Skoči na vsebino

Vojna tretjega sveta


johnbi

Priporočeni prispevki

Bravo kmjr, si ga le potegnil v to, da sta šla meriti z geotrikotnikom zadeve. Namen dosežen a ne:D

 

Kar še nadaljujmo s čim takim. Je pa drugače malo bolj jasno kaj je genocidno dejanje kot si mislite. In bi treba prebrati kaj več kot le en stavek in si ga razlagati po svoje, ter se iti filozofa popularnih 30 sekundnih tem. Brez dvoma je v Ukrajini vojnih zločinov kot dreka, res je tudi da to niti približno ni potrjeno za kaj gre pri napadu na ta objekt...ampak, če bi bilo vse kar se o tem napadu trenutno govori pa sploh ni dileme. 

 

V glavnem, vojna tam vihra, življenja so uničena, otroštva zaznamovana..... Donke pa raztuuuuuuura. Se ne bi šlo raje o čem takem filozofirati? Ker to kar tukaj berem je resnično neokusno a sem pa po drugi strani vesel, da smo zaenkrat še na strani priviligiranih, da to lahko počnemo. Carry on, my wayward son. 

 

Drugače povedano, ja ne priznajem ovaj sud. Lahko rečem jaz, lahko rečeš ti. Sodil nam zaradi tega ne bo nikoli nihče. 

uredilo bitje Kakarotto
Povezava do prispevka

Zanimivo

V ruski agresivni vojni kjer targetirajo civilne objekte in bolnisnice umirajo civilisti, tako da ne moremo tega klicat genocid

Vojne v Donbassu proti oborozenim seperatistom ne klicemo vojna, zato da lahko to klicemo genocidna orgija

Razlika: Agresor (ceprav je to Putin v obeh primerih lol)

 

kmjr reče pred 7 urami:

zame je pozicija ostrostrelca al kakega drugega vojaka v civilni stavbi dovolj, da je stavba takrat legitimna tarca seveda z namenom eliminacije nasprotnika in pozicije

Se pravi pozig v odesi je bil legitimna tarca - cilj je bil eliminacija paramilitarnih nasprotnikov, oborozenih z molotovkami in strelnim orozjem

Bos umaknil ta pozig s tvojega "genocidna orgija" seznama zdaj ko si sam definiral da je bila legitimna tarca?

uredilo bitje G.T.I.
  • Račka +1 6
  • Groot, ki sir je 1
Povezava do prispevka

Lol zgodovina je na geostrateškem prelomu vi se pa obremenjujete okol etiket…

 

ala a je če najdem tuj telefon in ga obdržim (kar je zatajitev in ne tatvina) nikjer opredeljeno »tatvinsko dejanje«. Je kaznivo dejanje zoper premoženje ki ni tatvina. Mind fucking blowing.

 

Biden in Xi bosta govorila in če so twiter profili kitajskih predstavnikov indikator bo Xi Bidna in njegova »opozorila« vljudno poslal nekam. 

 

Svet dobesedno razpada na dva pola ki bosta vse manj gospodarsko povezana s čimer bo vse bolj rasla možnost konfliktov in v ZDA že zdaj 35% vprašanih stoji na stališču da bi se šli streljat z državo z jedrskimi obombami, kar je še en indictment demokracije kt take, sam ja, bistveno je a kter hastag na twiterju je pravi. 
 

Povezava do prispevka

Kompletno si sfalil point, ali pa, more likely, namerno minimaliziras.

Genocid je eden od "glavnih" razlogov za invazijo Rusije, posebej za kmjr-ja, ki to uporablja kot glavno opravicilo metanja bomb na civiliste.

Medtem ko je ta razlog na priblizno tako trdnih nogah kot WMD-ji v Iraku in je pomembno da se te stvari izpostavi in ne poizkusa legitimizirat agresivno invazijo in vojne zlocine.

uredilo bitje G.T.I.
Povezava do prispevka
G.T.I. reče pred 3 urami:

Vojne v Donbassu proti oborozenim seperatistom ne klicemo vojna, zato da lahko to klicemo genocidna orgija


pozabljas, ds v donbasu na zacetku ni bila vojna, ampak so sle ukrajinske neonacisticne milice izvajat majdansko revolucijo na rusofona obmocja in tam terorizirat majdanu “nelojalne” elemente prebivalstva, ker redna ukrajinska vojska tega NI HOTELA pocet. 

 

divjanje nacisticnih paramilic in pozigi folka, posistva in pregoni nesimapstizerjev majdanske revolucije so spodbudili folk v donbasu da se je uprl majdanu. Ti, podobno kot nekateri podporniki kolaborantov mesas vzrok in posledico - niso sli leta 1941 kolaborirat, ker so jih 1945 pobili, ampak obratno. 

 

Donbas je Tajvan, ki nima ambicij biti Kitajska. Rusija je USA, ki je pomaga Tajvanu :)
 


 

 

Povezava do prispevka
G.T.I. reče pred 56 minutami:

Kompletno si sfalil point, ali pa, more likely, namerno minimaliziras.

 

 

Obstoj kaznivega dejanja spolnega nasilja ni bilo minimiziranje posilstva.

 

Dokler ni se ni po isti logiki kot je furaš tu ti množica pravniških analfabetov odločila da je.

 

Pač sprejmite pol ustrezno spremembo definicije genocida, ki je namerno taka kot je prav z namenom preprečevanja relativizacije največjega zgodovinskega zločina. Pa jo probajte spravit mimo Anti defamation league. To bo smeha.

 

Da se pa termin zlorablja za propagandne namene povsod je pa jasno. Pri čemer je ironično, da je, glede na to, da je genocid sistematičen pristop uničenju neke skupine, putinova propaganda dejansko bližje definiciji, kot trditev, da je to sicer vojni zločin bombandiranja poslopja s civilisti brez legitimnega razloga... in je namerno minimiziranje dejansko to kar počneš ti. 

uredilo bitje Brdavs
Povezava do prispevka
kmjr reče pred 33 minutami:

 

divjanje nacisticnih paramilic in pozigi folka so spodbudili folk v donbasu da se je uprl majdanu. Ti, podobno kot nekateri podporniki kolaborantov mesas vzrok in posledico - niso sli leta 1941 kolaborirat, ker so jih 1945 pobili, ampak obratno. 

Fak no vsaj malo efforta daj notri ce ze hoces alternativno zgodovino pisat

 

Incident v Odesi - 2. Maj 2014

Dogodki pred tem:

- Rusija napade suvereno drzavo in zasede Krim:  18. Marec 2014

- Luhansk nasilno razglasi neodvisno drzavo: 27. April 2014

- Donbas nasilno razglasi neodvisno drzavo:  7. April 2014

 

Bo treba malo bolj se potrudit da bo propaganda sla skozi. Izgleda da ti nimas vzrokov in posledic razciscenih

uredilo bitje G.T.I.
  • Račka +1 1
  • Groot, ki sir je 1
Povezava do prispevka
G.T.I. reče pred 4 urami:

Zanimivo

V ruski agresivni vojni kjer targetirajo civilne objekte in bolnisnice umirajo civilisti, tako da ne moremo tega klicat genocid

Vojne v Donbassu proti oborozenim seperatistom ne klicemo vojna, zato da lahko to klicemo genocidna orgija

Razlika: Agresor (ceprav je to Putin v obeh primerih lol)

 

Se pravi pozig v odesi je bil legitimna tarca - cilj je bil eliminacija paramilitarnih nasprotnikov, oborozenih z molotovkami in strelnim orozjem

Bos umaknil ta pozig s tvojega "genocidna orgija" seznama zdaj ko si sam definiral da je bila legitimna tarca?

 

Očitno ne premoreš dovolj razumevanja ali pa se samo demagoško sprenevedaš. Državljanska vojna začne v trenutku, ko pride do oboroženih spopadov med silami ene in druge strani. ŠE PRED TEM so nenacistične tolpe, ilegalno oborožene, šle na lastno pest izvajat genocidno orgijo na vzhod države, ker folk ni želel sprejet majdanske revolucije - še vojska ni izvajala ukazov Kijeva, ker niso hoteli državljanske vojne zaradi ljubiteljev in podpornikov neonacistov, ki so prevzeli oblast.

 

Šele po tem, ko se prebivlastvo organizira in dobi support iz matice, začne vojna. Pred tem so "revolucionarji" (naj te ne zavede - večinoma ultranacionalisti in neonacisti) pobijali civiliste. Tebi je to očitno OK, ker pač neonaciji pobijajo ruse.

 

samo ti označuješ civilne žrtve požgane v odesi kot paramilico in jih, če prav razumem, poskušaš enačit z neonacisti iz azovskega aidarskega in podobnih bataljonov...

 

genocidna orgija povzema celo serijo nasilnih, etnično motiviranih ravnanj "majdanskih revolucionarjev", ki so v sodelovanju s politično vejo revolucionarjev ukinili jezikovne in manjšinske pravice dobri tretjini prebivalstva, začeli šihanirati, preganjati, posiljevati in pobijati (še fašisti na primorskem pred vojno niso delali tako obsežnih in gnusnih zločinov nad slovenci in hrvati)

 

požig, ne glede na to kako gnusen zločin je bil, je v nekem tvojem vesolju, kjer se ga izloči iz konteksta, samo gnusen zločin, etnično motiviran terorizem, kakor hočeš

v kontekstu vseh ostalih dogajanj ob "majdanski revoluciji" pa zadeva ni tako "nedolžna" saj je samo del organiziranega pogroma, ki je cilje določal z namenom zastraševanje pregona ali eliminacije skupine določene po jezikovnem in nacionalnem ključu

 

z kar so fašisti na primorskem potrebovali 10 let, so majdanci udejanjili v manj kot dveh letih

in samo ne mi o majdan demokraciji, ker ne more bit demokracija, če SA (pardon, DS al AB) nadzira volitve in je rezervna policija

še te šiškove varde so  bistevno manj problematične od tega

 

naj spomnim: "Enota, ki so jo tako Združeni narodi kot organizacija Human Rights Watch (HRW) obtožili hudih zlorab človekovih pravic, med drugim mučenja, posilstev in uporabljanja civilistov za živi ščit, je bila jeseni 2014 uradno vključena v ukrajinsko vojsko."

"Poleg vlade so enote financirali predvsem ukrajinski oligarhi, med katerimi je najbolj poznan milijarder Igor Kolomojski, takratni guverner pokrajine Dnipropetrovska, ki je financiral tudi satirično serijo zdajšnjega ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega, pa tudi njegovo predsedniško kampanjo."

in

"Kot piše za spletno revijo UnHerd nekdanji vojni poročevalec Aris Roussinos, ki se je pogovarjal z vrsto pripadnikov teh skrajnih milic, so se mu tako ukrajinski aktivisti za človekove pravice kot voditelji rivalskih skrajno desnih skupin potožili glede nepoštene prednosti, ki jo je zaradi pokroviteljstva Avakova užival Azov, saj se je tako lahko uveljavil kot dominanten akter v ukrajinski skrajno desni sferi – vključno z uradnimi funkcijami, kot sta opazovanje volitev in državna rezervna policija."

 

 

 

tldr:

če navijaš za nacije pač navijaj, samo ne mi to prodajat kot neko visoko moralno pozicijo

al pa enačit vojnega dogajanja z revolucionarnim nasiljem neonacistov

 

sam ti, ki niti požiga 50 živih ljudi ne smatraš za problem, ker je 8 let pozneje med obleganjem priletela bomba na objekt s civilisti

in ignoriraš 8 let dogajanja

zavajaš

in navijaš za naciste

 

odlsej za II. stopnju nižam stopnjo tolerance in obzirnosti v komunikaciji s teboj

razen, če boš kdaj svoje trditve smiselno obrazložil in vsaj minimnalno utemeljil

 

vse zločine obsojam enako, ne privoščim pa vsem, ki so odgovorni zanje enake kazni

z zločini, ki so jih zagrešili v zadnjih 10 letih se mi ne zdi sporno, če se azovce in podobne fizčno kaznuje z eliminacijo

 

tako kot za un dron v zagrebu se ne derem, da je vojni zločin, ker je šlo verjetno za napako

bi pa, po tvoje, če bi padel na študentski dom s HR študenti (par metrov levo), bil genocid ukrajincev na hrvati?

 

 

  • Račka +1 2
  • Solzice 1
Povezava do prispevka
G.T.I. reče pred 14 minutami:

Fak no vsaj malo efforta daj notri ce ze hoces alternativno zgodovino pisat

 

Incident v Odesi - 2. Maj 2014

Dogodki pred tem:

- Rusija napade suvereno drzavo in zasede Krim:  18. Marec 2014

- Luhansk nasilno razglasi neodvisno drzavo: 27. April 2014

- Donbas nasilno razglasi neodvisno drzavo:  7. April 2014

 

Bo treba malo bolj se potrudit da bo propaganda sla skozi. Izgleda da ti nimas vzrokov in posledic razciscenih

 

ruska agresija 2014  :rofl:

 

ok, dovolj sem slišal

 

 

 

Povezava do prispevka
G.T.I. reče pred 1 uro:

Kompletno si sfalil point, ali pa, more likely, namerno minimaliziras.

Genocid je eden od "glavnih" razlogov za invazijo Rusije, posebej za kmjr-ja, ki to uporablja kot glavno opravicilo metanja bomb na civiliste.

Medtem ko je ta razlog na priblizno tako trdnih nogah kot WMD-ji v Iraku in je pomembno da se te stvari izpostavi in ne poizkusa legitimizirat agresivno invazijo in vojne zlocine.

 

ti si res smešen, da se izognem izrazu zabit

 

ne glede na to kako definiraš (etiketiraš) opisana dejanja, so dejanja tista, ki dajejo podlago mojim stališčem in ne etiketa, ki se jo da tem dejanjem, cepec

 

določen sladoled imam rad zaradi okusa, ne pa imena sladoleda

 

ampak to itak veš, ti si si samo postavil za cilj, da boš dosegel nekaj čemur nisi dorasel in zdej se moramo pet strani s tem ukvarjat

 

še tvoji somišljeniki so ti razložili glede etikete na G

Povezava do prispevka

Mislim da bomo kr en boljsi tl;dr naredil: 

"Ce nisi z menoj si nazzy"

In to je tvoj cel argument

Ostalo je pa plesanje okoli tega kako definitivno nisi rusofil, tako kot koprive nikol v zivljenju niso volile SDS, ampak TOKRAT pa res ni nobene druge dobre opcije.

uredilo bitje G.T.I.
  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

 

Vrhovni_Plenum_OF reče Dne, 17. 3. 2022 at 13:22:

uuu, huntingtona pa že dolgo kak desničar ni privlekel na plano :avadodo:

Najbolj osovražena mapa v zadnjih 30-ih letih ima mogoče včasih prav. Pa lahko kaj konstruktivnega napišeš.

 

Vsi vojni hujskači mi še niste dali razloga zakaj je ruska "specialna operacija" zares potrebna, kaj je takega kar se ne bi dalo drugače uredit? Za vojne zločine ni opravičila razne: oni tudi tako delajo lahko pustiste v predalih, še za nobeno vojno nisem tu gor vidu na agresorski strani takega navijaštva. Sem bil siguren da bo "operacija" potekala po Krimskem scenariju (Krim je sicer imel tudi v ustavi zagotovljen dugačen status od Donbasa IIRC) - če bi Putin zares rad zaščitil tamkajšnje ljudi bi bilo morda tako najbolj enostavno. Ampak izgleda da hočče Ukrajino za svojo fevdalno državo - mislim da je povezano z zalogami plina v Črnem morju, z čimer bi Ukrajinci lahko izrinili Rusi iz velikega dela EU tržišča in ne za vojaško strateške cilje, saj ne verjamem da se bodo po Ruskem nižavju še kdaj tanki vozili v smer Moskve - to je bolj tak zgodovinski throwback.

 

Pa da še to napišem, sam bi si želel močnejšo EU, ki se z Rusijo in ZDA pogovarja kot z enakopravnimi partnerji. Škoda mi je da bodo vse vpletene ekonomije trpele zaradi sankcij - vključno z mojo osebno. A vseeno mislim da so sankcije vsaj neko opozorilo Rusiji da se vojn v Evropi ne tolerira EXSSSR gor al dol.

uredilo bitje Sudat
Povezava do prispevka

Ja, nihče ti ne more dati objektivnega razloga, zakaj je potrebna, ker pač tak razlog ne obstaja. Obstajajo pa razlogi, ki jih ima ruska politična elita - občutek eksistencialne ogroženosti, občutek spodjedanja ruskih interesov na območju, ki ga Rusi dojemajo kot lastno vplivno območje, strah, da se bo na meje Rusije od Baltika do Kazahstana nasralo NATO vojaške baze z raketnimi izstrelišči v stilu, kar se je zgodilo Iranu. o5H7Qlz.png

 

Seveda hoče Putin Ukrajino za svojo fevdalno državo, pač v istem stilu, kot imajo ZDA svoje fevde v Srednji in Južni Ameriki pa še marsikje drugod. Zahod ima tukaj pač tri opcije - ali se konkretno vplete v vojno, "stuče dol" Ruse in Putina v imenu demokracije, svobode in ukrajinske avtonomije. . Ali se konkretno NE vplete v vojno, da bi bila ta čim krajša, s čim manj mrtvimi Ukrajinci in čim manjšim infrastrukturnim uničenjem. Lahko se pa odloči seveda za najbolj evil opcijo - iz Ukrajine napravi nov Afganistan, kjer bo redna ukrajinska vojska nehala obstajati, notri pa vseskozi vozijo za milijarde in milijarde dolarjev orožja, da bo pobijanje trajalo čim dlje s čim večjo škodo za Ukrajince, da bo Ukrajina čim večja ruševina in da bi Rusijo pač izčrpali zgolj posredno; hkrati s tem pa izvaja sankcije, od katerih najbolj nafukajo navadni Rusi, ki vojne sploh ne podpirajo, medtem ko elita, ki je vojno sporžila, še naprej živi v izobilju.

 

 

uredilo bitje Vrhovni_Plenum_OF
Povezava do prispevka

Ti praviš:

A) WW3 z nuklearnimi opcijami.

B) Ukrajinci ne štejejo in morajo žret kar jim rusi naserejo. Mi ne naredimo nič - ne vidimo in ne slišimo.

C) To kar se trenutno dogaja.

 

Če povzamem: A) opcija je smehi orehi - grem v nakup konzerv in upam da nas imajo zavedene kot Slovakia. B) Kar če prav razumem ti podpiraj je točno to kar je naredila legitimna oblast Juge v 2WW v Londonu in obratno z tvjo ljubo OF, ki se je odločila da bo bila pravični boj za obstanek in da mi "tamali" ne bomo žrli kar nam Nemci naserjejo v faco. Zanimivo, ne pravim da je to najslabša opcija.

C) Ukrajina naj se upogne in vse bo ok - tu jaz upam da bo situacija zaradi sankcij in trdovratnega upora Ukrajincev kaj zalegla in bo situacija rešena diplomatsko. Js bi še bolj pritisnil na naše superduper EU diplomate - in jih poslal durhmarš na obiske v Kijev in Moskvo. Nimajo kaj doma teoretizirat.

Povezava do prispevka
Vrhovni_Plenum_OF reče pred 2 urama:

Ja, nihče ti ne more dati objektivnega razloga, zakaj je potrebna, ker pač tak razlog ne obstaja. Obstajajo pa razlogi, ki jih ima ruska politična elita - občutek eksistencialne ogroženosti, občutek spodjedanja ruskih interesov na območju, ki ga Rusi dojemajo kot lastno vplivno območje, strah, da se bo na meje Rusije od Baltika do Kazahstana nasralo NATO vojaške baze z raketnimi izstrelišči v stilu, kar se je zgodilo Iranu.

o5H7Qlz.png

 

Seveda hoče Putin Ukrajino za svojo fevdalno državo, pač v istem stilu, kot imajo ZDA svoje fevde v Srednji in Južni Ameriki pa še marsikje drugod. Zahod ima tukaj pač tri opcije - ali se konkretno vplete v vojno, "stuče dol" Ruse in Putina v imenu demokracije, svobode in ukrajinske avtonomije. . Ali se konkretno NE vplete v vojno, da bi bila ta čim krajša, s čim manj mrtvimi Ukrajinci in čim manjšim infrastrukturnim uničenjem. Lahko se pa odloči seveda za najbolj evil opcijo - iz Ukrajine napravi nov Afganistan, kjer bo redna ukrajinska vojska nehala obstajati, notri pa vseskozi vozijo za milijarde in milijarde dolarjev orožja, da bo pobijanje trajalo čim dlje s čim večjo škodo za Ukrajince, da bo Ukrajina čim večja ruševina in da bi Rusijo pač izčrpali zgolj posredno; hkrati s tem pa izvaja sankcije, od katerih najbolj nafukajo navadni Rusi, ki vojne sploh ne podpirajo, medtem ko elita, ki je vojno sporžila, še naprej živi v izobilju.

 

 

1.) Nauči se formatirat svoje poste

2.) Updataj fascikle glede baz v Iraku pa Afganistanu

3.) Iz Ukrajine lahko naredijo nov Afganistan samo da bodo tam imeli Rusi veliko škodo ter finančno luknjo. Če osvoboditelji potegnejo ven iz Ukrajine v tem trenutku jim bodo še vseeno pustili na pol razsuto državo kar bo izjemno drago tako da je isto a se domorodci Ukrainci upirajo pa borijo za svojo državo in svojo svobodo ali pa se predajo - škoda je že narejena. 

Povezava do prispevka
kmjr reče pred 5 urami:

 

naj spomnim: "Enota, ki so jo tako Združeni narodi kot organizacija Human Rights Watch (HRW) obtožili hudih zlorab človekovih pravic, med drugim mučenja, posilstev in uporabljanja civilistov za živi ščit, je bila jeseni 2014 uradno vključena v ukrajinsko vojsko."

Istih zločinov so UN obtozili tudi rusko stran. Samo ti to rad pozabiš. 

uredilo bitje ana
Povezava do prispevka
G.T.I. reče pred 5 urami:

Mislim da bomo kr en boljsi tl;dr naredil: 

"Ce nisi z menoj si nazzy"

In to je tvoj cel argument

Ostalo je pa plesanje okoli tega kako definitivno nisi rusofil, tako kot koprive nikol v zivljenju niso volile SDS, ampak TOKRAT pa res ni nobene druge dobre opcije.

 

kdor ni z nami je proti nam je nato (usa, gw bush) standard

 

btw, priblizno koliko si star?

 

 

 

Sudat reče pred 4 urami:

 

Najbolj osovražena mapa v zadnjih 30-ih letih ima mogoče včasih prav. Pa lahko kaj konstruktivnega napišeš.

 

Vsi vojni hujskači mi še niste dali razloga zakaj je ruska "specialna operacija" zares potrebna, kaj je takega kar se ne bi dalo drugače uredit? Za vojne zločine ni opravičila razne: oni tudi tako delajo lahko pustiste v predalih, še za nobeno vojno nisem tu gor vidu na agresorski strani takega navijaštva. Sem bil siguren da bo "operacija" potekala po Krimskem scenariju (Krim je sicer imel tudi v ustavi zagotovljen dugačen status od Donbasa IIRC) - če bi Putin zares rad zaščitil tamkajšnje ljudi bi bilo morda tako najbolj enostavno. Ampak izgleda da hočče Ukrajino za svojo fevdalno državo - mislim da je povezano z zalogami plina v Črnem morju, z čimer bi Ukrajinci lahko izrinili Rusi iz velikega dela EU tržišča in ne za vojaško strateške cilje, saj ne verjamem da se bodo po Ruskem nižavju še kdaj tanki vozili v smer Moskve - to je bolj tak zgodovinski throwback.

 

Pa da še to napišem, sam bi si želel močnejšo EU, ki se z Rusijo in ZDA pogovarja kot z enakopravnimi partnerji. Škoda mi je da bodo vse vpletene ekonomije trpele zaradi sankcij - vključno z mojo osebno. A vseeno mislim da so sankcije vsaj neko opozorilo Rusiji da se vojn v Evropi ne tolerira EXSSSR gor al dol.


IMO ni namen tako obsezne operacije nekaj dopovedat ukrajini, ampak ostalim drzavam v podobni poziciji. 
 

Sam nisem videl vojne kot edino opcijo, ko je zacela sem upal da konca v dveh dneh

 

zdej ko ni, je itak clusterfuck vecji in se ne more “dobro” koncat za nobeno stran

 

eusi so ze zasedli za eno romunijo teritorija, kar ni  malo, tako da te fore o neuspehu in zlomu ruske vojske so mi lol

 

ze tej specialci ki so prisli volontirst v ukrajino, so to hitro ugotovili

 

 

 

UFO reče pred 51 minutami:

Kaj je zdaj putke? Nekam skeptičen postajam jaz v tole vašo vojaško superiornost. A vam je že zmanjkal junakov za 200 € pro Monat?

 

se januarja so meli ruski poklicni vojaki 1200usd

 

zdej je to zaradindevalvacije rublja manj

 

ana reče pred 36 minutami:

Istih zločinov so UN obtozili tudi rusko stran. Samo ti to rad pozabiš. 


a sem

to kje zanikal

?

 

kot da obstaja kaka vojna, kjer samo ena stran dela sranje

 

razen za vas, nato jastrebe in golobice, kjer je vsaka vojna taka - nasprotnik je edini, ki dela zlocine

 

 

uredilo bitje kmjr
Povezava do prispevka

 

Navedek

a sem

to kje zanikal

?

 

kot da obstaja kaka vojna, kjer samo ena stran dela sranje

 

razen za vas, nato jastrebe in golobice, kjer je vsaka vojna taka - nasprotnik je edini, ki dela zlocine

 

 

Samo malo pozabiš omenit posilstva in mučenja zapornikov z ruske strani. So to zločini samo, če jih naredijo nacisti, če pa ruski separisti, je pa posilstvo na enkrat pogumno branjenje ruskega jezika?

 

Da smo si na jasnem, to ni prav ne z ene ne druge strani, ampak agresor v drugi državi so pa Rusi. 

uredilo bitje ana
Povezava do prispevka
kmjr reče pred 24 minutami:

se januarja so meli ruski poklicni vojaki 1200usd

 

zdej je to zaradindevalvacije rublja manj

 

 

Aja, so na štrajku. Kar naravnost povej. Ne rabiš ovinkarit.

 

 

 

Btw: od kdaj se komunisti borite za denar? :ninja:

uredilo bitje UFO
Povezava do prispevka
ana reče pred 15 minutami:

 

Samo malo pozabiš omenit posilstva in mučenja zapornikov z ruske strani. So to zločini samo, če jih naredijo nacisti, če pa ruski separisti, je pa posilstvo na enkrat pogumno branjenje ruskega jezika?

 

Da smo si na jasnem, to ni prav ne z ene ne druge strani, ampak agresor v drugi državi so pa Rusi. 


Vzamem nazaj, nisem imel v mislih nobenih posilstev zapornikov al kaj ti zdej not vpletas…

 

zakaj v drugem odstavku ni vec prav, ko pa je se v prvem bilo? 
 

od februarja letos so agesor rusi

od majdana dalje pa nacisti

 

Naj iz tega sklepam, da se bodo rusi umaknili osem let po denacifikaciji?

Povezava do prispevka
UFO reče pred 5 minutami:

 

Aja, so na štrajku. Kar naravnost povej. Ne rabiš ovinkarit.

 

 

 

Btw: od kdaj se komunisti borite za denar? :ninja:


pobarvaj te bele crke ker jih ne vidim na mobitelu

 

moj vir je un hrvaski strucko dr. Barić glede plac ruskih vojakov

 

baric je drugace precej kompetenten za te zadeve z vojno

 

edit: prebrwl bele besede - jaz nisem ruski vojak, manj kot 10% ruskih vojakov je komunistov

 

ne skrbi, ko bodo komunisti vodli svet ne bo nihce delal za denar 😂

uredilo bitje kmjr
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...