Avion Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 (urejano) A ma kdo kakšen predlog za kakšen hrib (cca 2000m nadmorske), se pravi 3 ure hoje v eno smer? Drugače se bova podala v soboto na Begunjscico 29. april 2026 uredilo bitje Avion Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Veliki Vrh in Stol sta dokaj lahki tarči in tam okrog treh ur. Je pa Begunjščica pomoje čist super izbira. Iz Drage ali iz Ljubelja? Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Jake the Mess reče pred 53 minutami: Iz Drage ali iz Ljubelja? Iz Ljubljane Ne, za izhodiščno točko nisva še nič gledala, sprejmem predloge poznavalcev Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Ja ne vem kolk sta uhojena, ampak mogoče bi bilo bolje startati iz Ljubelja, ker je bolj po ravnem do planine Preval, že tako bosta klela pol za na Begunjščico. Pa kr zanimiva pot je tam skozi tunelčke. Je pa meni osebno ljubša pot iz Drage, prvi del ko greš ob vodi in malce "poplezaš" je res fin. 2 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Ah, toliko sva uhojena, zdaj že dva meseca vsak vikend greva nekam na nek 3-urni vzpon, tako da bosta pomojem obe poti popolnoma primerni Navedek Povezava do prispevka
schatzi Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Jake the Mess reče pred 2 urama: Ja ne vem kolk sta uhojena, ampak mogoče bi bilo bolje startati iz Ljubelja, ker je bolj po ravnem do planine Preval, že tako bosta klela pol za na Begunjščico. Pa kr zanimiva pot je tam skozi tunelčke. Je pa meni osebno ljubša pot iz Drage, prvi del ko greš ob vodi in malce "poplezaš" je res fin. a je pot z drage sanirana? Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Nisem še šel od poplav, ampak recimo da verjamem Navedek Povezava do prispevka
schatzi Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 sej zarad tega sprašujem, jest sem šel nazadnje direkt po poplavi in je bilo praktično neprehodno bo avion testiral pot 1 Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Draga in na Roblek dol je fajn. 1 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Je urejena, sem dobil potrditev od žene, ki je šla lani s tamalima. Drugače se pa da tud tukajle pogledat: https://mapzs.pzs.si/home/trails Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 Evo, sel iz Drage tam do Prevala (?), pol sel po strmi poti gor, jebal mater markaciji, kjer pise, da je samo se 20 min do vrha, ker je fix vsaj 40, ampak razgled je najs pa se strudla sopiha nekje zadaj tako da imam mir 5 3 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 Avion reče pred 5 urami: pa se strudla sopiha nekje zadaj tako da imam mir ...pa trdo guz bo imela, pa še zvečer boš imel mir, ker bo preutrujena. same zmage. 3 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 quessoy reče pred 1 uro: .pa trdo guz bo imela Stari ... Veš kolk mam šele jst. 1 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 A sta kej pojedla v Dragi pol? Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 Mal sva razmišlala, da bi tam jedla v tisti gostilni, ampak sva na koncu šla do moje mame v Škofjo Loko, pa sva itak tam pol jedla. A je dobra gostilna drugače? Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 Ni slabo, kakšna divjačina je super. Sam mame itak najbolje kuhajo 1 1 Navedek Povezava do prispevka
schatzi Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 Avion reče pred 9 urami: Evo, sel iz Drage tam do Prevala (?), pol sel po strmi poti gor, jebal mater markaciji, kjer pise, da je samo se 20 min do vrha, ker je fix vsaj 40, ampak razgled je najs pa se strudla sopiha nekje zadaj tako da imam mir to si bil zgleda že pred kalvarijo tok sfukan, da nisi mogu več brat, piše ti 2h in ne 20 min drgač maš pa na prevali specialiteto Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 (urejano) schatzi reče pred 3 minutami: to si bil zgleda že pred kalvarijo tok sfukan, da nisi mogu več brat, piše ti 2h in ne 20 min Ne ne, ta oznaka je bila potem ze gor na planoti, ne na Prevalu (al kako se rece). Saj je nazaj grede za dom na Robleku tud na neki tocki pisalo 20 min, pa sva gladko hodila vsaj se 35. 2. maj 2026 uredilo bitje Avion Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 (urejano) Also fix sem, da sem imel bližnje srečanje z gadom 2. maj 2026 uredilo bitje Avion Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 Gadno 1 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 Avion reče pred 3 urami: Also fix sem, da sem imel bližnje srečanje z gadom ...zdaj jih je ogromno naokrog. ravno vceraj so eno teto pripeljali v UKC s helikopterjem,- modras. Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 3. maj 2026 Share Objavljeno 3. maj 2026 @schatzi fak so ogabni te štruklji z milko 2 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 3. maj 2026 Share Objavljeno 3. maj 2026 To deluje samo nepotreben overkill Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ smarnca Objavljeno 3. maj 2026 Share Objavljeno 3. maj 2026 V onem koncu imajo čudne markaciste. Tudi če greš na vrtačo iz Ljubelja imaš dve tabli vmes z malo čudnimi časi. Na prvi piše Vrtača 2h in potem hodiš ene 30 minut: Vrtača 1h 45 min Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 3. maj 2026 Share Objavljeno 3. maj 2026 Markacije niso čudne, vi ste počasni Ne sej ne, tud na Dobrči je ena taka. Kao še dvajset minut do vrha in pol garant še pol ure štamfaš gor. Pol na vrhu pa tabla za Šentanski vrh, mislim da piše 10 minut pa tud 5 minut ne hodiš Dej ne me jebat tm gor, ko sem že sfukan. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 3. maj 2026 Share Objavljeno 3. maj 2026 Jake the Mess reče pred 1 uro: Dej ne me jebat tm gor, ko sem že sfukan Tole Navedek Povezava do prispevka
schatzi Objavljeno 3. maj 2026 Share Objavljeno 3. maj 2026 Jake the Mess reče pred 5 urami: @schatzi fak so ogabni te štruklji z milko haha fak a da si kr jedu to, skos sm si predstavljal, da to naročijo ženske, da lahko slikajo za na instiča Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 3. maj 2026 Share Objavljeno 3. maj 2026 Ja z otroci sem bil v hribih. Pol pač moram kakšen kompromis udarit in jim kaj privoščit. Pa sem valda tud probal. Martinamartina level. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 4. maj 2026 Share Objavljeno 4. maj 2026 (urejano) Isti ta dan je bla od štrudle kolegica s froci gor v tej koči in nama je poslala direkt to fotko teh štrukljev z milko Tamali na fotki vesel ko radio, mtka niti ne tok 4. maj 2026 uredilo bitje Avion 1 Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 11. maj 2026 Share Objavljeno 11. maj 2026 Če jst pojem celo milko me rukne po tleh. Helikoptersko reševanje. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.