Skoči na vsebino

Formula 1 S2024 (Maxipad WDC edition)

Shadow

Priporočeni prispevki

Navedek

Max: “for me, the most important thing i had to do was apologize to oscar. because i had nothing to gain, nothing to lose. i went for it. it didn't work out. i feel bad for him the most that we both spun. it’s not nice. he’s a friend of mine, so i want things to be good between us when we go into the winter break.”

• Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka

World Destructors’ Championship: The complete F1 2024 crash damage standings

The full teams’ list as per F1Maximaal

Williams €13,839,600
Red Bull €6,148,400
Ferrari €4,892,600
Aston Martin €4,375,000
Mercedes €4,337,600
Racing Bulls €3,686,200
Sauber €2,924,400
Haas €2,666,200
Alpine €2,371,000
McLaren €2,347,200

• Račka +1 3
  • Ne me jebat 1
Povezava do prispevka

Upanje zadnje umre :rofl:
17-letni Slovenec, ki brez vozniškega dovoljenja dirka z mogočnim mercedesom | 24ur.com

"17-letni Slovenec brez vozniškega dovoljenja vozil 240 na uro. Brez skrbi, to ni policijsko poročilo, ampak trening enega najperspektivnejših dirkačev v Sloveniji Marka Kastelica. Kljub temu da še nima vozniškega izpita, svoj 600-konjski mercedes pritisne tudi do hitrosti 260 kilometrov na uro. Letos si je kot daleč najmlajši dirkač priboril skupno tretje mesto v italijanskem prvenstvu GT4. "

""Verjetno še eno leto v GT4, potem pa definitivno GT3, pa cilj je, da v treh, štirih letih postane tovarniški voznik v eni od vodilnih svetovnih znamk avtomobilizma, tako da vse bova naredila, da bo do tja prišel," napovedujeta starša."

"Upa, da se bo lahko preizkusil v elitni formuli 1."

Sicer pa kapo dol mulcu. Verjetno ima dobre sponzorje da lahko posega po GT4 in si nagleduje GT3 bolide. Ampak baje je preskok iz GT4 v GT3 IRL precej težek. 

uredilo bitje Chris
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Je kdo gledal Senna na Netflixu? Imo kar dobro narejena, sploh za casual gledalce.

Minimalno dramskih izmisljenih vlozkov, veliko igranih in realnih posnetkov najbolj kultnih trenutkov njegove kariere na dirkaliscu in izven njega.

Za moje pojme tudi dober casting, vsec mi je da ni vse v anglescini.

Lahko bi se malo potegnili imo pa se bolj v detajle sli v dogajanje v Imoli 1994, pa se kako aftermath epizodo ampak ok, glede na res nizka pricakovanja sem prijetno presenecen.

Povezava do prispevka

Lawson potrjen za RB. 

Marko pravi:

"Lawson ima v prihodnosti več prostora za napredek. Predvsem njegova psihična moč je bila na koncu odločilna." Yuki se je zajebal s svojimi izpadi, pa nič kaj preveč napredka ni pokazal po 4 letih - to je moje mnenje. Lawson pa ima še potencial - čeprav se lahko obrne vedno to hitro navzdol. Pressure bo velik. 

• Račka +1 1
Povezava do prispevka
Lyrical reče Dne, 18. 12. 2024 at 23:14:

Je kdo gledal Senna na Netflixu? Imo kar dobro narejena, sploh za casual gledalce.

Minimalno dramskih izmisljenih vlozkov, veliko igranih in realnih posnetkov najbolj kultnih trenutkov njegove kariere na dirkaliscu in izven njega.

Za moje pojme tudi dober casting, vsec mi je da ni vse v anglescini.

Lahko bi se malo potegnili imo pa se bolj v detajle sli v dogajanje v Imoli 1994, pa se kako aftermath epizodo ampak ok, glede na res nizka pricakovanja sem prijetno presenecen.

Potem nisva gledala iste serije. Jaz sem gledal serijo, kje je Senna nezmotljivo božanstvo, ki izgubi samo ko drugi goljufajo. Zdržal nekaj delov, potem pa obupal.

• Račka +1 1
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

"My self-confidence will always be there until there is one day that I don't feel comfortable in the car. If I feel - as you touch on - slower than my team-mates, or slower than what I think is possible with the car, if that date arrives, probably I will raise my hand and stop racing, because I will not enjoy any more."

Fernando Alonso says he 'still dreams' of winning a third world title - BBC Sport

Tip bo torej v f1 dokler windowlicker ne gre v penzijon. 

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...