Skoči na vsebino

[multi] Kingdom Come: Deliverance II

Priporočeni prispevki

• 2 tedna kasneje...
ke_kit reče pred 39 minutami:

Pa sej, a se dandanes sploh še kdo pizdi nad temi delayji? Se mi zdi, da smo gamerji že vsi taki stari prdci, da smo vmes razvili odliko: potrpežljivost. :D

Mulci pa itak konzumirajo reciklirano brozgo, ki ne potrebuje dolgih razvojnih časov.

Potrpežljivost in navada.

Se mi zdi, da že vsak malce večji špil ima vsaj en delay v sebi. Tako, da se ti zdi nekaj čisto normalnega ko pade novica o delayu.

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka

Itak da bo prestavljen, jaz tudi nisem niti 10% pričakoval da pride letos. Ne moreš takega demon beasta napovedat z nekim semi kislim trailerjem spomladi in ga izdat v istem letu, ni šans

Bo pa zanimivo gledat kdo bo sploh GOTY letos, KCD 2 bi bil lahko en tak močen dark horse. Se mi zdi da ful ni nekega favorita tko kot je bil BG 3 lani, ne na foromo ne širše. FF 7 R 2 ima nor metascore, ma se mi zdi ga je gayming publika dosti zignorirala in da je zdaj kar dosti folku jasno, da je Square razvlekel špil ko kurje črevo.

STALKER 2? Al je preveč nišen?

Povezava do prispevka
Galko reče pred 4 minutami:

Itak da bo prestavljen, jaz tudi nisem niti 10% pričakoval da pride letos. Ne moreš takega demon beasta napovedat z nekim semi kislim trailerjem spomladi in ga izdat v istem letu, ni šans

Bo pa zanimivo gledat kdo bo sploh GOTY letos, KCD 2 bi bil lahko en tak močen dark horse. Se mi zdi da ful ni nekega favorita tko kot je bil BG 3 lani, ne na foromo ne širše. FF 7 R 2 ima nor metascore, ma se mi zdi ga je gayming publika dosti zignorirala in da je zdaj kar dosti folku jasno, da je Square razvlekel špil ko kurje črevo.

Men je bil FF7Reb do zadnje tretjine GOTY perfekcija, sam pol sem ga dal na stran in se še nisem vrnil. Sem pa slišal iste kritike kot za Remake, plus to kar praviš, da so čisto preveč zabloatali side opravila na koncu. Varjanta, opraviš vse side dejavnosti sproti med igranjem, pol se ti pa odpre fast travel in hkrati še dvakrat toliko side aktivnosti, kot na začetku v vseh regijah, ki si jih že obiskal. Prav minilo me je, da bi se vrnil igrat. :hmm:

Povezava do prispevka
Galko reče pred 7 urami:

Metaphor ReFantazio bi lahko bil dark horse. Sicer bo za Studio Zero prvi špil ampak sestavljeni so od ex-Persova devov plus glavni (Hashino) je bil director/producer za tri največje bombice v Atlusovi zgodovini (Persona 3, Persona 4, Persona 5).

Metaphor, Zelda, Astro Bot še prihajajo ko bodo zraven FF7 Rebirth skoraj ziher nominiranci.

Povezava do prispevka
  • 2 mesca kasneje...
  • 1 mesec kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...