Šimšalamima Huhu Objavljeno 12. oktober 2020 Share Objavljeno 12. oktober 2020 Slinch reče pred 32 minutami: si pognal kaj? jaz sem ene pol urce, gladko delete zelo luškana podoba, ful so kjut lokacije in vse, samo gameplay pa največja tugica pač ne vem, šli so v neko ultra simulacijo, samo brez globine al kaj, moj gameplay je zgledal kot da bi dal nekomu, ki nikoli ni igral igric, gran turismo, racing klaso, z vsemi assisti na off kera muka fak drugač pa soundtrack je hud, samo niti malo ne paše v to igračko (tudi ne paše kako kar neprestano igra v ozadju, nič dinamično, nič povezano z igrico, kar random v eno lih kot da si sam fuknil ene mp3je v winamp in pol igrico zalaufal) ampak res kul ost, nek ukrajinc ga je delal https://tatreal.bandcamp.com/album/art-of-rally-original-soundtrack Hmm, če je ultra realistična pa da je tko mal meditavina bi znala men kar odgovarjat. Samo igrica stane 20€, da mi bo poj smetarska ... S kje pa si jo pobral, a si refundal poj? Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 12. oktober 2020 Avtor Share Objavljeno 12. oktober 2020 (urejano) z zaliva, če ni retail ni € jop, je kar chill, če pač ne popizdiš čist ker se avti dobesedno izogibajo proge @amnesia vzami drugač z žlico soli, ki ne pravim da je slabo, samo je čist nasprotje tega kar sem od igrice želel dodatno me triggera, da zapelješ za dolžino vozila s proge in te že resetta pa ful je lame, da v career eventih ni nobenih split-timeov z nasprotniki (ki jih itak ne vidiš), lestvico / pozicijo vidiš komaj ko končaš vse stage v eventu lol (lahko da je kje kak setting, samo se mi ni dalo še s tem ubadat) vozni model me spomni na beamNG, samo da je pač zapakirano v minimalistično top down igračko pa res je lepa za pogledat 12. oktober 2020 uredilo bitje Slinch Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 15. oktober 2020 Share Objavljeno 15. oktober 2020 https://store.steampowered.com/app/1175140/Vecter/ Navedek Povezava do prispevka
Presky Objavljeno 27. oktober 2020 Share Objavljeno 27. oktober 2020 A se že kaj ve če pride v prihodnosti novi arkadni Burnout na PS5? Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 27. oktober 2020 Share Objavljeno 27. oktober 2020 Nah...jaz sem kar nabavil OG Xbox, ker je gor naboljša verzija Burnout 3 ;P Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 1. november 2020 Avtor Share Objavljeno 1. november 2020 te dni je uletel nov wipeout klon Navedek Povezava do prispevka
LeBron Objavljeno 1. november 2020 Share Objavljeno 1. november 2020 je igral kdo te zadnje rallye? katerega se splača? Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 1. november 2020 Avtor Share Objavljeno 1. november 2020 (urejano) če iščeš simulacjo, je dirt rally 2.0 še najbolj proper med arkadicami pa zna Dirt 5 mega pokat, relis je čez par dni 1. november 2020 uredilo bitje Slinch Navedek Povezava do prispevka
Sudat Objavljeno 3. november 2020 Share Objavljeno 3. november 2020 PS5 Lover reče Dne, 6. 10. 2020 at 13:36: Ravnokar izrazil obžalovanje v main temi... Malo me mika da bi probal zdej to zadevo pognat na PCju, samo je disk nekje pri sošolcu iz OŠ Prav vidim sceno kako mu uletim v bajto, pozdravim mamo in fotra na kavču in vprašam, kaj je Mitja doma? Mi more vrnit en CD 1 Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 3. november 2020 Avtor Share Objavljeno 3. november 2020 Navedek Povezava do prispevka
Sudat Objavljeno 6. november 2020 Share Objavljeno 6. november 2020 PS5 Lover reče Dne, 6. 10. 2020 at 13:36: Tole mi deluje v izi garbiđ tako da zdej če nočem it do Mitjota po CD vas prosim za predloge, al naj kar naložim shift 1/2? Užival sem v Flatoutu, ki mi je bil lih prava doza arkade in zabave, užival sem v taprvem colinmcrea dirtu, novi ralliji iz te serije so mi malenkost pretežki na tipkovnico Dirti pa imajo za moj okus malo preveč ameriške navlake eventov not. What to do? Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 6. november 2020 Avtor Share Objavljeno 6. november 2020 Pcsx2 + burnout 3 Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 7. november 2020 Avtor Share Objavljeno 7. november 2020 Z zadnjimi izdihljaji generacija dostavila nekaj arkaadne zabave. Dirt 5 dobiva zelo solid ocene, pod črto gre za proper oldschool arkado, vključno z malo bolj low effort podobo in top notch handlingom. NFS HP Remastered je bolj na old strani oldschoola, saj je res komajkaj remasteran, ampak je že v osnovi bil tako mega fun, da bo ob prvem znižanju sigurno padel. Navedek Povezava do prispevka
Raz Objavljeno 7. november 2020 Share Objavljeno 7. november 2020 (urejano) Slinch reče pred 3 urami: NFS HP Remastered je bolj na old strani oldschoola, saj je res komajkaj remasteran, ampak je že v osnovi bil tako mega fun, da bo ob prvem znižanju sigurno padel. Priznam, ker mi je bil kot Criterion noobu Burnout Paradise Remastered kul, sem kupil PC verzijo za polno ceno (EA dildo v riti), in po dveh urah je zadeva res zabavna ter sploh ne zgleda slabo za deset let star špil (remaster je bolj subtilen, samo se na primerjavah dejansko vidi boljši AA, daljši draw distance, več objektov ob cesti z več detajli itd. Plus PC verzija baje vključuje dosti DLC contenta, ki ga v izvirniku ni bilo). Dejansko en tak Burnout z resničnimi superavti, malo manj spektakularnega crashanja in dodanim policajskim elementom iz starih NFSjev. Mam pa trenutno eno motečo težavo, in sicer ima špil ne glede na grafične nastavitve en tak microstutter, ko se prav vidi, da vsake toliko časa za par desetink sekunde zatrokira. Drugače teče gladko locked na 60 fps, pa moj PC je nad recommended specsi, tako da ne verjemem, da je vzrok v mojem procu/grafični. Malo berem po netu in glede remaster verzije ni omembe, naj bi pa original iz 2010 na PCju imel podobne probleme, da je ves CPU load preložil na prvi core, ostalih pa ni izkoriščal. Upam, da niso taki šalabajzerji, da bi ista težava ostala v remasterju in bo dejansko treba vsakič alt-tabat iz špila in CPU affinity prestavljat na ostala tri jedra. 7. november 2020 uredilo bitje Raz Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 8. november 2020 Share Objavljeno 8. november 2020 (urejano) PS5 Lover reče Dne, 6. 10. 2020 at 1:08: Jaz znam spet past v zen state, če grem free roamat z diablotom pa sem spet padel notri🤪 pa srečujem same zoni fegiče ki imajo od kurca netno povezavo 8. november 2020 uredilo bitje PS5 Lover Navedek Povezava do prispevka
Raz Objavljeno 14. november 2020 Share Objavljeno 14. november 2020 (urejano) @Slinch: A sem samo jaz glup al ima NFS Hot Pursuit zelo čudno strukturo/vrstni red odklepanja avtov in eventov, kjer si omejen na določene modele? Sicer sem prilezel šele do Tier 2 avtov in dirk (od petih), a se dostikrat zgodi, da imam na voljo nek event, kjer gre za Vs. spopad dveh ali treh različnih modelov, pa mam v tistem trenutku dejansko na voljo samo en avto, ostali so pa zaklenjeni in jih lahko z dovolj career pointsi odklenem šele dosti kasneje, ko sem že itak davno nazaj zmagal taisto dirko in napredoval do višjega nivoja. Med prvimi dirkami maš kot igralec recimo Lancer vs. Impreza event, pa ga dejansko (tudi če si zmagal vse predhodne dirke) lahko odvoziš samo s prvim, Subaru pa zahteva predhodno odklepanje s količino točk, ki sem jo lahko dosegel šele dosti kasneje. Podobno recimo čisto prva Porsche vs. BMW vs. Nissan dirka, kjer lahko najprej vozim samo (default) Porscheja. Podobne dvoboje določenih modelov in znamk je imel recimo NFS Shift, samo ti je tam pač igrica (logično) posodila vse te avte, tudi če si jih nisi lastil v garaži. Orenk neumno je, da špil poudarja te spopade posameznih avtov, pol maš pa dejansko samo enega na izbiro, ostale je treba pa odklepat... Še bolj hecno, ker imaš po drugi strani že recimo na Tier 1 ali 2 nivoju time trial evente, kjer ti špil brez zadržkov posodi hude superavte višjih rangov, recimo Aston Martina One-77, Bugattija, Porsche Carrero GT in podobno. 14. november 2020 uredilo bitje Raz Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 29. november 2020 Avtor Share Objavljeno 29. november 2020 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 14. december 2020 Share Objavljeno 14. december 2020 (urejano) Verjetno nas ni večna probala OG paradižnika EDIT: Še ena dobra od tega modela 14. december 2020 uredilo bitje PS5 Lover Navedek Povezava do prispevka
Arbenowskee Objavljeno 14. december 2020 Share Objavljeno 14. december 2020 Sem pa tja malo zaženem hotshot racing in je zelo zabaven. Sploh te exploding načini vožnje so zanimivi - avto izgublja HP če vozi prepočasi ali se zaletavaš. nekaj HP dobiš nazaj ko prevoziš checkpoint. Sta dva recimo da bolj očitna problema. Prvi je, da so zaradi stila proge včasih lahko zelo nepregledne, ampak to se s časom pomoje navadiš. drugi problem je imo balance. Pospeške si polniš z driftanjem. to ne bi bilo nič narobe če bi z driftanjem tudi izgubil kaj hitrosti v ovinku (je praktično ne). avtomobili so razdeljeni v 4 kategorije - balanced, speed, acceleration in drift. daleč najlažje je zato igrat z avtomobilom ki je dober v driftanju. Navedek Povezava do prispevka
nsignific Objavljeno 14. december 2020 Share Objavljeno 14. december 2020 Hotshot racing je zakon. Ampak ma en problem, k ga opažam pr večini arcade racerjev - ni wheel supporta. Sej vem, da to niso simulacije, ampak jebemti Daytona, Ridge Racer in Sega Rally tut niso ble pa si jih na volan igral. Glih dubu Dangerous Driving za PS4 in seveda tut ne gre na volan. Da Dirt 5 ni releasal z wheel support je tut bolano mal. Dejte priporočit kak novejši arcade racer, ampak res arcade ne simcade1 ala Grid. V smislu teh starih, ki sem jih zgoraj omenjal? Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 14. december 2020 Avtor Share Objavljeno 14. december 2020 tale model, ki ga je ps5 hejter prilepil, je zgleda nek hardcore purist,samo ima pa kar prav, jebiga tudi relevant nsignific reče pred 6 minutami: Dejte priporočit kak novejši arcade racer, ampak res arcade ne simcade1 ala Grid. V smislu teh starih, ki sem jih zgoraj omenjal? ja ni jih, ane drugač kako dolgo si zdržal v dangerous driving in ali si že igral slabšo igrico v lajfu? Navedek Povezava do prispevka
nsignific Objavljeno 14. december 2020 Share Objavljeno 14. december 2020 Ma ni preveč dober ampak sem upal vsaj da bom na volan mal se zabaval, pa tut če par minut. Pol pa sudden realization da zadnjih pol ducat arkadnih racerjev k sm sprobal itak niso delal na volan. Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 14. december 2020 Share Objavljeno 14. december 2020 Slinch reče pred 1 uro: tale model, ki ga je ps5 hejter prilepil, je zgleda nek hardcore purist,samo ima pa kar prav, jebiga tudi relevant Semi legit razlogi, čeprav me večina zadev ni motila. Še vedno gre za eno boljših tovrstnih iger prejšnje generacije, upam da čimprej spimpajo (in nadgradijo) tole na next gen v wreckfest 2. Kriminalno malo iger ima tako dober poškodben model, bi si mislil, da bo to danes že standard. Verjetno tut zato wreckfest izpade tok boljši, kot v realnosti je. 2 Navedek Povezava do prispevka
ZDL Objavljeno 14. december 2020 Share Objavljeno 14. december 2020 (urejano) Potrjujem. Wreckfest je pravi razčefuk +redno zastonj dodajajo nove proge in avtomobile. 14. december 2020 uredilo bitje gojc Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 14. december 2020 Share Objavljeno 14. december 2020 Nek razfukan avto, napol odprta vrata, folk vozi naprej in nazaj, polno nekih smeri iz katerih te lahko nagazijo, proga ki spominja na legendarne Stuntse Yes please Sem šel pa malo googlat in zgleda, da modelčki zaenkrat še ne delajo na dvojki. Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 31. januar 2021 Share Objavljeno 31. januar 2021 bump Ga rabim probat še z 60fps modom☺️ Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 31. januar 2021 Avtor Share Objavljeno 31. januar 2021 Tale "most underrated" je sicer malo huda, ampak zelo fina igrica ja Moram jo enkrat vrect na pc, ker ps3 verzija je danes ze kar grda Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 16. april 2021 Share Objavljeno 16. april 2021 Arbenowskee reče Dne, 14. 12. 2020 at 8:47: Sem pa tja malo zaženem hotshot racing in je zelo zabaven. Sploh te exploding načini vožnje so zanimivi - avto izgublja HP če vozi prepočasi ali se zaletavaš. nekaj HP dobiš nazaj ko prevoziš checkpoint. Sta dva recimo da bolj očitna problema. Prvi je, da so zaradi stila proge včasih lahko zelo nepregledne, ampak to se s časom pomoje navadiš. drugi problem je imo balance. Pospeške si polniš z driftanjem. to ne bi bilo nič narobe če bi z driftanjem tudi izgubil kaj hitrosti v ovinku (je praktično ne). avtomobili so razdeljeni v 4 kategorije - balanced, speed, acceleration in drift. daleč najlažje je zato igrat z avtomobilom ki je dober v driftanju. Tudi jaz zdaj igračkam Hotshot Racing, v bistvu zabavna igrica, obenem pa proper težka, žal mnogokdaj nepošteno. Kot huge optimist in z zlatimi v Mario Kartu sem prižgal igrico in šel yolo expert cup. Ko sem gladko končal na zadnjem mestu, sem backstepal in zdaj igram na normal hehe. Všeč mi je raznolikost prog, res je love letter dirkačinam iz avtomatov, prav iste trope vsebuje. Žal pa ima tudi brutalen rubber banding in na polno lahko cheataš s taktiko, da nafilaš nitro in ga uporabiš na koncu dirke. Ful kislo, ker dejansko z malo pofixano vizualnostjo (ta je pač dosti povprečna, s par stilskimi prijemi bi jo izboljšal dosti na izi) in rebalancingom, bi bila res odlična arkadna dirkačina Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 16. april 2021 Share Objavljeno 16. april 2021 rubberbanding je zame smrt špila. Prov ne morem in nočem igrati dirkačine z rubberbandingom, ubije mi vse veselje do igranja. Pač zakaj za Boga milega bi poskušal biti dober v igrici... če je dobesedno ENAK rezultat, tudi če si slab in totalno nimaš pojma? WTF res no, rubberbanding je popolnoma skregan s core konceptom igranja igric, torej užitka nad tem, da si neko stvar zaobvladal in postal boljši. Nazadnje se mi je to zgodilo z NFS: Hot Pursuit R. Igram neko dirko, vozim ko kralj, res uno teach me master, ampak na koncu malo podrajsam po travi = 3. mesto s časom 04:15. Naslednjo igro vzamem neki jajc od avta, se celo igro zajebavam in vozim ko največji začetnik, ampak prišparam ves boost za zadnjih nekaj ovinkov dirke = 1. mesto s časom 04:40. Dej sam spizdi mi s takimi, resno. Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 16. april 2021 Share Objavljeno 16. april 2021 +1 na Galkota. Zadnja dirka. Dolga je 15 minut pomoje. Vzel sem Mclarena, odvozim perfektno dirko, un kurac na drugem mestu pa stalno nekje v vzratnem ogledalu nekje v daljavi, ne glede na to kako perfektne zavoje sem odpeljal. Pol pa itak ena mini napaka v zadnjem ovinku, pa uni pezde samo mimo mene. Dej spizditi mi s takimi no. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.