Skoči na vsebino

Star Citizen


Priporočeni prispevki

Da gre za najbolj pričakovan naslov v industriji računalniških iger, ni potrebno izgubljati besed. Zato ne bom delal pompoznih uvodov, ampak postregel z zadnjimi novicami. Očitno bomo zopet dobili nekaj, čemur bomo rekli: igra vseh iger.

 

 

Wiki:

https://starcitizen.gamepedia.com/Star_Citizen_Wiki

 

Poglejte, tole je naravnost neverjetno:

 

 

Povezava do prispevka

Jaz sem v štartu polagal res velike upe v to zadevo in tudi dokaj spremljal razvoj... Sicer še vedno upam, da dobimo novega Wing Commanderja/X-Winga/Privateerja/I-War/Elite/Mass Effect/EVEonline/vstavi_še_kakšno_kultno_vesoljščino,  ampak sem skoraj obupal oz. sedaj že dolgo več ne spremljam dogajanja okoli razvoja igre itd. Cinematic trailer itak zgleda fenomenalno, pod to se podpišem, ampak kaj mi to pravzaprav pomaga? Odločil sem se, da bom počekiral, ko bo zadeva izšla. Do takrat pa... držim pesti. :) 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Celoten seznam igralske zasedbe:

https://www.imdb.com/title/tt5194726/fullcredits

 

Nekaj le teh:

 

Gary Oldman Gary Oldman ... Admiral Ernst Bishop
Mark Hamill Mark Hamill ... Lt. Cdr. Steve 'Old Man' Colton
Mark Strong Mark Strong ... Captain Thomas Wade
Sophie Wu Sophie Wu ... Po Cara 'Web' Webster
John Rhys-Davies John Rhys-Davies ... Randall Graves
Liam Cunningham Liam Cunningham ... Captain Noah White
Jack Huston Jack Huston ... Cal Mason
Ben Mendelsohn Ben Mendelsohn ... Julian Wexler
Rhona Mitra Rhona Mitra ... Executive Officer Kelly
Gillian Anderson Gillian Anderson ... Captain MacLaren
Povezava do prispevka

Js sem mel priliko sprobat tole par mescev nazaj. Spil je takrat bil zbuggan v bozjo mater, pa ze takrat je bla to neka "breaking the boundaries" nova verzija igre, ki je gladko postala najvecji joke v zadnjem desetletju. Padanje skozi platforme na postajah, sesuvanje, graphic glitchi vsepovsod in to na ornk kompjutru, spomnim se, da je bil storage space na postajah zbuggan totalno, se ni dalo dostopat do njega, itemi izginjali iz inventoryja, pa se kaj bi se naslo. Ladij takrat nisem uspel furat, tako da za space combat ne morem reci nicesar, ampak to, kar sem videl in odigral, ni bilo podobno nicemur

 

Tako da osebno ne verjamem ama nista nobenemu novemu trailerju, ki prikazuje prihajajoce stvari v spilu. Do junija letos jim je uspelo nagrabiti 300 miljonov za razvoj spila, ki ga klepajo od leta dva tisoc jebenih deset in da jim deset let kasneje z vsem sirnim budgetom, ki ga premorejo, ni uspelo naklepati nekaj semi-playable, je kurcev joke, ki je vreden svetovnega posmeha. Pa ne mi prosim uletavat z Reddit type argumenti fanboyev, ki branijo spil, ces da so se Kristjano Roberts in kompanija namenili narediti "igro vseh iger" (lol) ki bo tako napredna in tako dobra, ko izzide, (double lol) da bo porusila vse mozne in nemozne rekorde in da take igre ne pridejo na plano cez noc. Tole je dejansko slo tako dalec, da lahko celotno stvar mirne duse oznacim za scam

 

Tut zdle, par mescev po tistem, kar sem igro nazadnje igral, nimam filinga, da bo kaj kruha iz te 300 miljonske moke, mogoce se motim. Dejansko bi playable, koncana verzija tele igre res bila ogromna uspesnica, ampak ce se ze 10 let zajebavajo, pol bo verjetno se ena generacija konzol sla mimo nas, preden bo tole izslo. Elite Dangerous je za eno vesolje boljsi spil v tem primeru, kar pove ogromno, kajti tut E:D je postal drek v zadnjem letu in pol. No Man's Sky je vreden mnogo vec pozornosti v tem trenutku s tanovim updejtom, fuck me, se kurcev dumbed down X4 je boljsa stvar v tem trenutku, kot pa dajanje denarja za Star Citizen. Resnicno upam, da jim nekoc spil uspe sploviti, ampak do takrat ga bo folk ze verjetno pozabil

 

Also, en majhen edit

 

sadhu sequencer reče pred 15 urami:

Da gre za najbolj pričakovan naslov v industriji računalniških iger, ni potrebno izgubljati besed.

 

Leto 2014 je minilo cca 96 let nazaj, get with the times, son

uredilo bitje 4Stringed
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 19 urami:

300 milijonov in 10 let razvoja? Lol, jaz sem pa pizdil čez onega debelega, ki je na kickstarterju nekaj malega nagarbal in obljubljal najboljšo pustolovsko igro (adventure game) vseh časov. :)

Oni debeli je soavtor Monkey Islanda. Sem mislu, da si nek huge fan igre, sam očitno ni blo ne.

Povezava do prispevka

@Chenier_ trojka je meni precej boljša od štirke, predvsem grafično :) Res tisti ročno risani slog, kot ena risanka in nasploh odlično postarana zadeva. Definitivno se jo splača preigrati.
Štirka je sicer preveč podcenjena (glede na odzive igralcev), dočim mene je tam pač najbolj motil slabo zmodeliran Guybrush. Nikakor se nisem mogel "navaditi". 

Pa v trojki imaš tudi legendarno pesem:


in legendarnega Murraya. :) 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Jaz sem doniral ko so meli še osnovno kompanijo za zagon projekta. Sem prešpilal dovolj njihovih iger pred tem, tako da se mi tisti minimalni vložek ni smilil. Bomo vidli kaj bo, ko bo.

Sicer sem bolj aktivno spremljal v štartu, pol sem pa hitro ugotovil da iz tege še kar nekaj časa nebo nič. Tak da zadnjih par let ne sledim preveč, ampak če bo pol vsega kar je blo ubljebljeno delovoalo pol bo cool.

Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 2 urama:

EVE online igra kdo tukaj? Jaz sem samo poskusil že pred leti, pa mi je bilo v štartu preveč "komplicirano" oz. nisem imel časa in v volje, da bi se poglobil. :) 

 

Igral sem jo on and off od leta 2006 dalje. do nekje 2011. Sem letos spet probal pa me je kar minilo, ker zahteva preveč vložka za moj len možgan.
Sicer pa še vedno izgleda čudovito in še vedno je epska.

 

On topic... Med karanteno sem skoraj kupil entry lvl paketek te igre pa sem si k sreči premislil. Sej vizualno izgleda čudovito, samo so me hrošči odbili stran!

Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 18 urami:

EVE online igra kdo tukaj? Jaz sem samo poskusil že pred leti, pa mi je bilo v štartu preveč "komplicirano" oz. nisem imel časa in v volje, da bi se poglobil. :) 

 

Even online je v bistvu Excel: the game. Sem igral nekaj časa, pa mi je precej duhamorna igra, sploh ker kontroliraš ladje s klikanjem. V Elite vsaj lahko letaš kot se ti zazdi.

Povezava do prispevka
Chenier_ reče pred 22 urami:

Jaz pa trojke še nisem igral. Grafični slog me ni nikoli dovolj privlačil

 

Sem pa štirko in mi je bila kar fina

 

A se mi splača še it trojko skozi? Saj v gibanju mogoče izpade boljša kot na slikah ... 

 

trojka ma velik problemov, sam grafika pa res ni eden od njih. Igrica zgleda fantastično.

Povezava do prispevka

Elite Dangerous je zal se vedno najboljsa od treh izbir, ki jih imamo na voljo - NMS, Star Citizen in Elite. Tule mi zna folk oporekat, da je NMS mnogo boljsi, ampak zal ni, niti ni v istem ballparku kot Elite, pa dalec od tega, da bi bil NMS slab. NMS je chill out exploration experience, z dokaj povprecnim nadzorom nad ladjo v vesolju in duhamornim combatom, ampak to dvoje niti ni glavni point te igre, docim Elite Dangerous bolj cilja k simulaciji, ki je se vedno dovolj poarkadena, da ni prevec zajebana za razumet, epskim space battlom in nasplosno bolj realni izkusnji v vesolju. Razlika je kr dost ocitna, js osebno izbiram E:D pred ostalima dvema naslovoma predvsem zato, ker je NMS ob izidu bil misljen kot nekaj, kar bo kontriralo Frontier Developments, pa se je zgodilo, da je folk mnozicno refundal NMS in jadrno ucvrl proti E:D. Takrat je spil bil na vrhuncu popularnosti, vec ali manj, skozi leta in vse updejte, ki so jih Hello Games sproducirali, pa se tehtnica nagiba vse bolj v njihovo smer, kajti Frontier ga serjejo na veliko. Celokupno gledano pa mi je zaradi boljsega simulacijskega modela in bolj realnega (pa ceprav mnogo bolj dolgocajtnega) vesolja E:D se vedno bolj pri srcu, ceprav zadnje dni igram NMS na pune hamre

 

Eve Online pa nikoli nisem igral. Me je skozi vsa leta mocno mikalo, pa sem na koncu kupil E:D in se raj posvetil temu :D

uredilo bitje 4Stringed
Povezava do prispevka
4Stringed reče pred 1 uro:

Elite Dangerous je zal se vedno najboljsa od treh izbir, ki jih imamo na voljo - NMS, Star Citizen in Elite.

 

 

Tehnično gledano res, ampak realno noben od teh špilov ni nekej baš super za fene hardcore simulacij. Elite je kul tistih prvih par dni/tednov, dokler ne ugotoviš, da je totalno brez vsebine, poln nelogičnih stvari, 90% časa itak zapraviš za rudarjenje ali zbiranje materialov (če hočeš napredovat v nekem normalnem času), letalni model pa te, ko se ga navadiš, bolj kot ne zelo omejuje. IMO je bil že Independance War bolj fajn za letet kot Elite.

Povezava do prispevka

Jaz pa še kar ne morem verjet, da sem Elite (mislim da Frontier) preigraval res dneve in dneve. In enostavno sem samo fural neko robo iz bližnjega planeta/postaje do druge postaje. Danes tega 100% več ne bi delal :) 
Dočim I-War2 mi je pa sploh zakon. Meni dejansko najljubšejša space igra ever. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

@sadhu sequencer Zato ker se je takrat začela selitev na konzole. Takratne konzole pa so bile dokaj omejene z komandami. Za vse, ki so bli navajeni na igre ala x-wing/tie fighter  je blo to povečini korak nazaj.

Nevem ali je bla prodaja iger res tako porazna, da ni blo skoraj nič na to temo zelo dolgo.

uredilo bitje darksaga
Povezava do prispevka

Hvala, da si mi zbrisal post. Mi ni se enkrat problem izpostavit

 

sadhu sequencer reče pred 18 urami:

Jaz še kar ne morem verjet, da je igra, ki je izšla 1997 najbolj napreden space-sim ever.

 

23 let brez kakršnegakoli napredka.

Trolaj smiselno. Zanr je skozi 2000's bil v dokajsnjem declinu, ze res, ampak jeben Freelancer, dare I say tudi Star Citizen, mata po 23 letih vec kvalitetnega contenta kot spil iz leta 1997

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...