Aktivist Vanč Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Igra je narejena, da ti ponudi čist različne pristope. Delaš lahko praktično kot ti srce poželi. Razen tu pa tam ko kak quest zahteva točno določen pristop. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Cas bi ze bil da bi bla enkica na ps plus zastojn an Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Kej ste bili ko ga je epic talal ga zastonj Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Saj ga imam tudi tam, ampak mi to ne koristi dosti. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 PS5 Lover reče pred 9 minutami: Kej ste bili ko ga je epic talal ga zastonj PC ha ha ha LooL debeluscek Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Kočevc reče pred 1 uro: PC ha ha ha LooL debeluscek Hehe nimaš moda Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 15. avgust 2024 Share Objavljeno 15. avgust 2024 Delay v 2025 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 15. avgust 2024 Share Objavljeno 15. avgust 2024 Igrice si full želim, pa jim sploh ne zamerim tega. Naj si kar vzamejo čas. 100x bolje kot rushat in dobit bug fest. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. avgust 2024 Share Objavljeno 15. avgust 2024 Pa sej, a se dandanes sploh še kdo pizdi nad temi delayji? Se mi zdi, da smo gamerji že vsi taki stari prdci, da smo vmes razvili odliko: potrpežljivost. Mulci pa itak konzumirajo reciklirano brozgo, ki ne potrebuje dolgih razvojnih časov. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 15. avgust 2024 Share Objavljeno 15. avgust 2024 Točno to sem mel v mislih Kak smo se včasih pizdili, ko smo slišali za delay, dandanes pa Tega niti približno ni več tolko. So redke izjeme... 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 15. avgust 2024 Share Objavljeno 15. avgust 2024 Nekje pr Cyberpunku se je obrnil pomojm 😃 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 15. avgust 2024 Share Objavljeno 15. avgust 2024 Pri tem KCD 2 je tako, da so špil napovedali letos spomladi. Itak smo vsi vedeli, da špila letos ne bo. Pa tudi datuma ni bilo, samo okviren. Problem je pri špili, ki imajo res veliko fen bazo, če bi šlo za recimo GTA 6 bi bila zgodba drugaćna. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 15. avgust 2024 Share Objavljeno 15. avgust 2024 (urejano) ke_kit reče pred 39 minutami: Pa sej, a se dandanes sploh še kdo pizdi nad temi delayji? Se mi zdi, da smo gamerji že vsi taki stari prdci, da smo vmes razvili odliko: potrpežljivost. Mulci pa itak konzumirajo reciklirano brozgo, ki ne potrebuje dolgih razvojnih časov. Potrpežljivost in navada. Se mi zdi, da že vsak malce večji špil ima vsaj en delay v sebi. Tako, da se ti zdi nekaj čisto normalnega ko pade novica o delayu. 15. avgust 2024 uredilo bitje Tijuana 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 15. avgust 2024 Share Objavljeno 15. avgust 2024 Itak da bo prestavljen, jaz tudi nisem niti 10% pričakoval da pride letos. Ne moreš takega demon beasta napovedat z nekim semi kislim trailerjem spomladi in ga izdat v istem letu, ni šans Bo pa zanimivo gledat kdo bo sploh GOTY letos, KCD 2 bi bil lahko en tak močen dark horse. Se mi zdi da ful ni nekega favorita tko kot je bil BG 3 lani, ne na foromo ne širše. FF 7 R 2 ima nor metascore, ma se mi zdi ga je gayming publika dosti zignorirala in da je zdaj kar dosti folku jasno, da je Square razvlekel špil ko kurje črevo. STALKER 2? Al je preveč nišen? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. avgust 2024 Share Objavljeno 15. avgust 2024 Galko reče pred 4 minutami: Itak da bo prestavljen, jaz tudi nisem niti 10% pričakoval da pride letos. Ne moreš takega demon beasta napovedat z nekim semi kislim trailerjem spomladi in ga izdat v istem letu, ni šans Bo pa zanimivo gledat kdo bo sploh GOTY letos, KCD 2 bi bil lahko en tak močen dark horse. Se mi zdi da ful ni nekega favorita tko kot je bil BG 3 lani, ne na foromo ne širše. FF 7 R 2 ima nor metascore, ma se mi zdi ga je gayming publika dosti zignorirala in da je zdaj kar dosti folku jasno, da je Square razvlekel špil ko kurje črevo. STALKER 2? Al je preveč nišen? Men je bil FF7Reb do zadnje tretjine GOTY perfekcija, sam pol sem ga dal na stran in se še nisem vrnil. Sem pa slišal iste kritike kot za Remake, plus to kar praviš, da so čisto preveč zabloatali side opravila na koncu. Varjanta, opraviš vse side dejavnosti sproti med igranjem, pol se ti pa odpre fast travel in hkrati še dvakrat toliko side aktivnosti, kot na začetku v vseh regijah, ki si jih že obiskal. Prav minilo me je, da bi se vrnil igrat. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 16. avgust 2024 Share Objavljeno 16. avgust 2024 Galko reče pred 7 urami: Itak da bo prestavljen, jaz tudi nisem niti 10% pričakoval da pride letos. Ne moreš takega demon beasta napovedat z nekim semi kislim trailerjem spomladi in ga izdat v istem letu, ni šans Bo pa zanimivo gledat kdo bo sploh GOTY letos, KCD 2 bi bil lahko en tak močen dark horse. Se mi zdi da ful ni nekega favorita tko kot je bil BG 3 lani, ne na foromo ne širše. FF 7 R 2 ima nor metascore, ma se mi zdi ga je gayming publika dosti zignorirala in da je zdaj kar dosti folku jasno, da je Square razvlekel špil ko kurje črevo. STALKER 2? Al je preveč nišen? Metaphor ReFantazio bi lahko bil dark horse. Sicer bo za Studio Zero prvi špil ampak sestavljeni so od ex-Persova devov plus glavni (Hashino) je bil director/producer za tri največje bombice v Atlusovi zgodovini (Persona 3, Persona 4, Persona 5). Metaphor, Zelda, Astro Bot še prihajajo ko bodo zraven FF7 Rebirth skoraj ziher nominiranci. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ smarnca Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Zgleda ko KCD I z boljšo grafiko in animacijami. Top Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 smarnca reče pred 3 urami: Zgleda ko KCD I z boljšo grafiko in animacijami. Top Drugo niti ne zahtevam, odlično. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. november 2024 Share Objavljeno 19. november 2024 evo še en nov video Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 19. november 2024 Avtor Share Objavljeno 19. november 2024 zakaj ene bajte zgledajo slabs k 3D mesta na google mapsih lol Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. november 2024 Share Objavljeno 19. november 2024 []D [] []V[] []D reče pred 5 minutami: zakaj ene bajte zgledajo slabs k 3D mesta na google mapsih lol tko izgleda Češka tudi dandanes (eh mogu sm) 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 19. november 2024 Share Objavljeno 19. november 2024 []D [] []V[] []D reče pred 1 uro: zakaj ene bajte zgledajo slabs k 3D mesta na google mapsih lol Men nasploh zgleda slabši art design kot v enki. Ne štekam čisto, kaj se je tu zgodilo Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 11. januar 2025 Share Objavljeno 11. januar 2025 Jesus christ be praised 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 11. januar 2025 Share Objavljeno 11. januar 2025 (urejano) Malo gledam tudi ostale youtuberje in naceloma vsi hvalijo. Zna bit banger od igre. 11. januar 2025 uredilo bitje bitsurugi Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 11. januar 2025 Share Objavljeno 11. januar 2025 Sej je enka bla bengr od igre, tko da bom presenečen če dvojka ne bo To da te veja/drevo podre dol iz konja je ful folka motil pri RDR2, bomo vidli kok folka se bo tu pritoževal Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 (urejano) https://www.gamesandwich.com/news/kingdom-come-deliverance-ii-may-be-banned-in-saudi-arabia-for-unskippable-gay-scenes/ Lol Važno da jih Hristos fstal je in Hvaljen Jezos in mastni križi čez pol vidnega polja na vsake 2 m ne motijo Savdijci so res alter 16. januar 2025 uredilo bitje Galko Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 Navedek with the inability to cancel or skip this scene, and as we learned, this clip is long, exceeding a minute Zdej, to je lahko analni devastation dveh umazanih čeških kovačev, al pa huda lezbo scena dveh megaprašičk. Upam na prvo. 4 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.