Buzzkill Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 atomic reče pred 8 minutami: ne maram pretirane svobod Ok commie. Mene tudi enka ni neki navdušila, mesta so mi bila kul, to je pa tudi to. Dvojka mi je bila peak ker je imela tako kul mesto kot kul lik. Pol nisem leta igral do Origins. Zato sem tudi tolk vesel da so naredili Unity remake, ki je btw sick af, pa Black Flag bom igral 1000% Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Buzzkill reče pred 35 minutami: A je London v Syndicatu narejen tako dobro kot Pariz v Unity? Drgač meni ultimativni AC bi bil Rim leta o ne vem tam okol marca 44pnš. Da svet delajo tisti k so delali Origins in Odyssey, parkour pa delajo tisti k so delali Unity. London je hud. 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 (urejano) Buzzkill reče pred 16 minutami: Ok commie. Mene tudi enka ni neki navdušila, mesta so mi bila kul, to je pa tudi to. Dvojka mi je bila peak ker je imela tako kul mesto kot kul lik. Pol nisem leta igral do Origins. Zato sem tudi tolk vesel da so naredili Unity remake, ki je btw sick af, pa Black Flag bom igral 1000% Black Flag Remake ti bo zihr zakon. Maš nadgrajen osnovni AC, pol na vrh pa še res FENOMENALNO dobro jadranje in pomorsko bojevanje. 7. maj 2026 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Buzzkill reče pred 15 minutami: Ok commie. Drugač sm sam hotu to dopisat. Sam sm reku, da ne bom povsod politike tlačil. @Galko sm vidu se raj še z Dejcham pogovarja o politiki k z mano 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Vse kaj so dosedaj pokazali iz BF je insanity. Meni je tbh stokrat jači ta scripted combat kot "rpg" combat iz trilogije. 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Buzzkill reče Pravkar: You can now dive underwater seemingly ANYWHERE Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Buzzkill reče pred 2 minutama: Vse kaj so dosedaj pokazali iz BF je insanity. Meni je tbh stokrat jači ta scripted combat kot "rpg" combat iz trilogije. Gledam tole, in v moji glavi je original black flag tocno tko zgledal 1 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Vučko3 reče Pravkar: Gledam tole, in v moji glavi je original black flag tocno tko zgledal Hahaha, točno to, ja. Noro kako nam nostalgija čisto zjebe percepcijo. Sem zadnjič gledal comparison fotke in je original faking ostuden. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Buzzkill reče pred 37 minutami: A je London v Syndicatu narejen tako dobro kot Pariz v Unity? Drgač meni ultimativni AC bi bil Rim leta o ne vem tam okol marca 44pnš. Da svet delajo tisti k so delali Origins in Odyssey, parkour pa delajo tisti k so delali Unity. Ne London je bolj generičen, ker so v mesto samo nametali generično zgledajoče opečnate fabrke. Ulice so bile čist preveč široke, sam so morali naredit, ker so bili nesposobni naredit vožnje s kočijami. Z njimi si kar drevesa ruval. Nasploh se mi zdi, da Ubisoft nikoli ni zaobvladal jahanja konja. Vedno sem imel občutek, da se jaha neko nagačeno zadevo. Parkour je drugače kar dober come back naredil v Mirage sploh z lanskim updatom, sem pa videl, da bo tudi v Black flag remaku. Asasina drugače imamo v Rimu leta 44nš.Aya aka Amunet žena od Bayeka štiha po Cezarju konec AC: Origins. Gospa ima celo svoj kip v Auditore villi v dvojki.Tako, da ni kr ena. 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Deli z rimljani v Origins so mi bili najjači, nisem pa nikoli dokončal ker je bil svet absolutno prevelik. Ko smo rekli da bi blo kul igrat v Egiptu, nismo nujno mislili da bi hoteli igrat po CELEM Egiptu. Still propsi za tak projekt. In najjače, pol so pri Odyssey rekli "sj Origins je bil kul in vse, sam malce premajhen". Pol so dali celo jebeno sredozemlje v igro, ti dali ladjo, pičko (al pa unga retarda) and you go girlfriend! Kak waste fak. 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 atomic reče pred 29 minutami: Drugač sm sam hotu to dopisat. Sam sm reku, da ne bom povsod politike tlačil. @Galko sm vidu se raj še z Dejcham pogovarja o politiki k z mano Dejcha lahko steram u kurac če mi tko zapaše, pa od njega veš da boš dobil short and sweet odgovore, pa pol bo dal gmah par dni Do tebe moram biti pa prijazen, pišeš klobasa poste o politiki pa še stran ne greš 3 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 ke_kit reče pred 1 uro: Hahaha, točno to, ja. Noro kako nam nostalgija čisto zjebe percepcijo. Sem zadnjič gledal comparison fotke in je original faking ostuden. Sem vido Max paynea v ps store in me nostalgija opalila, kva ce bi mal spilal. Grem na youtube pogledat kak je zgledal, ma bezi u kurac 3 Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 ke_kit reče pred 1 uro: Hahaha, točno to, ja. Noro kako nam nostalgija čisto zjebe percepcijo. Sem zadnjič gledal comparison fotke in je original faking ostuden. Vučko3 reče pred 51 minutami: Sem vido Max paynea v ps store in me nostalgija opalila, kva ce bi mal spilal. Grem na youtube pogledat kak je zgledal, ma bezi u kurac Jaz pa imam, pa ne vem, a je to super ali avtist power, ta power skratka, da me neka tehničnost ful pusti hladnega, art style & design over all. Pač neka gola tehničnost je neki, na kar pretežno ne moreš vplivat, v času Max Payne pač nisi mogel naredit grafike iz 2026, lahko pa si naredil dober art style in design. Torej, kaj želim povedat. Če sta Black Flag 1 in Max Payne 1 "faking ostudna" in "beži v kurac", potem a sta ob izidu res imela dober art design in style ali sta v resnici že takrat bila low key "beži v kurac", ampak sta to prekrila z neko tehnično močjo? 1 Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Vučko3 reče pred 1 uro: Sem vido Max paynea v ps store in me nostalgija opalila, kva ce bi mal spilal. Grem na youtube pogledat kak je zgledal, ma bezi u kurac Aja samo tole bi povedal, da MP PS2 port, ki je zdaj verzija v PS Store, je bila ful inferiorna. Skos so loading screni, downgraded grafika, celi deli levelov odstranjeni, AI sovražnikov je ful podebiljen. Tako da dobro, da nisi kupil, ker to ni ista stvar, kot smo jo mi na kompu igrali, manjka content in vse je slabše Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Max Payne je imel lepo grafiko, ki je bila lih tolk basic da je lahko bp prikazala noir mesto, ostalo so pa naredili stripi med leveli, super voiceover in domišljija. Niso dali kaj dost na artstyle. Isto v trojki, McGeneric dojaja, ampak dela pa ker so vibesi taki. 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 fak ful dobra muzika za novi AssCreed Black Flag 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Konec igre reče pred 11 minutami: Jaz pa imam, pa ne vem, a je to super ali avtist power, ta power skratka, da me neka tehničnost ful pusti hladnega, art style & design over all. Pač neka gola tehničnost je neki, na kar pretežno ne moreš vplivat, v času Max Payne pač nisi mogel naredit grafike iz 2026, lahko pa si naredil dober art style in design. Torej, kaj želim povedat. Če sta Black Flag 1 in Max Payne 1 "faking ostudna" in "beži v kurac", potem a sta ob izidu res imela dober art design in style ali sta v resnici že takrat bila low key "beži v kurac", ampak sta to prekrila z neko tehnično močjo? Max payne enka je v svojem času bila super igra, zgledala super, vibes super. Max payne enka danes zgleda grdo za popizdit. Stare igre, tudi ce so bile genre defining vrhunci umetnosti 20-30 let nazaj, danes izgledajo grdo. Nic narobe. Tako je zivljenje. 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Bolj je stvar stilizirana in manj se zanaša na [current year] bombončke, bolje se bo starala. Lej pixelače, Chrono Trigger je še skuz lepa igrica lol, dokler ni nič iz prvih nekaj generacij 3d ere lepih. Spriti se tudi 10x bolje postarajo kot shitty razmazane teksture na ogromnih poligonih. 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Problem so teksture, evo nabor iger iz 2001 - Max Payne, Operation Flashpoint, Ghost Recon, THPS3, GTA 3 (ajde, debatable), Devil May Cry, Black & White, to ma vse zelo grde teksture, recimo Max Payne 2, ki je 2 leti mlajši špil se je velik lepše postaral dva meni kul izgledajoča špila sta najbolj stilizirana - Metal Gear Solid 2 in Final Fantasy X pa ajde Halo: Combat Evolved ni tok bed kot prvi omenjeni, al pa ICO mi res deluje, verjetno ker sem navajen Dark Souls 1 in mi isto izgleda for some fucking reason 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 (urejano) seveda me pa ne ustavi, da ne bi OG Ghost Recona še kdaj preigral, carski špil edit: https://store.steampowered.com/app/15300/Tom_Clancys_Ghost_Recon/ hudo, celo na Steamu je 7. maj 2026 uredilo bitje Weraziel Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Vidiš, ta tip grafike mi je preveč fotorealističen (to je bil namen v času ko je bilo delano, ne da je zdej fotorealistic), da bi se dobro postaral. Pride prva igra k ma bolji shading in jače teksture, takoj zgledaš zastarelo in bedno. Crysis je bil edini ki je držal to razliko skoraj desetletje, sam zdej tudi izgleda shit. Mislim da je shading in lighting največji bonus v modernih igrah. 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 (urejano) Vučko3 reče pred 24 minutami: Max payne enka je v svojem času bila super igra, zgledala super, vibes super. Max payne enka danes zgleda grdo za popizdit. Stare igre, tudi ce so bile genre defining vrhunci umetnosti 20-30 let nazaj, danes izgledajo grdo. jap, +1. primer k sem ga glih včeraj gledal: Fatal Frame 2 oriđiđi avtisti: original špil je lepši, bolj je moody, grafika dela še boljšo atmosfero, protagonistki izgledata bolj realistično, slabši draw distance in nižja resolucija daje bolj spooky vibe original špil: 7. maj 2026 uredilo bitje Galko Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Vučko3 reče pred 29 minutami: Max payne enka je v svojem času bila super igra, zgledala super, vibes super. Max payne enka danes zgleda grdo za popizdit. Stare igre, tudi ce so bile genre defining vrhunci umetnosti 20-30 let nazaj, danes izgledajo grdo. Nic narobe. Tako je zivljenje. Osebno se ne strinjam. 20-30 let stara igra je komot lepa. Isto filmi: par črno-belih filmov je po moje vrhunec kinematografije in fotografije, imaš pa povprečno maso, ki je številčnejša, in je danes zastarela, pavšalo rečeno grda. Isto knjige. Imaš maso starih knjig s slogom, ki te ubijejo od nekvalitete in imaš izbrane stare knjige, ki so čudovito napisane. In isto igre. Imaš igre, ki imajo v sebi nek večen art design in style, so pa seveda v manjšini. Tako kot imaš 2026 igre s povprečno ali slabo vizualnostjo. Pač res se ne morem poistovetiti s tem prezentizmom, da se vse presoja glede na tehnično moč 2026, ampak ja, razumem da sem v manjšini :D. 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Buzzkill reče pred 22 minutami: Vidiš, ta tip grafike mi je preveč fotorealističen (to je bil namen v času ko je bilo delano, ne da je zdej fotorealistic), da bi se dobro postaral. Pride prva igra k ma bolji shading in jače teksture, takoj zgledaš zastarelo in bedno. Crysis je bil edini ki je držal to razliko skoraj desetletje, sam zdej tudi izgleda shit. Mislim da je shading in lighting največji bonus v modernih igrah. kot pravim, ta grda grafika me ne ustavi, tole je bomba od špila še vedno nekaj se govori, da naj bi naslednje leto izšel nek duhovni naslednik prvega dela, upam da bo res tak kot rabi bit 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 (urejano) Konec igre reče pred 7 minutami: Isto filmi: par črno-belih filmov je po moje vrhunec kinematografije in fotografije, imaš pa povprečno maso, ki je številčnejša, in je danes zastarela, pavšalo rečeno grda. Hot take, raje imam filme posnete na dejanski film kot 99% modernih digitalij. Tudi če so črno beli in stari, imajo tisto nekaj česar ne moreš reproducirati danes imo. Pa tudi tehnike snemanje, kadrov itd so že zdavnaj peakale, danes so filmi razen če so neke indie zadevščine posneti meni osebno grozno. Pa daleč od tega da bi bil muvi snob, kje, sam pizdarija če ne en Stalker izgleda 9000000000x boljše od biločesa kaj je bilo posneto since. Al pa tole, meni mogoče ena najboljših shotov v zgodovini filma, rabiš samo film, nabitega ruskega kamermana in genija za režiserja. Nobenga Imaxa, CGI, 15 produkcijskih firm in 20 minutnih creditsov. Nolan naj si Lupito in full plate armor zarine v rit, dej mi take scene pa ne bo nihče nikol reku da je film mrtev. Hi Fish. 7. maj 2026 uredilo bitje Buzzkill 3 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Konec igre reče pred 24 minutami: Osebno se ne strinjam. 20-30 let stara igra je komot lepa. Isto filmi: par črno-belih filmov je po moje vrhunec kinematografije in fotografije, imaš pa povprečno maso, ki je številčnejša, in je danes zastarela, pavšalo rečeno grda. Isto knjige. Imaš maso starih knjig s slogom, ki te ubijejo od nekvalitete in imaš izbrane stare knjige, ki so čudovito napisane. In isto igre. Imaš igre, ki imajo v sebi nek večen art design in style, so pa seveda v manjšini. Tako kot imaš 2026 igre s povprečno ali slabo vizualnostjo. Pač res se ne morem poistovetiti s tem prezentizmom, da se vse presoja glede na tehnično moč 2026, ampak ja, razumem da sem v manjšini :D. Primerjava s filmi ne funkcionira, ker črno beli filmi niso grdi. Medtem ko max payne kvadratne face so grde. Ne vem kako ti naj drugače razložim. Ko rečem grdo, mislim estetski grdo. In to mene moti. Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Buzzkill reče pred 14 minutami: Hot take, raje imam filme posnete na dejanski film kot 99% modernih digitalij. Tudi če so črno beli in stari, imajo tisto nekaj česar ne moreš reproducirati danes imo. Pa tudi tehnike snemanje, kadrov itd so že zdavnaj peakale, danes so filmi razen če so neke indie zadevščine posneti meni osebno grozno. Pa daleč od tega da bi bil muvi snob, kje, sam pizdarija če ne en Stalker izgleda 9000000000x boljše od biločesa kaj je bilo posneto since. Al pa tole, meni mogoče ena najboljših shotov v zgodovini filma, rabiš samo film, nabitega ruskega kamermana in genija za režiserja. Nobenga Imaxa, CGI, 15 produkcijskih firm in 20 minutnih creditsov. Nolan naj si Lupito in full plate armor zarine v rit, dej mi take scene pa ne bo nihče nikol reku da je film mrtev. Hi Fish. Se povsem strinjam. Lp Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Vučko3 reče pred 9 minutami: Primerjava s filmi ne funkcionira, ker črno beli filmi niso grdi. Medtem ko max payne kvadratne face so grde. Ne vem kako ti naj drugače razložim. Ko rečem grdo, mislim estetski grdo. In to mene moti. Jaz pa ti pravim, da niso estetsko grde Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.