Skoči na vsebino

[random] Gaming talk in novice


Priporočeni prispevki

Na viti mislim da naložene igrice delajo brez omrežja, mogoče prav tako na ps3?  

 

Če si kupil 2 igrici online je cool, če jih imaš več je pa kar nateg, ker vsega tako ne moreš naložiti na vita memory stick. Samo še en razlog več zakaj ne kupujem digitalnih stvari, razen če niso vsaj 90% znižane.

 

Upam da ps4 roba zdrži dlje, glede na to, da je kompatibilna s ps5 upam da bo.

 

Povezava do prispevka

Če dejansko skenslajo PS3/PSP/Vita podporo na način, da niti kupljenih stvari ne boš mogel DL-jat, bom dejansko razmislil, da je odslej moja prva konzola XBOX 

 

Pa ne zato, ker bi hotel ful igrat neko PS3 PSN igrico, ampak ker mi je preveč klošarsko, da ne bi mogli dat dolarjev za te serverje

Povezava do prispevka

To da ne boš mogel več downloadati je skoraj 100%. Če boš lahko špilal to kar si kupil in naložil na disk bomo lahko veseli :)

 

Xbox je s tega vidika še hujši, ker tam moraš biti priklopljen na net, da ti kupljene stvari sploh delujejo. Tako ko bo MS izklopil online servis, boš ostal brez vsega.

 

Na koncu bomo vsi spoznali, da je PC še vedno the best gaming mašina:D

uredilo bitje Feget
Povezava do prispevka

no no, brez panike

 

iz rumoursov da zapirajo store na "igric več ne bo možno igrat"

 

če je v firmwaru kaj, kar onemogoča igranje igric brez online, bodo sigurno dodali nekaj, kar slednje omogoča

 

sicer pa, če se kdo spomni enega najstarejših zapisov na svetu:

 

Hieroglyphic-Billboard.jpg

 

Prevedeno:

 

"retail forever"

3250 BCE
El-Khawy, Egypt

Povezava do prispevka
Feget reče pred 1 uro:

Na viti mislim da naložene igrice delajo brez omrežja, mogoče prav tako na ps3?  

 

Če si kupil 2 igrici online je cool, če jih imaš več je pa kar nateg, ker vsega tako ne moreš naložiti na vita memory stick. Samo še en razlog več zakaj ne kupujem digitalnih stvari, razen če niso vsaj 90% znižane.

 

Upam da ps4 roba zdrži dlje, glede na to, da je kompatibilna s ps5 upam da bo.

 

 

Pri PS4 imas drugacen problem, pred kratkim so ugotovili, da ce crkne interna baterija ga imas lahko samo se za obtezilnik papirja, ker konzola ne bo hotela delati kaj sele da bi sukala diske. Sicer resljivo ce gres komplet razstaviti konzolo in menjati baterijo ampak se vedno dokaj kislo. :)

uredilo bitje BumbleBee
Povezava do prispevka
BumbleBee reče pred 5 minutami:

Pri PS4 imas drugacen problem, pred kratkim so ugotovili, da ce crkne interna baterija ga imas lahko samo se za obtezilnik papirja, ker konzola ne bo hotela delati kaj sele da bi sukala diske. Sicer resljivo ce gres komplet razstaviti konzolo in menjati baterijo ampak se vedno dokaj kislo. :)

 

Dajmo bit malo manj kreativni pri povzemanju tujih zapisov k thnx

Povezava do prispevka

Microsoft in Talks to Buy Discord for More Than $10 Billion

 

Navedek

 

Microsoft Corp. is in talks to acquire Discord Inc., a video-game chat community, for more than $10 billion, according to people familiar with the matter.

Discord has been talking to potential buyers, and software giant Microsoft is in the running, but no deal is imminent, said the people, who asked not to be identified because the discussions are private. Discord is more likely to go public than sell itself, one person said. Representatives for Microsoft and Discord declined to comment.

San Francisco-based Discord is best known for its free service that lets gamers communicate by video, voice and text, and people stuck at home during the pandemic have increasingly used its technology for study groups, dance classes, book clubs and other virtual gatherings. Microsoft, which last year sought to buy social-media app TikTok and held talks to acquire Pinterest Inc., has been shopping for assets that would provide access to thriving communities of users, according to people familiar with the company’s thinking.

Discord reached out to Microsoft to gauge interest, and Microsoft Xbox chief Phil Spencer has been talking to the company, according to one person. VentureBeat reported earlier on Monday that Discord was in talks to sell itself. The company raised $100 million at a $7 billion valuation last year, according to Pitchbook.

Discord has also held discussions with Epic Games Inc. and Amazon.com Inc. in the past, according to two people familiar with the matter. Epic and Amazon didn’t immediately respond to requests for comment.

 

 

ce jih kupi google/tencet/amazon, instantno skenslam nitro in pobrisem account

 

ce grejo public, se zacne pocasno umiranje platforme, ker bodo shareholderji zahtevali dobicek za vsako ceno

 

daddy phil je edina opcija, da zadeva prezivi na dolgi rok, ce jo integrirajo v svoj ekosistem in naredijo app za playstation in nintendo, bi bil to pure win

Povezava do prispevka

google: od njih uporabljam samo youtube, ker drugega pac ni, tud vsi vemo, kako uspesni so v gamingu - da ne govorimo o messaging platformah, imajo jih ene 5, ki niso kompatibilne med sabo, dobesedno geniji

 

tencent: podaljsek CCPja, lastijo si 40% epica (ki po vsem tem casu se vedno nima shopping carta lol), neomejena zaloga denarja za delanje skode in orodje za cenzuro na zahodu po kitajskih merilih

 

amazon: mega uspesen zaloznik iger (sploh ne dohajam, ker tako hitro sopajo AAAAA naslove), dobesedno AMAZING management twitcha, v preteklosti so kupili CURSE, ki je bil misljen kot konkurenca discordu, failali so bolj na hard kot jaz na izpitu mongolscine

 

 

zakaj tocno bi financiral neko firmo, ki mi gre na kurac in ji dal dostop do vecletne zgodovine pogovorov?

 

 

uredilo bitje amnesia
Povezava do prispevka

Kaksne slabe izkusnje pa mas z googlom? Meni vsi njihovi produktu delajo super: gmail, koledar, keep, photos (skenslal ker ni vec free), yt, authenticator. Chrome je malo v pizdi sam se vedno spodoben browser. pa YT je dost kurac od servisa za content creatorje ampak mene ta del bussinessa direktno ne affecta. 
Edino hordanje podatkov je mal kisla sam zastonj pac ne more bit nic. 

uredilo bitje Arey
Povezava do prispevka

@Arey

 

kar se tiče biznis dela so totalni scumi. Ampak res uno ruthless evil bastards. Ko activision, samo za oglaševanje. Nalašč škodujejo uporabnikom oglaševalskih storitev (odvzemajo dobre storitve, ki jim niso dovolj profitabilne), forsirajo manj optimalne rešitve, delajo mimo tebe v tvojo škodo če jim to poslovno ustreza itd... Pač GNOJI so, ne vem kako nej ti drgač opišem :D 

 

En primer: izvajamo oglaševanje na Google Searchu, Youtubu in GDN Google prikazni mreži za eno angleško-slovensko firmo. Tko kr brutalni budžeti če si vajen slovenske scene, vsaj 1K spenda vsak dan, poka na polno, mečemo denar googlu z lopato. Ampak valda dajemo dosti keša tudi Facebook oglasom, ker so pač noro učinkoviti. Imamo svoj dedicated Google support, pač neko klasično indijko, ki nam daje bolj ali manj crap nasvete, kako še več keša zmetati v Google oglaševanje - ki jih seveda ignoriramo, ker so slabi za naročnika. Point of contact za googlov support smo seveda mi (oglaševalska agencija), naročnika ni pri teh posvetih nikjer zraven.

 

Po ene 3 mesecih sodelovanja nas pokličeta šef marketinga in direktor firme k njim na sestanek. Pridemo tja in nam prijazno objasnijo, da jih je direktno kontaktiral Google. Povsem mimo nas in brez kakršnegakoli objasnila. In da jim je Google predlagal, da naj nas skenslajo in delajo direktno z njimi, free of charge. Torej da dobijo zastonj storitve od Google supporta, neki kao najjači inhouse specialisti jim bodo delal, saj veste mi smo Google, naše platforme pač najbolje poznamo ho ho ho, pa še kake nastavitve vam lahko uredimo ki jih ostali ne vidijo if you catch my fish, hi hi hi. In naj rajši denar, ki ga namenjajo nam, porabijo za medijski budžet na Googlu. Modeli so jih dobesedno pozvali, naj prekinejo sodelovanje z nami in delajo direktno z njimi. Kljub temu, da smo Googlu naredili recimo 300k prometa samo na temu klientu, kot agencija pa ziher več kot 10 mio za vse kliente skupaj.

 

No na koncu direktor ni bil za to, da se nas skensla, ker mu je blo mal sumljivo vse skupaj in je rajši imel neodvisno agencijo, da operira s takim kešom. Vsaj to.

Povezava do prispevka
Me3do reče pred 30 minutami:

Mah, bi bil že čas da se počasi razbije te tech gigante 

Sploh ker dobesedno ne moreš konkurirat

Za Amazon maš tudi ful storij kako sfukajo te male prodajalne, pa predstavljajo manj kot 1% Amazonovega prometa... 

yup, te firme so enostavno prevelike postale

Povezava do prispevka

 

Navedek

  

BumbleBee reče pred 18 urami:

Sony izklaplja PSN Store za PSP, PS Vito in PS3 kar za sabo potegne (vsaj za PS3, kolikor razumem) da tudi zdownloadane igre ne bodo vec delale, ker konzola ne bo mogla vec syncati ure s serverjem.

 

Tako da bosta Tokyo Jungle in Rain postali izgubljeni igri dokler ne bo kaksnega moda/homebrew popravka. Nekje Nintendo level gnoj s strani Sonyja, ce ne dajo last minute popravka.

 

Huehuehuehuehue

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...