Skoči na vsebino

[multi] Assassin's Creed Valhalla


Gatsu

Priporočeni prispevki

GOTY!!!

 

Ne saj ne, pač AC kot AC, ne pričakujem nič več ali nič manj. Sem malo pogledal in so kar obsežne spremembe, glede na kritike zoper Odyssey. Če sem prav zasledil je glavni direktor igre tisti, ki je imel čez Black Flag, ki je bil zelo dobro sprejet.

 

Skrbi me malo sama animacija, sicer pa grafično sploh ne gleda švoh napram staremu ACju. Običajno so vsi ACji po dveh letih pavze bili dobri, upam, da bo tudi tale.

 

 

Povezava do prispevka
Janša reče pred 8 minutami:

aaaw yisss - čeprav pa res lokacijsko (meni čist osebno) precej manj zanimiv svet, kot antična grčija in egipt - piramide, templji, polis vs. faking blatne koče :S

Vikinge si imel tja do Bizanca, če je kdo imel epic štorije v tem času potem so oni

 

 

uredilo bitje maksi
Povezava do prispevka

Mene je tale zadnji deepdive trailer kar precej navdušil. Seveda ne bom tega igral ob izidu ampak če bodo reviewi obetavni in bo kak BF popust jo pa vseeno nabavim in preigram takoj za DS remake in Cyberpunk 2077. Upam pa da so poleg zelo očitne nadgradnje grafike tud animacije ker spoliral ker julija so zgledale še katastrofalno.

Povezava do prispevka
Janša reče pred 5 urami:

UF, Bizanc 10.-11. stoletja would be da shit :worship: tole bo pač dokaj primitivna britanija :(

fuck že 2. objava danes s kero se 100% strinjam, kwa je zdej to, ali jaz ratujem umazan levičar ali pa ti nazi peder, to ne bo nič dobrega

 

Ampak ja - a dejansko obstaja karkoli v filmingu/gamingu z Bizancem kot glavnim prizoriščem? Odkar sem v RL videl Haga Sophio in prebral, kako insane kulturno razvit je bil Bizanc, me totalno sfuka misel, kako noro cool bi bila dobra serija / špil v tem obdobju...

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka

Ne, Bizanc ostaja več ali manj odrezan od filmsko-igričarske kulture 20. stoletja :( turki so posneli en film 2012 o zavzetju konstantinopla 1453, sam ga nisem gledal :D

 

pa kaj je še huje, niti dokumentarca enega spodobnega ni, medtem ko imaš za jebeni egipt vsak teden enega novega, še najboljša je ena starina iz 97. leta, kar se zgodovinske literature tiče pa je še vedno aktualen prevod enega sovjetskega zgodovinarja, ki je bil izdan tam v 50ih v slovenščini :unsure:

uredilo bitje Janša
Povezava do prispevka

Meni se zdi full vredi in bom ziher nabavil. Bom edino videl za keri sistem... Tako kot sem GoT, ker se mi je zdel Japan super setting, se mi tukaj zdi tudi vikingški setting super. Čudno mi je edino to - kako je mišljeno, da na začetku izbereš spol, potem pa ga med igro lahko bilo kdaj menjaš? A to spol menjaš in se pojaviš na točno istem mestu kot si z enim končal? To se mi zdi nepotrebno, ker ne vidim smisla.

uredilo bitje tomazek
Povezava do prispevka
tomazek reče pred 9 urami:

Meni je lokacija tudi top. Saj mi je Grčija tudi bla, ampak to je razlika kot dan in noč. Sedlo mi bo nekaj novega. Ne more biti vse s soncem obsijano in živih pisanih barv, tudi kaj mračnega mora priti na vrsto.


Glede na zgornji trailer si zdaj verjetno razočaran, ali? :)  Na hitro mi zgleda igra bolj barvita in s soncem obsijana kot Witcher v cell-shading načinu. 

Povezava do prispevka

Meni je AC po prvi igri totalna beda, razen map. Predvsem pizdim čez story, če je že gameplay lesen. Nobene zanimivosti. Preigral sem vse ACje (ker preigram cca. 50 najboljših iger vsakega leta) in se ene ne morem spomniti kaj je bilo zanimivega. Assassinate that, blend here, walk bahind her. Pol pa bad templars, bad assassins, kill, KILL! Nobene globine, nič kar bi stimuliralo ali pritegnilo zanimanje. AC je dobesedno call of duty ali battlefield RPGjev, čeprav ima tak potencial.

 

Če bi moji mami dal za pisat zgodbo, bi bil rezultat boljši. Questi pa na nivoju vanilla WoWa, z razliko da jih je tam bilo tisoče, tu pa 50.

 

ZEH

uredilo bitje MaDrung
Povezava do prispevka

To kar je za film Fast & Furious igra NFS6: Underground, to je za nadaljevanko Vikingi tale igrica. Gledam trailer in nič na svetu me ne prepriča, da tole ni 3D risanka Vikingi z drugačnim naslovom. Ironija: Skyrim in Bloodmoon sta bolj vikinška. The Elder Scrolls moja vas domača, pijem danes zate.

 

Me pa res zanima zakaj so dali mitrej noter v igro. Le kaj bodo naredili z mitrejem mi ni jasno. Mitraizem je že neaktiven kult v času vikingov, ker če bi kdorkoli v 9. stoletju v Angliji častil Mitro, bi ga Angleži obesili za jajca in skurili.

uredilo bitje sadhu sequencer
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...