Skoči na vsebino

[random] Gaming talk in novice


Priporočeni prispevki

Daaaaaaaaaaamn, to pa je nakup :D Čez koliko let se bo zaprl prvi studio od vseh teh 1000, ki so jih kupili v zadnjih letih?

 

Sicer pa lol. Microsoft bo založil dve playstation timed ekskluzivi

Navedek

Bethesda had previously agreed to debut two of its upcoming games, Deathloop and Ghostwire: Tokyo, on Sony’s new PlayStation rather than Xbox. Both games were announced as “timed console exclusives,” meaning that they would be restricted to the PlayStation 5 for a fixed period of time before coming to Xbox. It remains to be seen how this acquisition will affect that deal.

 

uredilo bitje JediEagle
Povezava do prispevka

tuki dvomim, da se bo čez noč kaj dosti spremenilo, na dolgi rok pa se lahko mariskateremu priključenemu studiu zgodijo čistke ali pa pripojitve k ostalim... 2300 folka dela v teh studiih, kar je precej noro velika številka. Bodo pa sigurno po nekaj cajta razpustili založniški oddelek (igre bodo itak izdajali pod MSjem), bo pa treba počakat na detajle pripojitve - enako tudi velja glede multiplatform razvoja.

 

 

uredilo bitje DrMiha
Povezava do prispevka

Obračajte kakokoli hočete, dva izmed top desetih najjačih AAA devov - ID Software in Arkane - sta zdaj Microsoftova studia.

 

Da ne omenjamo dveh brutal anal sweet boy ass Bethesdinih IP-jev, v gejevski skupnosti imenovanih "Elders Scrolls" in "Fallout". 

uredilo bitje Galko
  • Račka +1 3
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Galko reče Pravkar:

Obračajte kakokoli hočete, dva izmed top desetih najjačih AAA devov - ID Software in Arkane - sta zdaj Microsoftova studia.

 

 

 

Tole. Pizda ne me jebat, če bi Sony naredil tole bi se pisalo o gigantskih črnih penisih, tako pa ah jebiga, itak so bedni studiji :D.

 

MS gre na polno v to vojno in bo še zelo zanimivo. Vsaj na dolgi rok, prvi dve leti jih bo imo Sony precej pregazil.

Povezava do prispevka
tomazek reče pred 6 minutami:

Meni je poteza fina, ker bom vse preigral na PC preko Game Pass "zastonj" (beri: za ceno ene next gen AAA igre za obdobje 2,5 leti)

MS igra sedaj vse na karto Gamepass-a... drugač pa bo zgleda prevzem končan v drugi dekadi poslovnega leta 2021, torej sredi prihodnjega leta.

 

sem zasledil dosti zanimivo teorijo, da bi MS s kupovanjem založnikov lahko pritisnil na Sony, da Gamepass spravi tudi na PS5.

uredilo bitje DrMiha
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...