tyne Objavljeno 8. december 2024 Share Objavljeno 8. december 2024 Lujz pokazu zakaj je 7x WC, Max pa nekak pozabu Odlična sezona Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 8. december 2024 Share Objavljeno 8. december 2024 tyne reče pred 2 urama: Max pa nekak pozabu kje je bil pa perez? Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 8. december 2024 Avtor Share Objavljeno 8. december 2024 dejansko danes ni bil nic kriv, sam fasal ga je v bok Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 8. december 2024 Share Objavljeno 8. december 2024 Shadow reče pred 2 urama: dejansko danes ni bil nic kriv, sam fasal ga je v bok to ja, ampak še vedno je startal precej za maxom. Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 9. december 2024 Avtor Share Objavljeno 9. december 2024 Navedek Max Verstappen's reaction to now having 8 penalty points on his license ahead of the 2025 season: "Maybe I'll make sure I get to 12 points when the baby is born. Then I can go on paternity leave." 2 Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 9. december 2024 Avtor Share Objavljeno 9. december 2024 Navedek Max: “for me, the most important thing i had to do was apologize to oscar. because i had nothing to gain, nothing to lose. i went for it. it didn't work out. i feel bad for him the most that we both spun. it’s not nice. he’s a friend of mine, so i want things to be good between us when we go into the winter break.” 1 Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 11. december 2024 Share Objavljeno 11. december 2024 World Destructors’ Championship: The complete F1 2024 crash damage standings The full teams’ list as per F1Maximaal Williams €13,839,600 Red Bull €6,148,400 Ferrari €4,892,600 Aston Martin €4,375,000 Mercedes €4,337,600 Racing Bulls €3,686,200 Sauber €2,924,400 Haas €2,666,200 Alpine €2,371,000 McLaren €2,347,200 3 1 Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 12. december 2024 Share Objavljeno 12. december 2024 (urejano) Upanje zadnje umre 17-letni Slovenec, ki brez vozniškega dovoljenja dirka z mogočnim mercedesom | 24ur.com "17-letni Slovenec brez vozniškega dovoljenja vozil 240 na uro. Brez skrbi, to ni policijsko poročilo, ampak trening enega najperspektivnejših dirkačev v Sloveniji Marka Kastelica. Kljub temu da še nima vozniškega izpita, svoj 600-konjski mercedes pritisne tudi do hitrosti 260 kilometrov na uro. Letos si je kot daleč najmlajši dirkač priboril skupno tretje mesto v italijanskem prvenstvu GT4. " ""Verjetno še eno leto v GT4, potem pa definitivno GT3, pa cilj je, da v treh, štirih letih postane tovarniški voznik v eni od vodilnih svetovnih znamk avtomobilizma, tako da vse bova naredila, da bo do tja prišel," napovedujeta starša." "Upa, da se bo lahko preizkusil v elitni formuli 1." Sicer pa kapo dol mulcu. Verjetno ima dobre sponzorje da lahko posega po GT4 in si nagleduje GT3 bolide. Ampak baje je preskok iz GT4 v GT3 IRL precej težek. 12. december 2024 uredilo bitje Chris 1 Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 12. december 2024 Avtor Share Objavljeno 12. december 2024 https://siol.net/sportal/drugi-sporti/ayao-komatsu-janja-garnbret-sportnik-leta-650561 2 Povezava do prispevka
DrMiha Objavljeno 18. december 2024 Share Objavljeno 18. december 2024 Per-ez zgodovina v RBR Povezava do prispevka
B-Magic Objavljeno 18. december 2024 Share Objavljeno 18. december 2024 Koncno. Se widowlicker da gre pa bom srecen. 1 1 Povezava do prispevka
tyne Objavljeno 18. december 2024 Share Objavljeno 18. december 2024 Končno konec tega mučenja 1 Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 18. december 2024 Avtor Share Objavljeno 18. december 2024 Me zanima kako so se zmenli okol dnarja Kr Perez je vseeno prnesu kr lepo cifro sponzorskega dnarja. Lawson jo ne bo. Povezava do prispevka
tyne Objavljeno 18. december 2024 Share Objavljeno 18. december 2024 Sej lawson ni potrjen? Povezava do prispevka
Štromar Objavljeno 18. december 2024 Share Objavljeno 18. december 2024 Checoff. Končno. Vesel sem bil ko je dobil sedež v RBR in vesel sem, da ga je izgubil. Imel je več kot dovolj časa, da bi se izkazal. Zelo potrpežljivi so bili z njim. Povezava do prispevka
Lyrical Objavljeno 18. december 2024 Share Objavljeno 18. december 2024 Je kdo gledal Senna na Netflixu? Imo kar dobro narejena, sploh za casual gledalce. Minimalno dramskih izmisljenih vlozkov, veliko igranih in realnih posnetkov najbolj kultnih trenutkov njegove kariere na dirkaliscu in izven njega. Za moje pojme tudi dober casting, vsec mi je da ni vse v anglescini. Lahko bi se malo potegnili imo pa se bolj v detajle sli v dogajanje v Imoli 1994, pa se kako aftermath epizodo ampak ok, glede na res nizka pricakovanja sem prijetno presenecen. Povezava do prispevka
B-Magic Objavljeno 20. december 2024 Share Objavljeno 20. december 2024 Lawson potrjen za RB. Marko pravi: "Lawson ima v prihodnosti več prostora za napredek. Predvsem njegova psihična moč je bila na koncu odločilna." Yuki se je zajebal s svojimi izpadi, pa nič kaj preveč napredka ni pokazal po 4 letih - to je moje mnenje. Lawson pa ima še potencial - čeprav se lahko obrne vedno to hitro navzdol. Pressure bo velik. 1 Povezava do prispevka
Suzi Difuzi Objavljeno 20. december 2024 Share Objavljeno 20. december 2024 Lyrical reče Dne, 18. 12. 2024 at 23:14: Je kdo gledal Senna na Netflixu? Imo kar dobro narejena, sploh za casual gledalce. Minimalno dramskih izmisljenih vlozkov, veliko igranih in realnih posnetkov najbolj kultnih trenutkov njegove kariere na dirkaliscu in izven njega. Za moje pojme tudi dober casting, vsec mi je da ni vse v anglescini. Lahko bi se malo potegnili imo pa se bolj v detajle sli v dogajanje v Imoli 1994, pa se kako aftermath epizodo ampak ok, glede na res nizka pricakovanja sem prijetno presenecen. Potem nisva gledala iste serije. Jaz sem gledal serijo, kje je Senna nezmotljivo božanstvo, ki izgubi samo ko drugi goljufajo. Zdržal nekaj delov, potem pa obupal. 1 Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 20. december 2024 Share Objavljeno 20. december 2024 Lawson si 100% zasluži sedež RBR. Ne pozabit da je tip med drugim dirkal v DTM in SuperFormula z dobrimi rezultati. Vsekakor zelo vsestranski in prilagodljiv dirkač z glavo na mestu. Povezava do prispevka
B-Magic Objavljeno 20. december 2024 Share Objavljeno 20. december 2024 Hadjar v RB VISA. Fak, to bo rookie Season (ft Fernando). 6 rookijev. To bo zanimivih par prvih dirk, ko bo vse letelo naokrog. Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 20. december 2024 Avtor Share Objavljeno 20. december 2024 konco bo meu safet mal dela 1 Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 20. december 2024 Share Objavljeno 20. december 2024 Bo moral se safet v boxe po bencin in nove gume. 1 Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 30. december 2024 Share Objavljeno 30. december 2024 "My self-confidence will always be there until there is one day that I don't feel comfortable in the car. If I feel - as you touch on - slower than my team-mates, or slower than what I think is possible with the car, if that date arrives, probably I will raise my hand and stop racing, because I will not enjoy any more." Fernando Alonso says he 'still dreams' of winning a third world title - BBC Sport Tip bo torej v f1 dokler windowlicker ne gre v penzijon. Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 30. december 2024 Share Objavljeno 30. december 2024 Najbolj verjeten scenarij... Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki