Arey Objavljeno 12. junij 2025 Share Objavljeno 12. junij 2025 Drži, sam imaš v drugi opciji 3 leta novejši SOC, ekran, vse komponente so nove in tako dalje. Sej verjamem da sm jz preveč zahteven sam ideja met 8 let star telefon se mi zdi insane, kok mora bit to počasno no S stališča tega da se zadevo ponuca do konca se mi zdi top in ful podpiram, hkrati pa vem da ne bi mogu uporabljat tazga telefona dlje k pol ure. Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 13. junij 2025 Share Objavljeno 13. junij 2025 Jaz bi ta svoj iPhone 7 uporabljal bolj ali manj zaradi njegove majhnosti (4,7 palca) in kot minimalistično alternativo s samo najbolj nujnimi aplikacijami, ki jo raje vzamem zraven kot vse te nove tablice. 1 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 13. junij 2025 Share Objavljeno 13. junij 2025 Sam na tej tocki ti nobeni appi ne bojo vec delal dolgo, da ne govorimo o OSu ki ne dobiva niti varnostnih posodobitev. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 27. junij 2025 Share Objavljeno 27. junij 2025 Arey reče Dne, 12. 6. 2025 at 16:59: Sej verjamem da sm jz preveč zahteven Ni tolko to kot neke fiksne ideje ki jih mas v glavi Arey reče Dne, 12. 6. 2025 at 16:59: insane, kok mora bit to počasno To je laž/izmišljotina. Tukaj iphone X in dela še vedno prekzadosti dobro in brez hujšega laga (skoraj) v vseh situacijah, razen ko je baterija skoraj prazna. Glih iz tega razloga menjaš baterijo in še dodatno izboljšaš performance. Ne pa to turbopotrošništvo s svojo fiksno idejo, da boš umrl če čakaš 5 ms da se odpre app Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 28. junij 2025 Share Objavljeno 28. junij 2025 Ne vem, jz sem menjal iz x na 15ko in je razlika v hitrosti zelo velika. Plus omenjen software support. Ampak itak, ce ti odgovarja go for it, sam jz mislim da se ne splaca ker naprava ni vec veliko vredna. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 28. junij 2025 Share Objavljeno 28. junij 2025 Jaz mislim, da če ima še vedno support potem se itak splača, ker par 10€ vs jurja ni majhna razlika. Itak od novega telefona razen performanca (pa ni zdej, da je starega nemogoče uporabljati zaradi počasnosti) pa malo boljše kamere nimaš nič, ker zadnjih par let so telefoni eno in isto sranje. @Adriano ne vem, s kje si, na obali imamo Telfix, ki zrihta poceni in dobro. Meni je recimo na Xiaomi 14 menjal steklo zadnje kamere za 15€ in to isti dan, medtem, ko so ostali hoteli 40€ plus 40€ dodatno za urgentno popravilo Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 28. junij 2025 Share Objavljeno 28. junij 2025 Arey reče pred 6 urami: Ne vem, jz sem menjal iz x na 15ko in je razlika v hitrosti zelo velika To je samoumevno. Kar še ne pomeni da to hitrost nujno rabiš. Prvo pravilo kapitalizma je prodat nekaj za kar prej nisi vedel da “rabiš” Arey reče pred 6 urami: sam jz mislim da se ne splaca ker naprava ni vec veliko vredna Seveda se ne splača, to je drugo pravilo kapitalizma 2 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 28. junij 2025 Share Objavljeno 28. junij 2025 MorskaGlista reče pred 3 urami: Itak od novega telefona razen performanca (pa ni zdej, da je starega nemogoče uporabljati zaradi počasnosti) pa malo boljše kamere nimaš nič, ker zadnjih par let so telefoni eno in isto sranje. Sej to so glavni razlogi zakaj se mi zadnjih 7 let prav upira kupit nov telefon (hvalabogu) Davno so mimo časi, ko sem šel z nekega mini sony ericssona s tipkami na iphone 5 in sem mislu da mam vesoljsko ladjo. Pa potem z iphone 5 na X, kjer je bla tudi zelo velika razlika predvsem zaradi občutno boljšega ekrana in zelo občutno hitrejšega procesorja. Fora je bla, da mi je takrat začel iphone 5 res lagirat. CPU v X pa je očitno tako dober, da še v 2025 ne vidim nobenega približka tistemu lagu na petki. Navedek Povezava do prispevka
Kristus Jezus! Objavljeno 21. avgust 2025 Share Objavljeno 21. avgust 2025 Jaz sem sam zamenjal na iPhone 11pro, letos pomladi. Baterijo sem vzel na neki poljski strani, all in all me je koštalo okoli 50€ pa 2,5 ure časa. Sem pa to storil izključno zaradi performans, nameravam ga obdržat dokler bodo podprti novi iOS release-i. Navedek Povezava do prispevka
urby20 Objavljeno 22. avgust 2025 Share Objavljeno 22. avgust 2025 Kakšen predlog kje menjati baterijo na pixel 6a? Navedek Povezava do prispevka
seventhson Objavljeno 24. avgust 2025 Share Objavljeno 24. avgust 2025 Ni glih odgovor na tvoje vprašanje, a lahko prišparaš keš in cajt in si jo zamenjaš sam. Jaz sem jo na svojem 4a. Baterija + replacement kit (trenutno sicer out of stock) Navodila Navedek Povezava do prispevka
SL4FKO Objavljeno 8. februar 2026 Share Objavljeno 8. februar 2026 A je kak servis za fone tudi v MB ali mu kar gizzmo priporočam? Kolega ma iPhone 13 pa bi menjal baterijo. Sam se ne bo v to spuščal, jaz tudi ne... Navedek Povezava do prispevka
urby20 Objavljeno 9. februar 2026 Share Objavljeno 9. februar 2026 SL4FKO reče pred 11 urami: A je kak servis za fone tudi v MB ali mu kar gizzmo priporočam? Kolega ma iPhone 13 pa bi menjal baterijo. Sam se ne bo v to spuščal, jaz tudi ne... Pošlje naj v LJ v EPL servis, ki je pooblaščeni apple serviser in bo imel 100% originalno baterijo, vse ostalo kar ostali prodajajo kot original ni original. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 9. februar 2026 Share Objavljeno 9. februar 2026 Jaz priporočam PRO23 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 9. februar 2026 Share Objavljeno 9. februar 2026 Jz enkrat se nism uradne baterije daj not in se vedno vse dela. Ne bos v 5 let star tel. dal baterije s 140% marzo no Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 9. februar 2026 Share Objavljeno 9. februar 2026 Najbolj problematično je to, da je baterija stala leta izpraznjena. Navedek Povezava do prispevka
SL4FKO Objavljeno 9. februar 2026 Share Objavljeno 9. februar 2026 Super, hvala vsem. Kaj pa recimo iStyle trgovina in servis? Kakšna izkušnja? Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 9. februar 2026 Share Objavljeno 9. februar 2026 Pooblasceni servis so. Nic narobe ce gres tja, ce gres na pooblasceni servis je vseeno kam gres. Sam jz osebno ne bi, ker gre za telefon k ga bos mogoce mel se 2 leti. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 9. februar 2026 Share Objavljeno 9. februar 2026 Čeprav je res, da recimo na Aliexpressu dobiš velikokrat smeti (baterije dosti manjše kapacitete od deklarirane), dvomim, da bi kolikor toliko resen servis vgrajeval krš. Tudi, če je neoriginalno, verjamem, da nabavljajo neko preverjeno robo, sej bi imeli če ne cel kup reklamacij. Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 10. februar 2026 Share Objavljeno 10. februar 2026 Lahko jaz pogledam kok so nabavne cene teh baterij no? Samo javite na ZS. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.