Skoči na vsebino

The Mandalorian


amnesia

Priporočeni prispevki

Men je blo čist uredu, da je bla serija Mandalorijec 2.5. Se mi zdi, da je hud setup za tretjo sezono.

 

Ne vem zakaj Disney forsira te krajše epizode, pa še malo jih je. Cad Bane in Boba sta si zaslužila vsaj eno flashback epizodo, ko sta bla mlada. Če ne poznaš nič lora, je dost težko razumet kaj se je zgodil. 

Povezava do prispevka

Dave Filoni rad povezuje stvari ja zato je zelo fajn tudi, če gledaš Clone Wars in Rebels. Tudi pri Mandalorcu verjetno veliko komu, ki animiranih serij niso gledali pov kurca ni blo jasno kdo je zj toti "jedi" z belimi lightsaberji pa zakaj toliko hypa okoli nje (Ahsoka).

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Meni Odlična serija. Filoni in Favrou res fajn povezujeta. Clone Wars, Rebels, Prequeli, OT, sequeli, Mandalorian, Bobo Fett, zdaj Kenobi, Ashoka, Mandalorian s3 pa andor...  Boba Fett in Mandalorian nista samo neki stand alone seriji ampak sta "part of larger world" Star Wars. Luke, ki gradi svojo šolo, katero bo čez kakih 20 let uničil Kylo Ren, Imperial Remnant, ki se počasi spreminja v First Order, Groguja so hotl klonirat za Snoke-a in Palpija itd... Liki iz animiranih serij so prišli v live action, Iz legend(novel in romanov) so prišli v animirane serije in v live action, kot je recimo grand admiral Thrawn... Zato Book of Boba Fett ni dejansko svoje poglavje ampak le delež tega vesolja in mi je super.

 

Povezava do prispevka
Tijuana reče Dne, 10. 2. 2022 at 13:27:

Konec prve sezone Book of Boba Fett. Moja ocena je tam nekje 6-6.5/10. Valda priporočam serijo Star Wars fenom. Sicer epizode prvega dela sezone (EP01-04) zelo nihajo od slabega dela do dobrega in tako dalje. Drugi del sezone (EP05-07) pomoje zelo odstopa od prvega dela sezone. Stopničko boljši. 

 

Bom dalje raje napisal v spoiler.

  Skrij vsebine

Največji problem, ki ga ima (IMO) serija je, da bolj deluje kot mini zgodba o Din Djarinu in Groguju. Pač očitno so hoteli pred 3. sezono Mandalorca razrešit njegov status (Jedi ali Mandalorec). Tako, da meni zgleda bolj kot Mandalorian 2.5 kot pa zgodba (knjiga) o Bobi Fettu. Tudi peti in šesti del je skupaj bil komaj sekundo Boba not v eni kratki sceni. Tako, da nisem imel občutka, da je bila neka rdeča nit skozi celotno sezono in mi Boba deluje kot nek sekundarni lik v njegovi seriji.

 

Drugače pa mi je bila Fennec Shand najboljši del finalne epizode.

 

Me pa tudi veseli, da je Grogu izbral Din Djarina ter armor kot pa Lukeca in lightsaber. Saj vsi vemo kaki za kurac učitelj Luke postane v sequel trilogiji. Požge dol akadmijo, ubit hoče najboljšega učenca (nečaka),...

 

 

Se zelo strinjam. To je bil Mando 2,5 in vse, kar je bilo bistvenega za naprej, so nova Dinova ladja, on z darksaberjem in nov odnos z Grogujem. 

 

V Bobini knjigi je bilo vse ok, razen samega Bobe Fetta, ki je bil meni čisto drug lik, kot smo ga poznali od prej - zrejen, prijazen cosplayer s pobeljenimi zobmi. Navdušeno pa smo strigli z ušesi zaradi vseh ostalih gradnikov, ki smo jih poznali od prej: Tuskani, rancor, sarlacc, Mos Espa, Luke, Ahsoka, Grogu, Mando ... Smo pa po mojem že naveličani treh letnikov mandalorskih čelad. Na srečo maja štarta drugačen Kenobi.

 

 

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...
Navedek
 

požge dol akadmijo, ubit hoče najboljšega učenca (nečaka),...

Runs in the family

Navedek

Cad Bane in Boba sta si zaslužila vsaj eno flashback epizodo, ko sta bla mlada. 

Komot bi stisnil delet na vespa gang (tok so mi off od vsega settinga tako karakterno kot po zivih barvah v tem "west" filtru da me spominja na sopranos+skyrim edite) pa bi rivalstvo razvlekel na tiste dve epizode

Navedek

Smo pa po mojem že naveličani treh letnikov mandalorskih čelad

Nah :P za(radi) mene lah furajo magari non kanon bounty hunter mandota se naslednjih 10 let.

uredilo bitje Sovica
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
  • 5 mesecev kasneje...

Upal da Jin ne opusti this is the way Children of the watch kulta in ostane moski, ampak to je imo ze mal na meji za pricakovat od disneya. Neki bojo mogl scarat glede bo'katanke in darksaberja pa upam da ne bo leila lvl bednosti.

 

Skoda k ne naredijo kot z bobo da se par sezon v obeh serijah kriza

 

aja pa upam na novo mando lego celado.

 

Also grogu at this point imo trolla folk da je froc za free carry (i would)

 

Lp

uredilo bitje Sovica
Povezava do prispevka
  • 4 mesece kasneje...
LordFebo reče Dne, 24. 3. 2022 at 18:59:

 

Res je, bo. Ampak 'tudi' in ne 'samo' :)

 

Kot vselej pravim, ta Galaksija je res žepna, saj venomer gledamo iste svetove, iste frise in vse je jako blizu :)

verjetno zato ker ljudje bolj poznajo dolocene planete iz filmov in jim je serija bolj zanimiva ce priblizno povezejo zgodbo serije z filmom

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...

Meni je bil tak tak-soliden uvod v 3. sezono. Ni bilo nekih nelogičnih blesarij not kot v Boba Fetu, nekega presežka pa tudi ne. Sem dobil točno to kar sem pričakoval.

 

Edino wtf, 30min uvodni del? :mehkoblato: Želel bi si vsaj malo več. Me je očitno HBO z The last of us preveč razvadil :lol:

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...