Skoči na vsebino

The Mandalorian


amnesia

Priporočeni prispevki

  • 1 mesec kasneje...
  • 4 tedne kasneje...
  • 1 mesec kasneje...

Mene dogajanje prve epizode ni baš prepričalo. 

 

Spoiler

Preživetje sarlacca je za lase privlečeno. Bitje naj bi bilo velikansko, desetine metrov globoko, on se je pa tam za en tentakel zataknil in se potem z vžigalnikom prebil na plano?? Sem mislil, da bodo njegovo preživetje skombinirali s tistim črvom od zadnjič.

Peščenci, zlasti ta mali, so bili bolj cosplayerji.

Tista zver na koncu je ure spala pod peskom?? 

Ašašini ne premorejo ubojitega strelnega orožja, samo električne prskalice??

 

Povezava do prispevka
Kamahl reče pred 14 urami:

Pogledu, nismo ciiljna populacija razn če je cilj gledat sw okolje

Men je glih zato tok hudo, pač Star Wars fan od malega. Dobesedno bi gledu karkoli na Tatooinu, lahk tud pesek kako se premika pod dvojnim soncem. 

 

Pa hudo je narjen, današnja epizoda je bla čist huda. Akcija, Tusken lore, mal Huttov. Ni da ni. 

Povezava do prispevka

 

Lunco reče pred 9 urami:

Men je glih zato tok hudo, pač Star Wars fan od malega. Dobesedno bi gledu karkoli na Tatooinu, lahk tud pesek kako se premika pod dvojnim soncem. 

 

Pa hudo je narjen, današnja epizoda je bla čist huda. Akcija, Tusken lore, mal Huttov. Ni da ni. 

+1

 

Pa Tosche station scena mi je bila dost Terminator 2 scena Boba bi moral samo še izjaviti I Need Your Clothes, Your Boots and Your Motorcycle :rofl:

uredilo bitje MartinPocrezze
Povezava do prispevka

Treja epizoda je pa res trash.

Spoiler

Par problemov, ki jih imam s tole epizodo ali celo serijo:

  • Boba Fett. V originalni trilogiji slovel kot najučinkovit, neusmiljen,...najboljši bounty hunter v galaksiji. Glavni bounty hunter od Jabbe. Glavni bounty hunter od Vaderja. A tu ga vsi majo kot neko šalo.
  • Design bikov je res obupen. Še posebej to ko ima vsak svojo barvo. Sploh ne paše v svet Star Warsa. Poleg tega na koncu tisti chase scene je bil res totalno sfaljen. Izpadlo je kot, da se lovijo s 25 kubičnimi motorji.
  • Tole s Tuskuni je blo precej rushed. Toliko časa so prvi dve epizodi jim posvečali na koncu so jih pa zj v tretji epizodi offscreen pobili
  • Cameo Huttov je bil pointless. Ni služilo niti enemu namenu samo pač da pokažejo fenom. Lej tu mate Hutte. Niso uspeli ubit Fetta, zj so mu pa podarili pesa Rancorja in Wookieja pa so spizdli ker se bojijo Pykov.
  • Pridemo do črnega Wookieja,  Krrsantana. Zgledal je kot en cosplayer. Pizda Chewie je v filmih z lahkoto trgal roke ven. Zdaj ko se ga je po neuspešnem atentatu Boba usmilil komaj čakam da eno epizodo pride nazaj reši  Fetta in postaneta best frienda.

Ne morem verjet, da tole dela ista naveza kot Mandalorca. Favreau + Filoni. Še največje razočaranje je Filoni coj tega. Črn madež.

 

 

Povezava do prispevka

Sem pogledal te tri dele. In fak - sem vesel da nisem nek hardcore SW fan, ker vidim da vas tuki res vse nekaj moti. Ta bi moral biti tak, uni bi morali biti taki... Ojojoj, s čim se vi ukvarjate. Se mi zdi, da samo čakate - kaj bo "narobe". Ampak ok, razumem tudi vaš vidik, mogoče ste bolj investirani v to vesolje.

Meni je super in uživam - Boba mi je badass. Realen človek, ki je strog, ampak fer - in vedno mam v glavi "just a simple man making his way through the galaxy". Moč ni samo da tržeš vse okrog, ampak da tudi koga spustiš in odpustiš. To je prava moč. 
Mi je smešno ko govorite kako badass je bil v originalni trilogiji - kar vidim scene, kako pada po tisti ladjici in neuspešno skuša uloviti Luka, potem pa ga Han Solo s palico ponesreči ejecta v "smrt"  - ful je bil badass, kot ena extra neroda :D Tudi ne vem, če ste opazili - ampak nekako hodi ven iz "bounty hunter" mentalitete. Mu je bilo dovolj. 

Do zdaj mi je bil vsak del super in ajde, ni glih vse perfektno in tiste vespe so res malo preveč barvite in chase je res malce prepočasn, ampak vseeno - z vsakim delom sem navdušen in mi je kul. 

uredilo bitje B-Magic
Povezava do prispevka

@B-Magic ja, men se tud zdi neumen argument, da je disney uniču bobo, ker proba bit mal boljši kot je bil. tko model je mel near death experience, praktično prvi resen poraz u lajfu, tuskeni so ga rešili dobesedno iz usmiljenja, če ne bi verjetno umrl. mogoče je to dober trenutek, da se vprašaš, če stvari, ki jih počneš u lajfu in ljudje za katere delaš počnejo same grdobije, delajo še več slabega povsod, da to ni neki kar bi mogoče ravno počel do svoje dejanske smrti, in da je mogoče worth nardit tudi kakšno pozitivno spremembo na svetu. meni se zdi čist believable. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...