Skoči na vsebino

Pametne ure leta 2020-2023

DaMachk

Priporočeni prispevki

Poglej mere pa si izreži iz papirja in daj na roko. Ful odvisno od tega kakšno zapestje imaš, sam glede na to da so ti garmin itak vsi grdi kot smrt je dost vseeno če je 4mm manjša.

Jz mam recimo srednje-velik obseg zapestja in mi je velik Apple watch (glih tko precej grda ura sam ne tok kot garmin) bil maalo premajhen - če bi jo še nosil bi jo zamenjal z Ultra.

uredilo bitje Arey
Povezava do prispevka
ArtaX reče Dne, 22. 6. 2024 at 9:19:

Je v tej temi kak plavalec, ki bi znal predlagati dobro uro? Trenutno že nekaj let uporabljam Huawei GT2 Sports in je za moje pojme super. Je pa zdelana in jo moram zamenjati.

Gledal sem ure od telefonistov in nekako za plavanje je Huawei med boljšimi, ker pa sem prešaltal na Samsung, bi se tega losal. Samsungov Galaxy Watch nima baš nekih dobrih reviewov s strani userjev.

Garmin Swim 2 zgleda super, samo s to uro zgubim potem ostalo rekreativno športanje (pohodi, kolo...itd). Gledam tudi Garmin Fenix 7 (7S, 7x), vendar ker sem rekreativc, mi deluje to nekakšen overkill. Denar ni problem, gre bolj za to ali je smiselno imet petarda uro za plavanje 4x na teden in občasno kolesarjenje.

Uporablja kdo kaj drugega in je zadovoljen? Pa da beleži tako vse 4 discipline kot drillse (kickboards, dolžine z eno roko kravl...itd).

Thanks vnaprej :) 

EDIT: sem rekreativc ampak ex plavalec/vaterpolist, tako da so treningi vseeno konkretni in mora biti beleženje kar-se-da natančno.

Jaz sem si nabavil 255 in sem super zadovoljen. Ni velik denar in z njo počnem vse. 

Sedaj ko sem začel plavati, tudi deluje super. Nastaviš dolžino bazena in ko plavaš sama zazna kdja se obrneš, lahko pa tudi z pritiskom aktiviraš

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Katero pametno sportno uro priporocate garmin 7 pro solar ali garmin epix?

Ali mogoce kaj drugega.

Apple ultra ne bi, ker baterija cisto premalo drzi.

Sedaj imam aw7, sicer super ura ampak baterija je porazna in mi ne zdrzi recimo 6 urnega trackanja za mtb.

Lahko priporocate tudi kaksno drugo samo mora obvezno imeti moznost placevanja (apple ima tole v nulo zrihtanu, tudi za garmin vem da garmin pay deluje super).

Google pay ne pride v postev, ker ga ne uporabljam, ker imam iphona.

Torej na dan s predlogi :)

Povezava do prispevka

Epix ima AMOLED (svetlejsi, lepše barve, se slabše vidi na močni svetlobi, manj traja baterija), Fenix pa MIP (blede barve, se odlično vidi na močni svetlobi, baterija traja več, je zmeraj always on, ker je pač MIP). Drugače vse več ali manj tam tam. Pa Epix ne obstaja solar, če se ne motim.

uredilo bitje MorskaGlista
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...