Skoči na vsebino

PlayStation 5 Showcase - 16.9.2020 22:00


Slinch

Cena? (ankica se zaklene ob štartu streama)  

57 glasov

  1. 1. Disc

  2. 2. Digital


Ankica je zaprta za glasovanje


Priporočeni prispevki

bigboss82 reče pred 4 minutami:

Jaz imam dober filing za mimovrste

 

Tipi so imo najbolj proper prodajalec v sloveniji, najbolj resni, navec prometa ipd


Podobno razmišljam tudi jaz. Nikoli še nisem imel težav. Tudi, ko sem enkrat naročil nek kontroler v akciji "na zalogi pri dobavitelju" (in je bil očitno zadnji), so me redno obveščali o dobavljivosti in konec koncev sem ga dobil po navedeni ceni. Zamuda je bila sicer 14 dni, ampak ajde... Drugje ga tako ali tako ni bilo več za dobit in sem pač požrl. Itak edini tak primer glede zamude z njihove strani. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Vip imam kee ce potrosil vec kot 800 eur v enem letu pol imas vip.. swm lupil soundbae za 770 in to je to 

 

dzaver reče pred 59 minutami:

 

a pa si plačal že cel ps5 al si dal po poveztju?

 

Maa samo izberes osebni prevzem, tam imaa lokacijo v kp, breu postnine in oddas narocilo, to je to.. ne rabis nic placat.. lahko tudi skenslas ni panike

Povezava do prispevka

Saj mam jaz tudi VIP, ampak zaradi tega ne boš prej dobil. Pač imaš posamezne ugodnosti in brezplačno poštnino ne glede na vrednost. Sem včasih full naročal pri njih, sedaj pa res malo. Tisto kar je na zalogi dobiš hitro, kar pa pri dobavitelju pa zna vedno trajat. In če bojo PS5 pri dobavitelju... pol bo težka.

 

Si moral plačat kaj vnaprej al je prednaročilo free?

Povezava do prispevka

Aja eno vprašanje. Moral sem izbrati plačilo po povzetju in potem sem izbral osebni prevzem na domači pošti 20.11. Dostava na dom je blo 23.-25.11. A lahko kasneje to s kartico plačam? Mam namreč en Eurocard, ki mam gor denar od borze ipd... v glavnem od zadev prek spleta in bi plačal s tem. Saj ni nujno to, ampak bi mi najbolj pasalo.

Povezava do prispevka
PS5 Lover reče pred 8 urami:

Šhit še mene srbijo prsti...

 

NE! treba videt koliko je zadeva glasna:mellow:

 

A so kje pokazal eksplodirano drobovje, kot za XBox? Da že iz tistega lahko mal sklepamo.

 

 

EDIT: a nisi včasih dobil... 15 let nazaj... dobil 2 kontrolerja zraven? :wacko:

EDIT2: pa keri kurac jim ni jasno, da ma kontroler samo do like 8ur lajfa????? pizda no, a ni to lame? 200 ur al pa nč jebo mast. Ta kurčev battery life je razlog, da sem si za komp rajši kupil Logitechov kontroler kot pa DS4

uredilo bitje Super Km3t
Povezava do prispevka

Najlepša hvala za vaše prednaročilo PS5™ s strani A.C.S., d.o.o., Ljubljana
Zaradi velikega števila prednaročil ter omejene količine dobavljenih konzol Vam še ne moremo garantirati dobave na dan izida
Pred dostavo oz prevzemom naročenega Vas obvestimo o datumu. V primeru vašega preklica Vam vrnemo nakazano nazaj

 

:D

Povezava do prispevka
bitsurugi reče pred 15 minutami:

Mene so tudi ''razveselili'' s tem istim mailom in moje naročilo ''demotali'' v prednaročilo. Predplačilo so kajpak obdržali, sicer ne vem na podlagi kake logike, ampak ok, bom štel to kot vplačilo loto listka, približno ista šansa je da dobim konzolo na dan izida kot da zmagam sedmico.

 

Da ti vrnejo denar moraš skenslat prednaročilo sej ti piše. Jaz mam zdej prednaročeno na

ACS z 50€ avansa, 

Igabiba - 100% avans

Mimovrste - nič avansa

 

Zaenkrat še vedno mislim da bo treba it k Italjanom lurkat za kako frej konzolo...

Povezava do prispevka
bigboss82 reče pred 6 urami:

Kako mislis kasneje? Kdaj kasneje? Ce ti bodo poslali po povzetju bos moral placat na posti. Ce se odlocis, da hoces placat prej, pa jim pisi mail, pa ti bodo dali podatke za placilo in poslali brez odkupnine.

Ja v mislih sem mel kak teden prej, ko bomo verjetno vedeli že kaj več o tem ali bo dobavljivo ali ne. Ker sem kasneje gledal naročilo in iskal gumb sprememba načina plačila ali kaj podobnega... pa ni nič, samo prekliči naročilo je. Jih bom že poklical ali poslal mail takrat, ko bo čas za to in se probal zmenit.

Povezava do prispevka

  

keba reče pred 4 minutami:

Da ne bom bral vsega, lahko kdo strne novice v en post. Cena, kdaj bi v Sloveniji, katere igre pridejo še letos....

 

 

PS5 V NEKAJ BESEDAH

 

Sonyeva konzola naslednje generacije , imenovana Playstation 5, ima potrjen uradni izzid na evropskih tleh, in sicer prične s prodajo 19. novembra 2020. Priporočena maloprodajna cena znaša 399€ za »samo digitalno« verzijo, ki nima optičnega pogona , ter 499€ za napravo z vgrajeno 4K Blu-ray optično napravo .

 

Specifikacija naprav so znane že nekaj časa – naprava vsebuje 8-jedrno AMD Zen 2  centralno procesno enoto , delujočo pri  3.5GHz, 16GB GDDR6 delovnega spomina ter namensko  AMD grafično enoto z 10.28 TFLOP – i procesne moči . Tokratni vgrajena shramba za igre tipa SSD naj bi zagotavljala skoraj trenutno nalaganje iger , pri dražji napravi bo prostora za 1 TB.

 

Evolucijo je doživel tudi igralni kontroler , imenovan DualSense, ki bo namesto znane vibracije ponujal haptični odziv, ki bo bolj natačno prenašal dogajanje v igri, sprožilci bodo prilagajali odpor igralcu, vseboval bo tudi vgrajena zvočnik in mikrofon ter se tokrat polnil preko USB-C priključka. Predstavljena je tudi že ostala periferija – preko namiznega polnilca, kamere, Pulse 3d slušalk  do daljinskega upravljalnika .

 

Na njem bo moč igrati tudi precejšen del obsežne ps4 knjižnjice iger, dobršen del pa bo vsebovala tudi nova PS Plus collection, katere bodo kupcem dostopne že ob izzidu PS5, med njimi God of War, Uncharted 4, Last of Us Remastered in mnoge druge.

 

Še o najpomembnejšem – seveda igrah : izzid konzole bodo pospremile Demon Souls, Destruction AllStars , Marvels Spider Man - Milles Morales ter Sackboy A Big Adventure, pričakovan je tudi nov Call of Duty , nov Assasins Creed ter težko pričakovani Cyberpunk 2077, prihajajo pa še mnogi ekskluzivni težkokategorniki : preko novega Horizon Zero Dawn, novi Ratchet&Clank , GranTurismo 7 ter mnogi drugi. Ob izzidu bo za novo platformo pripravljen tudi še vedno popularni Fortnite . Ni pa se bati, da PS5 ne bi dobil svojega deleža Fife, Farming simulatorjev in podobno privlačnih naslovov ...  

 

Za res več info in točnih info, da točno vsem javim koliko je odkup, koliko je realna cena igralne konzole druge tvoje, in vse, je najbolje da se mi pošlje na meil info@playgame.si slike vaših izdelkov, v račun se lahk vzame od ps1 do ps4 do drugih konzol ali volani. Odvisna je tudi cena ps4 pro konzol slim, ali imajo garancijske nalepke ali ne (veliko konzol je brez njih, zaradi čiščenja konzol), to pa kr uplva na ceno, ko je en x razdrta konzola, pa tudi če je načeloma za njo bolje da je urejena,...teh dejavnikov NI malo, in slikovni materjal meni osebno pride najbolj prav, če ne dobite prek meila info hitro, jo lahko tudi prek mojega osebnega profila, chat fb, od 6h do 22h vse dni v tednu,

 

uredilo bitje RAD!OACTIVE
  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 7
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...