Skoči na vsebino

[random] Gaming talk in novice


Priporočeni prispevki

Niblonian reče pred 3 urami:

BT povezava ni glih neki boljs glede kvalitete. Če hočeš kvaliteto itak vsi vemo da je najboljš met kabel slusalke.

No ja, obstajajo čipi ki se jim reče da konverterji, brezžični prenosi audio signala lahko temeljijo na bolj ali manj lossy algoritmih, kvaliteta slušalk, etc... Tko da je daleč od tega da čim je bt je zanič in je na kabel vedno boljše.

uredilo bitje Arey
Povezava do prispevka

Spomnim se, da je nekdo iz mnenjala nabavil te:

https://www.amazon.com/SteelSeries-Arctis-Wireless-Headset-playstation-4/dp/B079YBKT3H

@bigboss82 mogoče?

Ker potem ni bilo več nekega feedbacka, vedno pa me je zanimalo glede kvaliltete itd. Predvsem, če so sploh vredne tega denarja. :) 

 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
shure reče pred 15 urami:

Pozabil dodat, da morajo biti brezžične, ker sem 4 metre stran od TV-ja. 200 eur je pa malo čez moj budget...


Jaz imam te in so čisto OK. Sicer sem jih že večkrat omenil v železninski temi (možno, da še na starem forumu). Zdaj, bilo je nekaj kritik, da niso vredne tega denarja (takrat so bile 180), ampak jaz sem jih dobil v akciji za 140€ in mi pač zelo dobro služijo namenu. Tako na PS4 kot na PC. Velik plus je, da baterija zdrži res zelo dolgo (24 ur je navedeno in več kot drži) + res velik brezžični domet imajo. No, če to sploh rabiš, ampak meni je kul, ker lahko grem z njimi tudi na  10 m oddaljeno teraso na cigaret. :) 
SteelSeries slušalke Arctis 7 (2019 Edition), črne

Ali pa te Sonyeve, ki jih je omenil @tomazek.  Bojda so kar OK P/P, sploh če izključno za konzolo (tiste moje precej bolj "zaživijo" na PC-ju). 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 15 minutami:

Spomnim se, da je nekdo iz mnenjala nabavil te:

https://www.amazon.com/SteelSeries-Arctis-Wireless-Headset-playstation-4/dp/B079YBKT3H

@bigboss82 mogoče?

Ker potem ni bilo več nekega feedbacka, vedno pa me je zanimalo glede kvaliltete itd. Predvsem, če so sploh vredne tega denarja. :) 

 

Jaz imam zicne, ne wireless

 

Meni so zakon, zvok je mocen in cist, slusalke so udobne, microfon pa je presenetljivo kvaliteten, nic jim ne manjka.. ne vem pa ce se izplaca za ta denar..

Povezava do prispevka

Serious Sam 4 pričakovano dokaj smeti, vsaj glede na kritike. User score je sicer visok (7.7), samo z majhnim samplom 47 random ljudi, ki bi verjetno 10-kal vsak kup dreka s Samovimi prežvečenimi one-linerji... 

 

Malo mi je žal Croteama, ker Talos Principle izpred šestih let je bil zlo v redu puzzler in definitivno korak v neko žanrsko novo smer zanje, z odraslo pripovedjo in tematiko, tole pa res izgleda kot korak nazaj in tehnično ter v smislu gameplay designa zastarela in lesena zadeva, približno na istem nivoju kot trojka iz 2011. Kroati tati se že leta šlepajo na zastarel Serious Engine in reciklirane, prežvečene izdaje SSjevega znucanega koncepta. 

 

Kar gledam gameplay na YT, mi deluje, kot da so celoten (manj risankast) artstyle in cele dele rimsko-grških stopenj iz Talos Principle šli kopirat oziroma prenest v Serious Sam okolje, kar izpade ful čudno, kot nek mod za Talos :confused:

uredilo bitje Raz
  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

@Raz Svojčas sem kar precej igral Serius Sama in v nebesa koval Croteam. Tudi Talos je bil zelo zelo kul.  Super, da si podal mnenje. Sicer dandanes streljačin skorajda več ne igram, ampak Samo Resnik 4 me je skoraj že zamikal... V smislu: "opa, bratje tatje so se vrnili, moderniziran "oldschool" shooter comeback, to bi blo za preigravat ..."  Ampak očitno to ni to :)  

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Iskreno, nisem igral ne trojke, ne sedaj štirice (itak izgledata ful podobno, isti engine, kljub 9 letom razlike), a se mi res zdi, da ta serija stagnira in se je že zdavnaj izpela. 

 

Očitno se Croteamovci zaradi prodaje držijo varnega zavetja te franšize, pa bi res morali probat nekej novega.

 

 

Povezava do prispevka

Saj, jaz sem tudi Samo 1 in 2, trojko mogoče, čeprav nekako nimam v spominu. Pa to je bilo še v času Voodoo kartic. Se spomnim, da so imeli dvojko demo v eni trgovini na monitorju in jo je poganjal nek novi Voodoo in smo se kar slinili (ne dolgo potem pa itak nabavili tako igro, kot kartico :) ).  Ni kaj, izpelo se je to, tako kot praviš. Razen, če bo zagrabila mladina, ki nikoli prej ni igrala starejših delov.. Čeprav skoraj dvomim. 

Povezava do prispevka

Itak je vredno probat. Diss je bil skorajda pretiran (ker so bila pričakovanja prevelika) + tehnične težave, dokler ni bilo prvih updejtov (npr. dež je konkretno minimiziral fps-je). Kolikor pa slišim je dandanes igra polna novih vsebin, dokaj spolirana in če že ne drugega, je vredna vsaj preizkusa ali dveh. Osebno je sicer nisem igral že lep čas, ampak ji bom (kakor hitro bo več časa na voljo) spet dal priložnost. Določene zadeve so mi bile všečne že v zgodnji fazi. ;) 

Povezava do prispevka

Overhype je definitvno bil. Plus to, da so prodajali po polni ceni (mislim, da je bila 60 €?), rajši bi zadevo še malo spolirali in dali potem ven. Ampak danes bi rekel (sicer je spet odvisno od posameznika do posameznika), da je igra vsekakor vredna teh 25 € (Gog) ali celo Mefisto odobrene cene 16.8 € preko Instant Gaminga (Steam koda, 7 komadov še na voljo v času pisanja tega posta):  https://www.instant-gaming.com/en/414-buy-key-steam-no-mans-sky/

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...