Skoči na vsebino

[multi] Assassin's Creed Valhalla


Gatsu

Priporočeni prispevki

Vučko3 reče Dne, 15. 10. 2020 at 22:29:

Ce si kolikor toliko objektiven, ti ac brotherhood in black flag ne morejo biti slabi ali drek. 

Obrazloži se prosim. Napredek je bil, vendar manjši kot bi ga pričakoval, če bi story/queste sam napisal po šihtu. Potem v naslednjih igrah pa ponovno nazaj na prejšnje stanje.

uredilo bitje MaDrung
Povezava do prispevka
tomazek reče pred 1 uro:

Pa nem pol ure tega poslušal. Daj, če si ti pogledal, povej v enem stavku kaj je narobe?

Ma kaj ces, da ti tecem vse je v k.. slabse ko odiseja..slabe obrazne animacije, prezentacije, zgodba, animacije pri bojevanju.. last gen grafika... krneki.. to bo za skippat skoraj 100po100

uredilo bitje bigboss82
Povezava do prispevka
bigboss82 reče pred 7 urami:

Ma kaj ces, da ti tecem vse je v k.. slabse ko odiseja..slabe obrazne animacije, prezentacije, zgodba, animacije pri bojevanju.. last gen grafika... krneki.. to bo za skippat skoraj 100po100

 

Ma tipu ne zaupam niti malo, influencerji so itak moderni lešinarji za moje pojme.

 

Sicer pa malo za smeh: Youtube mi je, ko sem gledal tega kekca, kot prvega suggestal tale video, ki pa pove DIAMETRALNO obratno, kako je igra ful napredovala in da ima potencial za bit ena boljših v seriji.

 

Zdaj pa ti vedi.

No, vsaj ta video ima lepo označene odseke in si človek lahko ogleda le tematiko, ki ga zanima.

uredilo bitje bitsurugi
Povezava do prispevka
bigboss82 reče pred 11 urami:

Ma kaj ces, da ti tecem vse je v k.. slabse ko odiseja..slabe obrazne animacije, prezentacije, zgodba, animacije pri bojevanju.. last gen grafika... krneki.. to bo za skippat skoraj 100po100

to mi ni jasno

 

kako imaš obstoječ pogon in bi po dveh let izdal špil s slabšimi animacijami?!

Povezava do prispevka

Pizda res ne vem komu verjet.. bom se mali pocakal ajde.. ne bom si ustvaril mnenja.. ceprav jaz nacelomA raje verjamem unim, ki recejo, da je slabo. Naceloma tisti, ki hvalijo so vsi podkupljeni al nekako tako se mi zdi hehe

 

Ne vem jaz imam tak filing.. dobi igrco prej oz mu omogocijo, da igra prej. In se se upa okurcat, ki ves, da ga nebodo maj pju povabili.. to po moje kaze ba iskrenost

Povezava do prispevka

Drugače pri Assassinih je res bitno, koliko ti dogaja obdobje, v katerega je postavljeno. Jaz sem pred kratkim gledal Cleopatro iz 1963 pa še ene filme postavljene v Egipt in me je na polno prijelo, da bi reinstallal Origins in malo jahal kamele med piramidami.

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 1 uro:

Pustmo se presenetit. Kar je pa malo bolj zanimivo, absolutno vsi, vsaj kar sem js vido, hvalijo Watch dogs Legion!!

Res? Hudo, mi kle pa še niti topica o tem nimamo :D

 

Zame bi bil nor surprise da bi bil dejansko dober špil, pač Ubisoft pa še tematika ki kr kliče po hardcore spolitizirani zgodbi/loru... Ampak evo ful upam da bo igrica odlična :) Review embargo vidim da je na dan izida aka čez 11 dni... Fuck res bi bil lep surprise še en polica špil v zadnjem letu current gena :)

Povezava do prispevka

Ja, Watch Dogs 2 mi je res carska igrica, sem na prejšnjem forumu napisal neko kvazi mnenje. Ampak še vedno mi je to dobra 7/10 igra. Treba probat celotno premislit in ocenit. Mi je Watch Dogs 2 zelo fun igra z dobrimi in zanimivi mehanikami? Mi je. Spada med all time greats hite? To pa žal ne, jebiga. Ne pomeni pa, da ni carska igrica :) 

 

 

Navedek

 

Kljub temu da mi Ubisoft pada iz izdelka v izdelek, mi Watch Dogs 2 ostajajo skriti hit in izredno fascinanten izdelek – v mojih očeh celo najkvalitetnejša Ubisoft igra minevajoče generacije. Povsem razumem, da je komu igra bedna, saj ima res ogromno povprečnih značilnosti: zgodba je recimo plehka, pozorna in do konca enodimenzionalna, prav težko si je zamisliti bolj enodimenzionalne like, spominjajo skoraj na kakšno situacijsko komedijo, portret hackerjev in njihovega življenja je preprosto laughable. Tudi igralnost, če se lotiš preigravanja »s silo«, konkretno peša, saj je igra kot streljačina basic in monotona. Obenem je povsem brez smisla odprti svet, saj se lahko po praktično celi mapi instantno teleportiraš in praktično ni razloga, da bi se vozakal od ene do druge točke. Mapa ima sicer par dobro dizajniranih delov, mini igra s fotografiranjem »znamenitosti« razkrije par fascinantnih objektov, opazovati Golden Gate Bridge iz kakšne strehe je noro impresivno, samo all in all je odprta mapa nepotrebna, saj tudi z vidika misij ni dobro izkoriščena – razne aktivnosti v smislu dirjanja po mestu so zapakirane v blede zgodbovne odvrtke, ki se jih naveličaš po petih minutah.

 

Kaj je torej sploh takega, da se k tej igri kar naprej vračam, eksperimentiram v misijah in celo kupujem DLC-je? Hja, če se odločiš, da boš igro preigral na full stealth mode, zadeva naenkrat postane noro fascinantna. Naj povem, da v igri ni potrebno ubiti nikogar – še celo fizični kontakt je ponavadi nepotreben. Še več, vsaj 70 % osrednje zgodbe lahko preigraš brez fizičnega vstopa na dogajalno polje. Igralni lik, Marcus, ima v svojem repertoarju drona in avtomobilček na daljinsko vodenje, ki ga lahko upravljaš po raznih ventilacijah in kanalizacijah, zaradi česar ga »na daljavo« spraviš v vsak možen kos mape, od koder lahko downloadaš podatke, ki ti omogočajo, da npr. preko kamer shekaš informacije, ki jih potrebuješ. Naenkrat igra namesto streljačine postane puzzle stealth game, kjer preklapljaš iz ene kamere v drugo, iz tretje naprave v četrto, da dosežeš željene informacije. V skladu s tem tudi razvijaš lik s klasičnim drevesnim stilom kupovanja nadgradenj, ki pa je tokrat dejansko zgodbovno osmišljen in predvsem nadgradnje niso trivialne, pač pa od papka s telefonom tvoj lik spremenijo v hacking machine, ki lahko spreminja ustroj delovanja celotnega San Francisca. Igra prav tako znotraj vsake misije ponuja povsem neobvezne stranske zadolžitve, za katerega celo ni nobenega checklista, vse se nekako pojavi in opravi organsko (pomanjkanje checklistov in razne statistike je celo minus, saj me je resnično zanimalo, kolikokrat sem sprožil kak alarm). Dodatna »igra v igri« je tudi raziskovanje področja, kjer bo potekala misija. To spominja na MGS 5: s pomočjo različnih gadgetov raziščemo okolje in optimalno pot do cilja. Slednje je po svoje plus in minus, želel bi si več neočitnih poti, ki so zdaj samo v t. i. online misijah. Slednje igram v solo mode (dvignjen palec za odločitev, da lahko tudi online misije delaš v offline solo mode), pa mi niti na najtežji težavnosti niso pretežke, ravno prej sem naredil eno najtežjih, celo opcijski goal sem uspešno prestal, čeprav je bila misija balanced za dva igralca.

 

Thumbs up tudi stranskim misijam, ki so povečini bolj funky različice osrednjih. So pa izredno preproste, večinoma sediš v grmovju pred ozemljem misije in narediš par klikov, pohekaš kaj preko livestreama in je. DLC vsebuje bolj inovativne pristope k igranju in predstavlja dobro nadgradnjo osnovne igre, jaz sem zadovoljen, tudi cena 10 evrov se mi ne zdi prehuda, čeprav se organsko nagibam proti plačljivim dodatnim vsebinam. Interesantno je tudi to, da večino side missionov dobiš preko »prisluškovanja« (oziroma tudi branja SMS-ov) naključnim NPC-jem (recimo nekih modelov, ki relaksirajo na skalah). Tako recimo izveš, da je sestrična ene izmed protagonistovih prijateljic streamerka, ki pred kamero izvaja vprašljive reči, zato jo je treba od tega hobija odklopiti.

 

Kakorkoli. Igra ima pluse in minuse. Vsekakor se mi zdi najbolj drzen Ubisoftov izdelek, ki je bil izdan v nekem čudnem času, ko si je Ubisoft dovolil kanček eksperimentiranja. Rainbow Six in For Honor sta takrat dobivala precej zanimive DLC-je, najavljen je bil nov Assassin's Creed, ki je vendarle malce spremenil formulo, Watch Dogs 2 so bili full stealth game, v Trials Fusion so izdajali DLC-je s community mapami … Good times. WATCH_DOGS 2 po moji ocenjevalni lestvici torej dobi dobro sedmico. Kdor ima rad stealth igre z zanimivi pristopi in je dovolj potrpežljiv, da ne bo postrelil pol mape (kar igra pač omogoča), bo nagrajen s parimi norimi mehanikami.

 

 

Povezava do prispevka

Skratka, ta projekt več kot očitno vodijo mongoloidi katerih IQ ne dosega sobne temperature. Ko vodje teamov tako močno zagrizejo v trend, potem vsa upanja jahajo na krilih tega trenda in vsa ta upanja naraščajo, dokler na tisoče bugov, štorijalnih idiotizmov ter splošna neigrabilnost ne ugledajo luči dneva. Mogoče bi lahko kar zakupili licenco Vikings, bi jim bilo še lažje.

uredilo bitje sadhu sequencer
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

  

KE RIT reče pred 3 urami:

Ker so delayali CyberPunk, sem se odloču, da se bom stegnu in si vzel Valhallo, da imam vsaj eno Next Gen igro za PS5.

Na ShopTo jo imate za 45 funtov in drobiž (skupaj s poštnino), če slučajno koga zanima.

 

 

Sem skor prepričan da bo za BF že kak popust za to igro (še vsakič je bil) in ni šans da prednaročim Ubisoft igro brez da vidim opise prej. Drugač pa najbolj nextgen bo itak DemonSouls ;)

uredilo bitje Gatsu
Povezava do prispevka

Ja ma... tipi so naredili na novo igro.. dobro ce si jo ze preigral okej.. razumem. Sam igra je narejena skoraj iz nule razen pac idej in mehanik ipd in se to so mogli tuhtat kako stare zadeve ufurat v novo igro leta 2020.. pac delali so jo 3 leta takoj po uni SotC remake.. 

 

V glavnem jaz nisem igral originala in baje, da remake izgleda fenomenalno.. za videt cesa je sposoben ps5 in okusit DeS, edini souls na spisku, ki mi manjka je taman imo

 

Aja sori to ni DeS tema lol

uredilo bitje bigboss82
Povezava do prispevka
bigboss82 reče pred 8 minutami:

Ja ma... tipi so naredili na novo igro.. dobro ce si jo ze preigral okej.. razumem. Sam igra je narejena skoraj iz nule razen pac idej in mehanik ipd in se to so mogli tuhtat kako stare zadeve ufurat v novo igro leta 2020.. pac delali so jo 3 leta takoj po uni SotC remake.. 

 

V glavnem jaz nisem igral originala in baje, da remake izgleda fenomenalno.. za videt cesa je sposoben ps5 in okusit DeS, edini souls na spisku, ki mi manjka je taman imo

 

Aja sori to ni DeS tema lol

Aja, ker lore, concept art, igralne mehanike, etc. To ni nič? To je kao neka malenkost, ki sploh ne vpliva na razvojni čas?

Itak da gre manj časa/denarja v remake, kakor v iz nule narejen AAA naslov.

 

Če so lahko SOTCR prodajali po 40, bi lahko tudi DeSR po 50 (10 več, ker so kao od 12.11.2020 igrice postale dražje).

 

Lepo te prosim, ne mi opravičevat teh grabežljivih praks, ki me delaš živčnega že ob osmih zjutraj.

uredilo bitje KE RIT
Povezava do prispevka

Kolko bo sploh cena 80? Dobro ajde 60 bi blo ql.. ipak je malo bolj zahtevna igrca graficno od une

 

Al pa RE2R ta kolko je bla 60?

 

Ma ne sej ne opravicujem, jaz bi jo tudi raje za 40 hehe.. sam glede na to da je nisem se igral mi je ql.. edino pac majekk in gatsu bodo ze vse vedli in ne bom mogu obrnit pred njimi hehe

Povezava do prispevka

  

KE RIT reče pred 8 minutami:

Aja, ker lore, concept art, igralne mehanike, etc. To ni nič? To je kao neka malenkost, ki sploh ne vpliva na razvojni čas?

Itak, da gre dosti manj časa/denarja v remake, kakor v iz nule narejen AAA naslov.

 

Če so lahko SOTCR prodajali po 40, bi lahko tudi DeSR po 50 (10 več, ker so kao od 12.11.2020 igrice postale dražje).

 

Lepo te prosim, ne mi opravičevat teh grabežljivih praks, ki me delaš živčnega že ob osmih zjutraj.

 

 

Ti resno primerjaš stroškovno SoTC remake z DeS? Dej si še enkrat poglej spremembe med original in remake obeh iger pa boš videl da enostavno ni primerjave. Pa ne pozabit da so za SoTC imel vmes še PS3 remaster na osnovi katerga so potem delal remake. Ja 80€ je absolutno preveč (kdor bo igre kupoval po tej ceni je itak nor) ampak 50€ je pa za tak remake precej smešna cena. Itak bo pa cena prej ko slej Mefisto aproved. DeS bo mene koštal manj ko 60€ drugač.

uredilo bitje Gatsu
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...