nostalgije iz časov ko smo bli mulci i so avti pač bili bolj preprosti glede tiste toyote zgoraj, bi bil kar dober projekt ^^ za nekih 10k bi se dalo to kar dobro poštimati, prva stvar imo neki kvaliteni coiloverji, bremze gume in tuning ostalo pa da se poštima ličarsko in mehansko... ampak še vedno je toyota in ne kakšen type r 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno včeraj ob 03:41 Share Objavljeno včeraj ob 03:41 Zadnjič sem poslikal notranjost ignisa pa pozabil dati sem, visok sem 183cm prednji sedež nastavljen na mojo višino, placa več kot dovolj za 4 odrasle, za dva pa sploh, zadnji sedeži se lahko komplet premaknejo naprej za cca 20cm da se poveča prtljažnik 🤣 odkar sem spet na suzukiju šele opažam koliko jih je po naših cestah, noro vitar je reeees ogromno, sedaj vidim da je tudi ignisov malo morje in swiftov... Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno včeraj ob 04:09 Share Objavljeno včeraj ob 04:09 konec meseca mojo staro kanto peljem na uradnega, da se še 1x pregleda klima, nekje zelo počasi spušča traja cca pol leta da spusti no to da bo drago popravit klimo sem vedel že ko sem ga kupil ampak smo stari in brez klime je težko ^^ menjali bodo še sklopko in ker vem da ima ta model ignisa potencijalno težavo z izhodnim ležajem menjalnika (menjalnik je vpet pod takim kotom da so sile na ležaj neugodne) in je možno da se pokvari, tako da ko bo enkrat tisti konec podrt bom dal to urediti ker je veliko dela da se pride do tja, da se ne bom potem čez leto ali dve ukvarjal s tem... cena materijala: olje, 4x ležaj 3x semeringi, košara sklopke, lamela potisni ležaj je 420e potem pa je še 7h dela in ko bo menjalnik odprt sem specifično naročil da se pregleda sinhrone in ostalo, in če je kaj iztrošeno da se menja, delal se bo tudi klasični servis ta avto je imel 21 let notri olje 10w40, sam sem ga menjal na 5w40 ker sem doma na neugodni lokaciji glede ogrevanja motorja pozimi, se pravi ko prižgem avto počakam 30sec, potem ko je mraz cca 30sec držim gas na 1500rpm da vsaj malo zakroži olje, in potem me čaka skoraj 4km dolg spust v dolino kjer se gasa praktično ne dotaknem, in se motor ne more ogreti, vemo pa da je praktično vsa obraba motorjev ko so hladni... tako da nekako me bo tole koštalo cca 1200e najbolj upam da bodo klimo uredili iz vsega zgoraj napisanega sem potem mtki ko je rekla da bi rada nekaj takega da bo pozimi brez skrbi prišla domov pa itak sta stara tako da se sedi višje kot MB, predlagal ignisa ker naj bi bil ta 1.2 suzukijev motor resnično eden najbolj trpežnih kar so jih kdaj naredili jaz avte ponavadi kupujem po motorju (megana sem kupil ker je imel nissanov motor, sicer se ga ne bi dotaknil)... ima pa suzuki zdle eno ugodno akcijo, tako da sem za mtko naročil 4 gume na jeklenih platiščih 175/65/15 Continental WinterContact TS 870 z vgrajenimi TPMS senzorji za 750e Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno včeraj ob 06:25 Share Objavljeno včeraj ob 06:25 bainit reče pred 9 urami: Pa neki so mele s streho ob trku, da se jim je reklo tudi truge na kolesih. https://www.autoscout24.de/angebote/honda-civic-2-0i-type-r-benzin-ecdeaf21-96c5-4b7e-814b-8d325f9c7bfd?sort=price&desc=0&position=21&source_otp=t10&source=listpage_search-results&order_bucket=unknown&boost_level=t10&applied_boost_level=t10&relevance_adjustment=organic&boosting_product=none Tale je 11k, ena druga pa 16500. A si mecko novo kupu? @Ripper Pišuka, tale je še najbolj ohranjena, kar sem jih videl zadnje čase.... Čeprav ima tudi ta druge fedre pa feltne. Kar je bil greh če si delal pri tem CTR-ju. Original je bil top naštiman, karkoli si dal drugega gor, da ni true race je bilo sranje. Mečko sem vzel 3 leta staro, uvoz iz dojčlanda. Navedek Povezava do prispevka
bna Objavljeno včeraj ob 10:44 Share Objavljeno včeraj ob 10:44 doz reče pred 6 urami: konec meseca mojo staro kanto peljem na uradnega, da se še 1x pregleda klima, nekje zelo počasi spušča traja cca pol leta da spusti no to da bo drago popravit klimo sem vedel že ko sem ga kupil ampak smo stari in brez klime je težko ^^ menjali bodo še sklopko in ker vem da ima ta model ignisa potencijalno težavo z izhodnim ležajem menjalnika (menjalnik je vpet pod takim kotom da so sile na ležaj neugodne) in je možno da se pokvari, tako da ko bo enkrat tisti konec podrt bom dal to urediti ker je veliko dela da se pride do tja, da se ne bom potem čez leto ali dve ukvarjal s tem... cena materijala: olje, 4x ležaj 3x semeringi, košara sklopke, lamela potisni ležaj je 420e potem pa je še 7h dela in ko bo menjalnik odprt sem specifično naročil da se pregleda sinhrone in ostalo, in če je kaj iztrošeno da se menja, delal se bo tudi klasični servis ta avto je imel 21 let notri olje 10w40, sam sem ga menjal na 5w40 ker sem doma na neugodni lokaciji glede ogrevanja motorja pozimi, se pravi ko prižgem avto počakam 30sec, potem ko je mraz cca 30sec držim gas na 1500rpm da vsaj malo zakroži olje, in potem me čaka skoraj 4km dolg spust v dolino kjer se gasa praktično ne dotaknem, in se motor ne more ogreti, vemo pa da je praktično vsa obraba motorjev ko so hladni... tako da nekako me bo tole koštalo cca 1200e najbolj upam da bodo klimo uredili iz vsega zgoraj napisanega sem potem mtki ko je rekla da bi rada nekaj takega da bo pozimi brez skrbi prišla domov pa itak sta stara tako da se sedi višje kot MB, predlagal ignisa ker naj bi bil ta 1.2 suzukijev motor resnično eden najbolj trpežnih kar so jih kdaj naredili jaz avte ponavadi kupujem po motorju (megana sem kupil ker je imel nissanov motor, sicer se ga ne bi dotaknil)... ima pa suzuki zdle eno ugodno akcijo, tako da sem za mtko naročil 4 gume na jeklenih platiščih 175/65/15 Continental WinterContact TS 870 z vgrajenimi TPMS senzorji za 750e Meni je enkrat en pošten mehanik dal odličen nasvet ki se ga jaz osebno držim kot pijanec plota in ta nasvet je Ne popravljaj dokler ne crkne !!! 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno včeraj ob 17:23 Share Objavljeno včeraj ob 17:23 kakšna budala sem bil da sem tega prodal... res faking perfekcija, poceni in ne prehiter... imel sem ga 11 let sedaj je star 19 let in še vedno ga videvam na cesti in me kar zaboli srce... Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno včeraj ob 19:06 Avtor Share Objavljeno včeraj ob 19:06 doz reče pred 14 urami: ima pa suzuki zdle eno ugodno akcijo, tako da sem za mtko naročil 4 gume na jeklenih platiščih 175/65/15 Continental WinterContact TS 870 z vgrajenimi TPMS senzorji za 750e to je blo pa res ugodno rabljene feltne 80e gume max. 80e na eno tmps senzor pa izklopiš v računalniku Navedek Povezava do prispevka
GTA Objavljeno včeraj ob 19:18 Share Objavljeno včeraj ob 19:18 doz reče pred 1 uro: kakšna budala sem bil da sem tega prodal... res faking perfekcija, poceni in ne prehiter... imel sem ga 11 let sedaj je star 19 let in še vedno ga videvam na cesti in me kar zaboli srce... Kupi si eno staro miato in bos pozabil v susu nanj Navedek Povezava do prispevka
GTA Objavljeno včeraj ob 19:19 Share Objavljeno včeraj ob 19:19 Pa se materiala za eno leto ohranjat tole temo nam bos dal Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.