Skoči na vsebino

Vojna tretjega sveta


johnbi

Priporočeni prispevki

Navedek

UN receiving ‘credible’ information about Ukrainian troops torturing Russian prisoners, official says

We have received credible information of torture, ill-treatment and incommunicado detention by Ukrainian Armed Forces of prisoners of war belonging to the Russian armed forces and affiliated armed groups,” Bogner said on Tuesday. 

https://thehill.com/policy/international/3482835-un-receiving-credible-information-about-ukrainian-troops-torturing-russian-prisoners-official-says/

 

nacistom se slabo piše

Povezava do prispevka
mutiranec reče Pravkar:

 

image.thumb.png.af994e344d7b0c76c3b3ee6dff82676e.png

image.thumb.png.1592f9c5c3b4e5f359d63d2e8ff64ef7.png

 

A DW velja samo kadar Janeza graja?

no, confirmation pa je bil presented s strani francoskega mercenerija, ki se je že vrnil v francijo in je bil priča on the ground

uredilo bitje Vrhovni_Plenum_OF
Povezava do prispevka
Navedek

Ten more European gas buyers have opened accounts in Gazprombank JSC, doubling the total number of clients preparing to pay in rubles for Russian gas as President Vladimir Putin demanded.

A total of twenty European companies have opened accounts, with another 14 clients asking for the paperwork needed to set them up, the person said, speaking on condition of anonymity to discuss confidential matters.

“Most of the gas importers have already opened their account in rubles with Gazprom,” he told a press conference. He said that Germany’s top gas importer had already paid in rubles. Like Italy, Germany is a massive consumer of Russian gas.

 

1.Denial
2.Anger
3.Bargaining
4.Depression
5.Paying in Rubles ← We are here, congratulations on your progress.

 

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-05-12/ten-more-european-gas-buyers-open-ruble-accounts-for-payments

Povezava do prispevka
Marketa reče Dne, 13. 5. 2022 at 13:18:

Rusija na aparatima, sankcije delujejo, lp

 

PuskA reče Dne, 13. 5. 2022 at 8:39:

sonkcije delujejo

 

dober copium, lp

 

se cakam na analizo kako je odboj rublja in inflacija na zahodu znanilec da je velestrateg putin mojstrsko izvedel vzpon rusije na novo 1. mesto v svetu

Povezava do prispevka
BlueSan reče pred 17 urami:

Koliko miljard na mesec izgubijo zaradi sankcij, brezposelnosti, umika firm, prizemljenih letal, vzdrževanje vojaške operacije, razstreljenih tankov itd? Koliko nafte samo na mesec porabijo za vse stvari v Ukrajini?

 

V pozitivi my ass

 

stvar je, da ce je nek rus patriot in ni neumen, potem mu je jasno, da je putin v zadnjih mesecih samo dokoncno zavil krmilo navpicno dol proti tlem, po letih pocasnega padanja. kar ni najbolj patriotska stvar, ce se ti gre za dobrobit lastne drzave in ljudstva, pa za vpliv na svetu.

 

sploh to, kar mafijska vladavina dela doma, z lastno industrijo, know-howom, bivsimi konkurencnimi prednostmi. se avta ne morejo sestaviti, al pa cipa starejse proizvodnje, al pa traktorja. vse so zafukal, kar pa niso so pa integriral se s tujimi firmami (ponavadi z minimalno domaco dodano vrednostjo).

 

superjet in MS-21 sta dead on arrival s sankcijami, pa ce se povezejo s kitajci ali ne. vse ostalo, kar je post-2000-level tehnologije pa isto.

 

 

samo problem je, da enim tem patriotom ne gre v glavo, da mogoce niso/ne morejo bit na vrhu sveta in je tezko se sprijazniti s tem kaj ta velesila od rusije je, ce ji hipoteticno vzames jedrske in plin.

 

ko je en objavil lestvico copinga, problem teh patriotov je da ne pridejo preko denial faze, in potem avion gre dol, navpicno.

 

"hurr durr a je rusija ze bankrotirala kot ste rekli?????"

ne ni, pa ne bo cez noc, pa verjetno ne bo, je pa dost zalostno da je to nivo copinga za drzavo ki je bila R od mighty novi-svetovni-red BRICS (RIP)

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...