Skoči na vsebino

The Mandalorian


amnesia

Priporočeni prispevki

Kamahl reče Dne, 8. 12. 2020 at 16:29:

@Lunco Če pustiva samo zgodbo ob strani je eden prvih kritik katerih sem namenil tej seriji, da je igra zelo lesena (Bo Katan, Ahsoka, Debelawrestlerka) in to je tisto kar ustvarja resničnost sveta. Ja se strinjam, da je morda serija naštiman za populacijo ki je 10 let mlajša od mene in so zato pričakovanja različna. Sam tudi nisem fan teh Marvel drekarij po kateri se praktično vse fantazijsko danes zgleduje in morda je tudi to moja težava. Pač moja želja morda ni skladna s serijo, želim SW ki je ne glede na svojo fantastičnost še vedno resen, kjer se bom "bal" za junaka in bom vrjel da je v pištoli pravi metek in ne zastavica z napisom Bang!, da ga tisti meč/sulica lahko poškoduje. Make the stakes real. Mogoče si želim, da bi prime GRRM napisal SW serijo. :D

Managing of expectations je res ena najbolj pomembnih stvari, da lahk uživaš v nečemu, ko si starejši. Mogoče sicer tud sam nizki standardi :D

 

Je pa v Clone Wars umrlo par likov k nisem pričakoval pa tle se tud relativno brutalno pobijajo med sabo, tko da mi ni glih neverjetno, da bi kdo umrl. 

Povezava do prispevka
Jurus reče Dne, 11. 12. 2020 at 1:00:

Najavljena nova Star Wars roba za Disney+

 

 

 

 

• “Andor,” a “Rogue One” prequel series  // do tle sem bil :w00t:

od tle naprej pa <_< //focusing on Diego Luna’s Cassian Andor that’s currently in production and will debut on 2022.

uredilo bitje Caffrey
Povezava do prispevka

Haha Bill Burr legenda, vedno ko ga vidim v kaki resni vlogi se vprašam kaj sploh dela v neki dramatični seriji saj tudi sam priznava da ni dober igralec, ampak v drugi polovici epizode je deliveral, respect you bald headed ginger! :) All in all serija ni nek presežek, ampak glede na to kar smo dobivali zadnje čase s SW univerzuma sem kar navdušen. 

Povezava do prispevka

OK, tole mi je pa bil vrhunski zaključek sezone :avadodo::worship::worship::w00t:    Vesel sem kot mali otrok, ko gleda svojo naj ljubšo risanko :wub:

 

Saj drugače objektivno gledano, serija ni na najvišjem nivoju in igra večine igralcev je dokaj povprečna, z izjemo Pascala in pa Espositoja, ki sta mi odlična. Ampak, tole je Star Wars in proti zadnji trojici filmov milijonkrat boljše. V glavnem, užival sem na polno v vsaki sekundi sezone :D:limona:

 

Edit: Sem pa bil na polno presenečen, ko pride Jedi na ladjo in  raztura! Sem prvo mislil, da bo Asoka, potem pa....:w00t:

 

 

uredilo bitje bojler1
Povezava do prispevka
Tijuana reče pred 1 uro:

Od live-action je tole v rangu Rogue One. Res super zadevca. Edino od teh dveh je Original trilogy bolše. Prequel in Sequel se lahko skrijeta temu.

 

Drugače pa noro kaki finale in tudi post-credits scena.

 

Jaz sem pričakoval Ezro ali Ahsoko kot jedi-ja, ne pa faking Luke Skywalker.

Ja, to bi bilo res super, če bi vpeljali Ezro namesto Luka. Škoda, zamujena priložnost I gues...

Povezava do prispevka
Seth reče pred 13 urami:

Ma mogli so malo fan service-a naredit tudi samo za ljubitelje filmov, glede na to da je sploh Rian Johnson vse odjebal in tudi JJ ni ravno briljiral. Ta Luke deep fake ali kaj so že uporabili je bil sicer malce tako tako, ampak ajde, glaven je namen. :D

Mojstri pri ILM so preveč bahati, da bi uporabili Deepfake. Uporabili so standardna 3D orodja. Veliko boljši rezultat bi bil, če bi zares uporabili pravi Deepfake.

 

Nadmočen finale. 

 

uredilo bitje Car
Povezava do prispevka

So pa napletli ločenih zgodb za prihodnje serije na koncu :)

Drugač pa kul. Brez tistih smešnih; sredi boja "freeze, drop your weapons" da majo good guys čas da jih postrelijo seveda ne gre:)

Dark Trooperji so kul! Škoda da so jih tako nahitro skenslal. Upam da bodo še v kateri od novih serij. Pa upam da bo kakšen konflikt med Bo Katan in Mandom v prihodnje. Če bosta sploh skupaj v zgodbi.

 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...