Skoči na vsebino

Naredil sem svoj youtube kanal!


Mic-E

Priporočeni prispevki

Mrhovinar reče pred 3 urami:

Imaš kak dogovor s kakšnim prodajalcem, da ti bo posodil zadeve za dodatne vsebine al samo reviewi reči, ki si jih lastiš?

 

Nimam nobenih konkretnih dogovorov še... Upam da sčasoma pridejo, ampak za to potrebujem vašo podporo. Vsak naročnik je pomeben, več kot jih imam, bolj bom zanimiv za proizvajalce.

Trenutno mi pomagajo prijatelji, kateri mi bodo posodili kako zadevo na test ipd...
 

Povezava do prispevka

Kljub temu da nisem fan slovenskih youtuberjev in da sem fan nevtralnih naglasov (tvoj sicer ni grozen samo se malo sliši s kje prihajaš) te moram res pohvalit - tole je 100% non-cringe content. Človek bi mislil da je takega najlažje delat ampak stanje youtube-a kaže nasprotno.
Pohvala.

Povezava do prispevka

Top one! Vsaka ti čast. Res kulsko in profi.

Mislim, človek obvlada že v štartu.  Izgleda spontano in z res tistim simpatičnim feelingom za javno nastopanje, ali kako bi rekel (karizma?). Plus tudi, da tehnično vse štima. 
Upam na res veliko dobrih vsebin še v prihodnje. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
spiler321 reče pred 1 uro:

Pohvale :worship:

Kakšne teme imaš v mislih predstaviti v nadaljevanjih? 

 

Kar mi pride pod roke... trudil se bom imeti raznovrstno vsebino... ampak vse povezano s potrosnisko tehnologijo, telefonijo... pa tudi z audio video zadevami obcasno :)

 

 

Hvala vsem za pohvale in spodbudne besede :wub::blush::panika:

Povezava do prispevka
cocacola reče pred 8 urami:

Po 1 minuti sem dal like in subscribe.

 

Jaz sem prišel do one scene "Ime mi je Umek. Miha Umek."

 

*James Bond muzika*

 

"Ok, obljubim, da tega ne bom več delal."

 

Lolnil irl, like & sub :)  Čestitke, pa daješ mi motivacijo za moj YT kanal, tako da kar pogumno naprej ;)

Povezava do prispevka
Arey reče pred 21 urami:

sem fan nevtralnih naglasov (tvoj sicer ni grozen samo se malo sliši s kje prihajaš)


Sem tudi jaz fan nevtralnih naglasov, ampak v primeru Mic-E mi je naglas izredno všečen. Niti malo moteč, rekel bi celo, da mi deluje izredno "dobrodošlo". Če bi se trudil z neko umetno "knjižno slovenštino", bi po moje izpadlo bad. Tako pa je super! No, vsaj meni. Mogoče, ker mi je ta (primorski?) naglas od nekdaj kul, za razliko od recimo kakšnih štajercev (čeprav sem sam štajerc).

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
Fulltacticalgear reče pred 3 urami:

Se ne strinjam s predhodniki sploh. Naglas mi gre na živce (nasploh sem mnenje, da morajo biti javne vsebine podane v knjižni oz. vsaj približku knjižne slovenščine in vsebine z naglasi izpadejo kmečko) informacije so podane malo razmetano (recimo zakaj je android tv najboljši, kakšne so te tablični osi, kateri boxi so to, če samo omenim par). Nadalje se zapleteš v to, da začneš sam razlagat razliko med android 8.0 in android 9.0, čeprav si kakšno minuto prej razlagal kako tablični os 8 ali 9 ni važen, ker je oboje nateg. Ker nisi vzpostavil razlike med tablično verzijo androida in tv verzijo tu tvegaš, da povprečnega poslušalca zmedeš. 

Recimo tudi potem "nima optičnega izhoda za zvok tako da moraš bit kar malce selektiven kaj boš nanj priklopu". To je zelo slab stavek, v katerem zamudiš priložnost za razlago tega kaj je optični izhod ... nekaj v stilu "ker nima optičnega izhoda za zvok teh pa teh naprav nanj ne boste mogli priključiti". 


Pa nasploh ne vidim trga. Maš LTT, maš jaya ... pač finta je, da angleški jezik tu dominira in splpoh ne vidim neke niše delat vsebine v slovenščini. Trg je premajhen, mlajši, katerim je ta youtube kanal povečini namenjen pa vsi obvladajo angleščino. 

Bom bil bolj pozoren v prihodnje, hvala za opombo. 

Ne strinjam se pa s tvojo zadnjo pripombo. Po tej logiki se nič ne splača delat v slovenščini, ne glasbe, ne filmov, nanizank... Ker je itak tujih več in so boljše...
Predvsem pa je tu najbolj pomembno zakaj to počneš.... Jaz se nisem lotil tega da bom LTT ipd... Ker vem da živim v Sloveniji... Lahko pa to delam ker hočem to počet.... :blush:
 

Povezava do prispevka
cocacola reče Dne, 26. 9. 2020 at 14:17:

Po 1 minuti sem dal like in subscribe.

 

Kr kulsko, med drugim všeč mi je ker se ne dereš v mikrofon oz ni nekih scen in razbijanja. 

 

+ zarad naglasa :D 

A ko se pa zabar na nacjonalki dere pa kvaka pa vas ne moti :D

 

 

uredilo bitje Boris
Povezava do prispevka
Mic-E reče pred 1 uro:

Po tej logiki se nič ne splača delat v slovenščini, ne glasbe, ne filmov, nanizank... Ker je itak tujih več in so boljše...
Predvsem pa je tu najbolj pomembno zakaj to počneš.... Jaz se nisem lotil tega da bom LTT ipd... Ker vem da živim v Sloveniji... Lahko pa to delam ker hočem to počet..


Točno to. Se komplet podpišem. 
 

Povezava do prispevka

Meni se pa zdi kul slovenska vsebina. Kr podpiram. Respect da nimaš  tistih neumnih rezov kamer, tisto ko vidim sam zaprem. Naglasi v osnovi tudi meni izpadejo kmečko, sicer odvisno kateri, štajerščina mislim da že po nekem splošnem konsenzu navidezno zbija IQ točke govorcu. No samo da niso pretirani, karkoli že je. Meni je govor ok, tudi ti si kar simpatičen, edino imam filing da malo skušaš ufurat neko persono, dozdeva se mi, da bi lahko bil bolj sproščen v nekem smislu in še vedno deliveral. Vsebine pa ne morem komentirat ker me to področje niti malo ne zanima, kakorkoli že, good luck.

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
  • 5 tednov kasneje...

Kul video o slušalkah, pomoje bi znala bit kakšna vrednost v videih ki govorijo o lokalnih stvareh. Ker LTT gor al dol, on ne bo reviewal Eurospin slušalk.

Edino mal sm cringnil ob not so shabby. Jaz sicer konstantno uporabljam angleške izraze ampak je to še kr slabo in na tvojem mestu bi se temu izogibal. No, sej, samo enkrat je blo, tko da ni kot da je ful bad. Pa čestitke za dosego letošnjega cilja, čeprav se nisem subscribal ker me tak tip vsebin ne zanima upam da ti bo šlo še bolje. Ker je dost dobro. :) 

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
Avion reče pred 4 urami:

Jaz tudi osvežujem svojo italijanščino z branjem stripov :D

 

Also res bi bilo kulsko, če bi lahko naredil kako primerjavo bralnikov.  

Je definitivno v planu. Tega sem sam kupil, tako da bom poskusil dobiti kakega na test za primerjavo. Na žalost imam še premajhen kanal za kaka sponzorstva, tako da sem omenjen z globino svoje denarnice... In ta je trenutno med bolj plitvimi 😊

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...