Skoči na vsebino

The Mandalorian


amnesia

Priporočeni prispevki

Sovica reče Dne, 16. 2. 2021 at 21:12:

Se dobro, da je to tvoj "normalen" komentar na moje mn3nj3 in je ta pripetljal ena zelo absurdna anomalija, ki ji nikakor ni moc najti podobnih primerov, za katere nikakor ne moremo reci, da so v zadnjih letih v porasti. 

 

To bo to, eni snowflake kmeticki iz slovenije smo se poistovetili s politicno opcijo druge drzave in to nikakor nisi ti s tem barvitim opisom, predalckanjem in duvanjem da drugi pac nismo normalni, ker si ne delimo istega mn3nja. Ne, hollywood ne fura politike Arbee, nikakor, imas prav, samo mi bedni slovencki bi lahko prisli do takih zakljuckov. Ti predajam kolanjo za ta biser in jalov poskus, da debato iztiris in napeljes na totalno ne_slovenski "rdeci vs beli"  gostilniski nivo.

 

Resnicno odlicno objektivno razmisljanje, super ignoriranje detailov kot je Smollet in absolutna normalnost, kar se tiče napadanja in oznacevanja, ti normalni ne_kmecki, ne_slovenski, ne_snowflake.  :sorcerer:

 

buhu. v predalček se spraviš povsem sam, ko kot papiga ponavljaš kar pravi določena TUJA politična opcija. 

Povezava do prispevka
Arbenowskee reče pred 10 urami:

 

buhu. v predalček se spraviš povsem sam, ko kot papiga ponavljaš kar pravi določena TUJA politična opcija. 

Ni treba nic backpaddlat, to da prebiras heavy opinion piece namesto da uporabis svoj razum ni moj problem. Lahko kvecjemu priznas zmoto pa kdaj uporabis organ;mozgan namesto, da pasivno agresivno napadas folk.

 

Se enkrat, ker vidim, da ti ne gre cez vizir; to je moje opazovanje, to je moje mn3nje, ki je zraslo na mojem zelniku. Kaj trdijo eni in drugi me ne zanima niti nisem bral. S tem uzaljenim buhuhujem mi samo potrjujes da si si ti tvoje mn3nje oblikoval na podlagi mn3nj drugih - zakaj bi me drugace oznacil za papigo; kako bi sploh drugace vedel kaj je mn3nje ta drugih ce nisi bral ta prvih. In ker (po naklucju, seveda) prevladuje v teh medijih dolocen bias me sploh ne cudi tvoje obnasanje oz. obtozbe.

 

1613562177799.png.6a77331c83819ea1405694124c83cba1.png

 

Naklucja in profiti.

 

Lep pozdrav.

uredilo bitje Sovica
Povezava do prispevka

Haha Bill legendica dejansko ni drugega povedal na podcastu kot to da je bila Gina na snemanjih absolute sweetheart ker je dobil vprašanje glede nje in pol že takoj ti youtuberji drug dan zabluzijo kako ji je stopil v bran, če bi dejansko gledali cel podcast bi videli da je lih komaj kaj spregovoril o tej zadevi. Očitno je tudi njega vsaj malce postalo strah pa čeprav tudi sam mrzi cancel culture. So se pa SJW že pol hitro spravili na Cavilla ker je hodil z Gino pred leti :rofl: in tudi Rosario Dawson baje ni varna kot Ahsoka. This shit needs to stop FFS. 

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...

Kaj je s temi kreteni pri Disneyu narobe?

 

Saj tole je čista resnica kar je Gina napisala.

 

“Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers but by their neighbors…even by children. Because history is edited, most people today don’t realize that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbors hate them simply for being Jews. How is that any different from hating someone for their political views,” she wrote.

Povezava do prispevka

Glede zadnjega dela. Skywalker bi si zaslužil posodobitev in s tem ne mislim na kakšen cringe izrodek milenijskega stilizma, ampak nekaj dejansko kulerskega, da človek začne izgledat in govorit vsaj malo kot badass mofo, ne kot nerd iz 80s. In to da so mu kot kao osebno prevozno sredstvo dali T-65 je malo preveč klišejevsko. T-65 je ustvarjen, da napada v eskadrilji. To ni B-wing v katerem lahko sam z železnimi jajci preletiš rušilec.

 

Všeč pa mi je, da Grogu ni bil povsem disneyevsko oblikovan, ampak tam 50%-60%, in predvsem to, da ga je sedaj posvojil Skywalkerjev kindergarten na Yavinu 4, kar pomeni, da sta nam Disney in Lucasfilm v naslednji sezoni dolžna dostavit težkokategorni laserski ognjemet z orbitalnim bombardiranjem in en kup takšnih scen kot so bile na zaporniški postaji. #SithLivesMatters

uredilo bitje sadhu sequencer
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 2 mesca kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...