Skoči na vsebino

[random] Gaming talk in novice


Priporočeni prispevki

gay black gangsta from the ghetto named omar is awesome

 

gay lik v [nekaj post 2010] woke shieeet, gedafuckout

 

 

 

da se sploh ne menimo o ženskah oh my

 

edit: a poznate un film s čisto mary sue; šutnejo jo v glavo, živo jo zakopljejo 2 metra pod zemlo, na konc pride pa nazaj, nč ji ni skor in vse pobije

ree

uredilo bitje Vrhovni_Plenum_OF
Povezava do prispevka

Torej Fighting Force. Oba ženska lika imata višji IQ od obeh moških likov. Najvišjega ima mlada 17-letna rejverka, saj znaša 240. Postavljanje ženskega lika na precej visok protagonistični piedestal zato ni nič novega za industrijo iger. Vendar ko smo že pri rejvu, včasih je tudi glasba bila boljša v igrah, v igre se je dajalo privlačne ženske like in tako je bilo kul gledat ženske, ki so hkrati del kul trendov, so lepe in pametne. Bilo je provokativno glede na mačistično holivudsko posiljevanje z mišičnjaki iz B-filmov. Tako so igre s carskimi bejbami v glavni vlogi bile neka protiutež zlajnanemu mainstremu.

 

Thirsty Suitors prav tako želi biti anti-mačističen, vendar vse skupaj žal ostane pri lepih željah. Liki so bedni, kajti ustvarjalci niso seznanjeni s trendi in predvsem z ženskostjo na splošno. Edina svetla točka, ki jo vidim, je prisotnost plus size lepotice.

 

https://fightingforce.fandom.com/wiki/Category:Characters

 

Alana McKendrick z IQ 240

Alana.png

 

Mace Daniels z IQ 200

2073256-ffmacewall.jpg

 

V igrah smo tako imeli arheologinje, rejverke, policistke. Danes so cmere za človekove pravice.

 

screen6.jpg

 

Malo poguglaš in ti je lahko takoj jasno kaj je treba.

 

uemMpjk.jpgjsc2014e007974.jpg

uredilo bitje sadhu sequencer
Povezava do prispevka

Je tukaj kdo, ki je igral Observer?

To je ona "cyberpunk" igra z Rutger Hauerjem. Nikoli nisem poskusil, ampak me pa res zanima. Redux verzija je baje močno prenovljena. Tisti, ki ste igrali: je kul igra?

@sadhu sequencer: si mogoče ti igral, glede na to da je bolj ali manj cyberpunkovska zadeva? 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

@DaCapo

Nisem igral, sploh nisem vedel, da igra obstaja. Zdaj berem na wiki in gledam yt. Zakaj ni bilo nobenega topica tukaj?

 

Tole je cyberpunk vizualno od glave do pete skeniran do zadnje celice. To se mi dopade in precej jasen pokazatelj razloga mojega ranta nad CP2077. Predstavitvena plat je vrhunska.

 

 

Very nice ratings

 

Review scores
Publication Score
Game Informer 9/10[30]
GameRevolution 11px-Star_full.svg.png11px-Star_full.svg.png11px-Star_full.svg.png11px-Star_full.svg.png11px-Star_half.svg.png[31]
GameSpot 9/10[32]
PC Gamer (US) 45/100[33]
Shacknews 9/10[34]
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 1 uro:

Je tukaj kdo, ki je igral Observer?

To je ona "cyberpunk" igra z Rutger Hauerjem. Nikoli nisem poskusil, ampak me pa res zanima. Redux verzija je baje močno prenovljena. Tisti, ki ste igrali: je kul igra?

 

Sem igral kako uro. Vibe ima mega carski, tudi proper zafukano intežko cyberpunk ozračje ima, ko da bi križal Blade Runnerja z Gibsonom. Samo gameplay in kontrole so pa mega češke, žal.

  • Račka +1 1
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka

Observer je ena od tistih iger, ki jo igraš enkrat in nikoli več. Avantura pač. Redux je izšel par dni potem, ko sem končal basic verzijo. In me ne vleče, da  bi še enkrat crawlal skozi statični svet zaradi par priboljškov. Čisto v drugem žanru ampak nekaj podobnega glede motivacije za replay, Chernobylite. So izšli neki dlcji ampak seee miiii neee ljubiiiii.

uredilo bitje Žvrkljotron
Povezava do prispevka

Torej.. Observerja igram prvič. Vtisi: zadeva mi je načeloma fenomenalna (res dobra predstavitev, na polno temačen cyberpunk oz. konkreten bladerunnerski sci/fi v pravem pomenu besede, pa zgodba itak vleče...). Tudi nobenih težav v vezi z igralnostjo in kontrolami (igram na joypad). Je pa jasno, da gre za avanturo, ki jo preigraš enkrat. Mogoče čez čas ponovno obnoviš, takrat ko že res pozabiš pol stvari. Vsekakor to ni open world igra in še manj igra z nekim večjim "replay value".  Ampak predstavitveno je pa top.
Menim tudi, da gre pravzaprav za vrsto horror_cyberpunka, ker določene scene znajo res močno udariti. Sploh v temni sobi z zvočniki preveč na glas. Ampak ne mislim zgolj na shocker elemente. Predvsem psihološki horror je tisti, ki ga igra presneto dobro servira, hkrati z obilico res "disturbing" scen. Seveda poleg odličnega prikaza razkrojene družbe oz. posameznikov v neki zajebani umazani prihodnosti. Dobesedno distopija. 
Je pa treba zadevo vzeti počasi, skratka prebrskati vsak kotiček, prebrati in preposlušati vse možno itd. Tudi tistih nekaj likov, ki nastopajo v vidnejših vlogah je odličnih. Na polno zanimive pa so celo povsem stranske osebe, čeprav jih načeloma sploh ne vidiš (npr. sexbotka v enem od stanovanj, fanatično verski foter itd.). Skratka: pazljivega igralca čaka veliko res zanimivega materiala. Vsekakor pa to ni igra za vsakogar.

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
Galko reče pred 1 uro:

Elden Rings protagonist bi moral skoz piliti neke smug lajnerje in komentirati razne sovražnike, bosse, nova območja itd :D uno Damn you ugly mother fucker, Taste my steel, Imma gonna kill u bitchez itd

 

A zbira From kje predloge za DLC al pa kej

 

Se prav je legendarni Duke Nukem kriv za to fucking gobcanje nonstop v novejših igrah? :ninja:

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...