Skoči na vsebino

Trenutno igram [10/2020]


Priporočeni prispevki

Arkham Knight, končal sem osrednjo misijo in nekaj stranskih, igra očitno cilja vsaj na to, da poloviš vse super-zlikovce. Ni ravno best game ever, je pa zelo dobr batman, mesto ima super vibe, men je dejansko med slabšimi deli to, da so dodal avto in streljanje z njim. Sama zgodba, soočanje z notranjimi demoni in počasno drsenje v blaznost pa mislim, da je glede na tip igre kar konkretno izvedena, stalni dialogi z bolno stranjo svojih možganov in kar creepy flashbacki, tko, kul temna igrica. Pa grafika je res dobra, sploh v ozir, da je igra stara že 5 let.

 

batman1.thumb.jpg.94757ac27baebf8b7493fee11ec0b7a4.jpg

 

batman2.thumb.jpg.96f21fcaa6c7df4b15a68de8b78bdc25.jpg

 

2 dni nazaj sem si pa kupil No man's sky. Po dost meh uvodu z  "oh mal manj cute minecraft z vesoljskim ladjam" vibom mi počas leze pod kožo, se bom pustil presenetit. Je pa ravno par dni nazaj dobila major update, " that effectively doubled the variation in flora and fauna and add new planetary features like binary and ternary star systems, volcanoes, and localized weather patterns and effects". Kakšna je bila pred tem ne vem :D

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Uf ne vem če ima veze tu pamet. Vztrajnost.. pa sreča pri zadnjem challengu. Pa večino sva z ženo skup reševala, kar pošteno olajša delo. Je pa bla to res ena vrhunska izkušnja kar se tiče gaminga... Neki čist drugačnega.

Povezava do prispevka
woho reče pred 34 minutami:

Uf ne vem če ima veze tu pamet. Vztrajnost.. pa sreča pri zadnjem challengu. Pa večino sva z ženo skup reševala, kar pošteno olajša delo. Je pa bla to res ena vrhunska izkušnja kar se tiče gaminga... Neki čist drugačnega.

 

Skromnost je sicer lepa čednost haha, ampak moraš biti kar precej smart oz izkušen v puzzlanju, da ti to rata :)  Ali pa žena :D  

 

Jst sem odnehal v vasici (nisem pogruntal koncepta pa da se ubiješ) oz. v nekem seniku / kozolcu / nek agroživliski obratu. Kaj šele, da bi naredil še vse uganke s sencami / totemi, a si ti normalen, sej ne cepim atomov s sekiro v CERNu.

Povezava do prispevka

Iron Harvest sem malo poskusil. Res dober setting, pa malo mi pač manjka teh RTS iger. Zaenkrat je kul, čeprav bi lahko bilo tudi boljše (eng sinhronizacija je recimo res slaba). Težko kaj več napišem, ker sem komaj par misij preigral. Čakam, da začnem neko svojo bazo postavljat, pa da vidim malo več glede zgodbe itd..

Povezava do prispevka
woho reče pred 12 urami:

Si igral original Mafio? Mene daje nostalgija in bom ta remake najbrž preigral, samo ne vem kdaj... po original ceni ali po znižani...

Sem igral pred časom samo tale remake ni čisto isti. Par stvari so oklestili, par stvari pa "modernizirali" - nekaj na boljše, nekaj na slabše. Vseeno je čisto soliden špil.

Povezava do prispevka

Ravno včeraj začel z AC3 za Switch in bil kar pošteno navdušen nad grafiko ter skorajšnjo gladkost, ki so jo Ubisoft naredili s patchem, ki pa je velik 2,7 gb :wacko:

 

Pred tem sem iz omare vzel moj N3DS XL in zaženil The Legend of Zelda: Spirit Tracks. Nadzor z paličico so kar dobro trofnili avtorji tega špila. Aja, pa velik naval nostalgije me je zadel, med igranjem te “igrce” 😅 

uredilo bitje XEcutIor
Povezava do prispevka
KE RIT reče pred 18 urami:

Tale Genshin Impact je res kul.

 

Jest sm čist not padu. Sploh ne morem narest več ko en story kvest nakar začnem raziskovat ta ogromen svet. Tole je boljši JRPG kot praktično vse razen Persone in Final Fantasy serije tbh .(v trenutni generaciji ofc!) In kar je najbolj noro igra je zastonj in doslej po ene 20 urah še nisem dobil občutka da rabim odpret denarnico za napredovat. Sem pa vseeno za  5,5€ vzel Blessing of the Welkin Moon (300 Genesis Crystals + 90 primogenov dnevno 30 dni)ker si zaslužjo da jih vsaj malo podprem. 

 

 

@GameInformer so dal igri 9,3/10  :blink:

uredilo bitje Gatsu
Povezava do prispevka
Pennywis3 reče Dne, 2. 10. 2020 at 12:13:

Mu online

 

Feels good to be back :blink:

 

O fak! Jst sm bil tako noter v tej igri, da sem še svoj privat server postavljal :D

 

Also, jst geekam Star Wars - The Old Republic :online2long:

uredilo bitje Lepi Šime
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...