Skoči na vsebino

[multi] HADES

G-Man

Priporočeni prispevki

• 3 tedne kasneje...
magični kralj reče pred 40 minutami:

spodaj je težek, zgoraj je nagnusno

sploh ko uletis v kaksno sobo pa 3000000 topov not

Si igral z vow of rivals 4 na 32 fear? Ker z rivals mi je surface dosti lažji run. Spodaj me prejebe navadno že prvi boss tko da bom moral igrat brez strength. Verjetno še Toula zraven 😅.

Povezava do prispevka
magični kralj reče pred 5 urami:

ne, 3. zadnji boss v obeh smereh mi je too much z vor

Js sm na surface uspel v prvem poskusu vow 4. Spodaj me je pa jebalo ker mi je prvi boss tam gladko najtežji pri vow of rivals drugi je pa tudi pizdarija. Zadnji boss je tudi dosti težji. Na surface pri zadnjemu ti pac mal še en boss nagaja ampak ni nič posebnega. Dosti težji je 3. encounter glede tega. Mi je pa drugi boss na surface iskreno lažji z vow od rivals kot navaden 🤣.

Povezava do prispevka
Gapi182 reče pred 5 minutami:

Js sm na surface uspel v prvem poskusu vow 4. Spodaj me je pa jebalo ker mi je prvi boss tam gladko najtežji pri vow of rivals drugi je pa tudi pizdarija. Zadnji boss je tudi dosti težji. Na surface pri zadnjemu ti pac mal še en boss nagaja ampak ni nič posebnega. Dosti težji je 3. encounter glede tega. Mi je pa drugi boss na surface iskreno lažji z vow od rivals kot navaden 🤣.

meni so spodaj bossi easy tudi z vor, razen zadnjega ki ga enostavno nocem niti probavat vec :D 

zgoraj mi je pa problem samo eris ker skos poderpam s faco v mine, zadnjega pa tudi sem probal, zgubil, nikol vec probal :D 

btw mas odklenjene vse chaos triale? chaos in hell achievement je (imo) hell za nardit :D 

Povezava do prispevka
magični kralj reče pred 21 minutami:

meni so spodaj bossi easy tudi z vor, razen zadnjega ki ga enostavno nocem niti probavat vec :D 

zgoraj mi je pa problem samo eris ker skos poderpam s faco v mine, zadnjega pa tudi sem probal, zgubil, nikol vec probal :D 

btw mas odklenjene vse chaos triale? chaos in hell achievement je (imo) hell za nardit :D 

Nimam achievements ker sm na switchu tako da ne vem. Imam še tisti great chaos trial above in below in pa 5 ali 6 še teh klasičnih ker se jih še nisem. 

Drugače pa ravno Eris je meni z vow od rivals lažja kot navadna verzija. Mislim da me ni še niti 1x premagala. Ne vem nima takega aimbota kot pri navadni verziji. Sam za njo se postavim in to je to. Nič se ne vrti okrog ko strelja.

Povezava do prispevka
magični kralj reče pred 1 uro:

enega od great chaosov mors nardit za chaos in hell achievement

jaz sem nardil below, above sem probal enkrat samo je 2much zame :D

Ma tle vem da bo jeba. Ze tam k sm mogu navadna 2 zapored je bla ker sm dobil najprej nek epic Moros aspect pa calling card keepsake potem pa faking blades ali coat in jeben white antler. Pac good luck res. Tam pa itak na fear 20 lahko samo molim da bo kak medea ali moros ali circe 😅. Še medea ni tako sigurno na high fear ker hitro dobiš kakšen hit ali 2. Moros ali circe so mi najbolj sigurni čeprav zaenkrat sem max na 25 fear igral kar se verjetno niti ne smatra kot high fear 😅.

Povezava do prispevka

Evo danes še fear 32 pa potem fear 24 na surface ker niti nisem opazil da to odklene zadnji kipec. Mislim da sem končal vse. Škoda da ne morem preverit za sigurno ker nima switch achievements. Neki sem bral da se da preverit s cross save na pcju tko da mogoče še tam nabavim. 150h. What a game. 

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...
Gapi182 reče pred 2 minutama:

Kake skine mogoce pa dps meter za foro. Pa poskusil bi kako se igra Zagreus v 2ki

Ma ja, sej to sem mislu bolj za foro. Kao slava Hadesu 2. :D

Se čisto strinjam, da so modi zakon, tudi če gre za banger igre že po defaultu (Fromsoft modi recimo).

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...

Zdej igram na PS5 in majkemi nekaj so spremenil od izida na PCju, ker je trajalo konkretno dlje da mi je ponudilo Incantation  za odpret zgornjo pot. Dejansko sem prej ubil Chronosa kot sem lahko šel gor lol... Pa da ne omenjam kolikokrat mi je dala Eris svoj curse gor... Ob izidu 1-2x zdej pa vsaj 6x vseskup. Pol pa prid do konca če moreš lol :D 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...