Skoči na vsebino

Dexter


kemik

Priporočeni prispevki

Meni bo zanimivo, ker je to ena od prvih "resnih" serij iz dobe, ko so serije naredile par stopnick visje v produkciji, skupaj z PB, ki sem jih gledal. Tako da mi bo kul videt, kaj lahko zdej, ko so serije v polnem razmahu, storijo mojsti. Upam, da majo se kaksno dobro sezono v tanku, na dolgi rok pa ne pricakujem nic dobrega, se mi zdi da je ze prvi del mocno nihal po kvaliteti med sezonami. 

uredilo bitje kemik
Povezava do prispevka
Henrik reče pred 19 urami:

Boljše da ne bi naredili nove sezone. Zelo redko so nove sezone po koncu neke serije uspešne in zanimive.

 

To delajo samo zato, ker imajo znano serijo in hočejo kaj na račun fame zaslužiti dodatne cekine.

 

saj to so imeli v mislih, ko so končali serijo, drugače bi ga ubili

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 2 urama:

Twin peaks je bila zelo ok.

Če so ti všeč nedodelane in artsy zgodbe, ki jih razume samo scenarist. Meni je bila bedna zadeva. Pa sem fan (pogledal vse na temo + prebral knjige)

 

Prison break recimo sploh nisem gledal nadaljevanja, ker sem videl kak trash je. Pa pogledam vse serije od začetka do konca.

Povezava do prispevka

Poleg par filler epizod, Twin peaks nova sezona je bila dobra, in artsy je david lynch, kaj pa pricakujes tu. Nedodelano, recimo. Ampak če vlečeš nedodelano, vse po prvi sezoni + film + missing pieces je in artsy in nedodelano, fora pa je, ali ti dobro odtehta slabo. Meni pri Twin peaks od prve do tretje sezone + filmi, absolutno.

Povezava do prispevka
osis reče Dne, 19. 10. 2020 at 11:22:

Če so ti všeč nedodelane in artsy zgodbe, ki jih razume samo scenarist. Meni je bila bedna zadeva. Pa sem fan (pogledal vse na temo + prebral knjige)

 

Prison break recimo sploh nisem gledal nadaljevanja, ker sem videl kak trash je. Pa pogledam vse serije od začetka do konca.

Meni je bil pa nov PB ravno zaradi tega dober. Ni skrival, da je trash :)

Povezava do prispevka

Mene pri twin peaks, predvsem moti preskok. Prva sezona je dokaj klasična whodoneit, ki se prelevi v nek spiritualizem, ki pa ima logičen pomen samo za režiserja in tistih par, ki ga štekajo. V končni fazi naredi isto napako k Lost, preveč teorij(=> razlogov zakaj se stvari dogajajo) v eni seriji.

uredilo bitje osis
Povezava do prispevka
  • 6 mesecev kasneje...
  • 4 tedne kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 3 mesece kasneje...

mozni spoilerji:

 

Men se zdi da izvbedba zelo pesa in ni niti blizu nivoja dobrih, kaj sele odlicnih delov starega Dexterja. Slab scenarij, mestoma neumni dialogi. Tudi rezija in rez vmes sta parkrat kr WTF. Zelo gnila enoplastna karikatura od bad guya v prvem delu, ampak ok itak nakaze da bo fotr the main bad guy to sezono, tko da mogoce bo tam kaj vec vsebine, ker vsi dialogi s tem sinom duechebagom (in njegovim res najslabsim izdajalskim kolegom) so bli borderline cringe. Pa mal so pretiraval s tistim baitanjem na zacetku, od tega da ustav policajka, kjer je hitro jasno, da je to njegova bejba, do unga zamorcka, ki mu nese sekirco, scena in muzika skos napeljuje, da bo PIZDARIJA, ampak je gledalcu ves cas jasno, da so vsi bestici. Nesmiselno mi je tut, da bi on nekoga, tut ce bi to bil njegov sin, kar pustil da gre stran, ceprav ga je nekako razkrinkal kot Dexterja Morgana. Sicer je pa dost frendov kritiziral CGI, ki je sicer res slab, sam men ni bil tok motec kot recimo zgornje stvari.

Sicer mi je pa kul ime Dexterjeve fake identitete in na splosno je moj vtis "lahko bi bilo slabse, bo treba pogledat se par delov".

Povezava do prispevka

Mnja not terrible not great. Se pa strinjam, da sodit celo sezono po prvi epizodi je mal bedno. Sploh ker Hall še vedno ve kaj dela in so moral predstavt novo okolje. Še najbolj mi je bila moteča Deb. Harrison zgleda kt wildcard.

 

Spoiler

Mi je bilo pa ful zakon, ker je bila taka tišina oz. odsotnost notranjega monologa. Ko pa dejansko začopati tistga chada, pa 'dark passenger' uleti nazaj in imamo spet tisto kar je dexterja definiral in naredil dobr show.

 

Povezava do prispevka
  • 4 tedne kasneje...

Meni gre Harrison konkretno nekam na organ, ne vem a je to namenoma, da deluje tako zatežen al sem sam jaz tak psihopat, ke nimam empatije za njegov beden lajf. Je pa res mal depra vseskup in gledam pač zarad Halla, ki mi edini ne deluje totalna

ovca. Vsi policaji so kr mal komične karikature, mal sem upal da bo ta podcasterka nardila konkretno sranje. No sej ima še čas. Ampak ni to Doakes al pa Lundy. Big bad je pa IMO kilometre stran od kakega Trinity-ja. 

 

 

Povezava do prispevka
  • 4 tedne kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...