Skoči na vsebino

[multi] Assassin's Creed Valhalla


Gatsu

Priporočeni prispevki

Jaz sem čisto notri padel, do sedaj sem nekje na slabi tretjini, mi je igra vrhunska. Zgodba zelo dobra in vleče, stranski kvesti so tudi zanimivi in kar je še bolj pomembno se večinoma zgodijo na istem prostoru, ne rabiš 5 minut laufat po nekaj pa se potem vračat. hroščev za enkrat nimam. Tole obdobje mi je top, grafika je vrhunska Anglija je čudovita pa tudi Norveška je dobro narejena.

Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 4 urami:

Vseeno je štorijalni del zaenkrat veliko bolj obetaven kot v zadnjih 2 igrah. Kar pa ne morem rečt za nadzor nad likom, ki je clunky za zjokat. Občutek je kot da premikaš 150kilskega vikinga, ko pa pride do combata pa žal ni nič od tega. Hecno je tud da konj gre v malo večji klanec ko polž, peš pa lahko neomejeno laufaš navzgor :rofl: Ne razumem tud odločitve zakaj stranski kvesti niso več beleženi v žurnalu... 

evo, to me najbolj moti pri igri, poleg jebenih glitchev, na katere sem kasneje na sreco nabasal le se enkrat, se pa pocasi blizam koncu.

igra je res svinjsko dolga, sam Odysseya sem moral dat na stran za nekaj cajta, Valhalla me pa dobro vlece do konca. Edina manjsa kriza mi je blo obmocje Eurviscire, sam se je pol Jotunheim pricakovano odkupil.

Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 1 uro:

Sam ta igra prov ne cen tvojga časa... Par ur igranja in ne narediš dobesedno nič. Včer sem pol ure iskal vhod v eno zgradbo in ga enostavno nisem našel. Tako kretensko neopaznih breakable zidov še v lajfu nisem videl v igrah.

 

Skoraj vsak, še tako nepomemben chest ima enega od ponavljajočih trikov, ko je door bodisi ''barred'' bodisi ''locked'' ali oboje. 

 

Da ne govorim o temu, kako za podzemne cheste moraš porabit lep čas, da sploh najdeš pravi vhod/dostop do njih.

 

Ko boš v 10. regiji delal isto boš šele pizdil. Se nisem hecal, ko sem rekel, da sem porabil 90% časa za cheste in side stuff, main robe je cca 10% časa.

 

Me prav zanima kako ti bo, ko boš prišel do ta težjih Cairn stonov ali animus anomalij :D Tisto je še posebej glupo na controller, miška in tipkovnica precej olajšata tisti šrot.

uredilo bitje bitsurugi
Povezava do prispevka
bitsurugi reče pred 7 minutami:

 

Skoraj vsak, še tako nepomemben chest ima enega od ponavljajočih trikov, ko je door bodisi ''barred'' bodisi ''locked'' ali oboje. 

 

Da ne govorim o temu, kako za podzemne cheste moraš porabit lep čas, da sploh najdeš pravi vhod/dostop do njih.

 

Ko boš v 10. regiji delal isto boš šele pizdil. Se nisem hecal, ko sem rekel, da sem porabil 90% časa za cheste in side stuff, main robe je cca 10% časa.

 

Me prav zanima kako boš šele pizdil, ko boš prišel do ta težjih Cairn stonov ali animus anomalij :D Tisto je še posebej glupo na controller, miška in tipkovnica precej olajšata tisti šrot.

 

Ma sem se že odločil da bom več ali manj samo glavne queste delal. Hvala lepa za tako unfun potratno opravljanje stranskih reči no... 

uredilo bitje Gatsu
Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 26 minutami:

 

Ma sem se že odločil da bom več ali manj samo glavne queste delal. Hvala lepa za tako unfun potratno opravljanje stranskih reči no... 

 

Ma delaj obvezno še World Evente, torej tiste, kjer so to kot side questi. Ti so zelo kratki in so dokaj smešni/dobri, noben ni frustracija. Sicer kot si ugotovil se ti nikjer ne beleži, ampak z lahkoto pogruntaš, kaj moraš narediti, ko debatiraš s quest giverjem ali pa pač prideš na kraj in moraš logično sklepat kaj naredit. Zakaj ni ga v kvest logu je razlog v temu, ker se je folk pizdil, da nočejo, da te vodi špil za rokco in sedaj smo dobili to. Mene je to isto sprva motilo, potem pa ti rečem, da mi je skoraj boljše oz. mi nič ne manjka. Tudi sicer je rešitev vedno nekje v neposredni bližini kvesta. Ti tudi načeloma niso zbudani, vsaj meni so vsi delali BP in sem naredil vse.

 

Od plavih reči naredi še Draugr fighte in tiste tri vešče v East England. 

 

Pa rumene (wealth -  te ta velike pike) obvezno ne spusti, ker so edini način, da dobiš nova orožja/armor. Sej so označene katere so to. Ta druge velike rumene pike (ki so označene kot 3 gold bar) pa so upgrejd materiali za orožja, tako da tisto tudi priporočam, da vsaj nekaj jih narediš. 

 

Male wealth pikce (ki se vidijo le ko dovolj zoomaš-in mapo) pa komot spustiš, tiste tudi ne štejejo za 100%. Sicer ti dajo ore pa leather ampak tistih boš imel na koncu ene 20 tisoč (!!) preveč.

 

 

uredilo bitje bitsurugi
Povezava do prispevka

meni je tole kljub ze nastetim kiksom presenecenje leta. 


igra ima najboljse synchro pointe, solidno zgodbo, zadovoljiv boj, simpaticne stranske queste, labirintov galore (yes za Treasures of Britain), nekaj carskih skillsov, ni prizadetega enemy auto scalinga, ni ladijskega bojevanja,.
je pa Vinland party pooper, na dveh obmocjih screen tearing in jebeno kljuse

8/10

 

832000205_AssassinsCreedValhalla__10.thumb.jpeg.9035989912465f42e38ce154cee9f6b1.jpeg

 

1005906925_AssassinsCreedValhalla__6.thumb.jpeg.50f29bd0ad3c5341060f7d0474301aa6.jpeg

 

1742953623_AssassinsCreedValhalla__8.thumb.jpeg.0a52c1cac676205b1ea33fdcf1d17812.jpeg

 

801166480_AssassinsCreedValhalla_20210105112344.thumb.jpg.a53dc84c9698d09ce2ec0c31537c3302.jpg

uredilo bitje g. Profesor
Povezava do prispevka
Ćamir (izbrisani) reče pred 33 minutami:

Ne spomnim se, katera pikica so kamni. Je pa kar lušten puzl, mislim da sem enega doslej naredil 

 

Kamni so tolko lušten puzzle, da ko boš prišel do ta naprednih, boš od jeze in frustracije nad glupo fiziko želel zalučat joypad v zid. Res pravi relaxing activity :sick:

 

Že dolgo nisem delal nekaj tako obupnega kot kamne. Seveda, če narediš prvih nekaj imaš čisto kontra mnenje. Pri zadnjih 3-4 pa je pesem čisto drugačna, še posebej na kontrollerju.

Povezava do prispevka

Saj drugače mi je tako res na polno "mešani filingi" game

 

V enem trenutku je vse dobro. Prihajam pred čudoviti grad na vzpetini, naredim zanimiv side-quest z debato o takratni politični situaciji, relaksirajoče zlagam kamne in odkrijem nov hud ščit, pridem na sled legendary beasta in odkrijem kak magičen artefakt

 

V naslednjem trenutku iščem vhod v jamo kot blesav, jame nikjer, random side-quest se ne aktivira, ker se ni spawnal NPC, kljub predanemu skrivanju me po naključju opazijo in main quest lik prilebdi do mene in zatrokira :D 

Povezava do prispevka
Ćamir (izbrisani) reče pred 14 minutami:

odkrijem nov hud ščit

 

Meni pa je ravno ta del nekako čuden. Vsa oprema in orožje se mi zdi več al manj isto. Vsi ščiti imajo podobne statse, kot tudi vsi loki recimo (razen različni special ability). Jaz sem trenutno level 182 in imam še vedno prvo sekiro, menjavam med istima hunt in predator lokoma, ter imam do konca upgrejdan raven in huntsmen set opreme. Ali kaj narobe delam? Vse skire ipd, ki kje slučajno dobim imajo potem zelo podobne statse in se sploh ne spravim nadgrajevat, ker se mi zdi, da bi bilo samo tistih par pik razlike gor al dol... Enako pri opremi... kjer uporabljam sete zaradi posebnih učinkov.

 

Res je, da je precej bugov, ampak v igri vseeno uživam. Pač svet in zgodba sta mi bliže kot pri Cyberpunku.

 

Kako nadgrajujete svojo vas? Meni vedno manjka surovin za nadgradnjo. Pri raidih dobiš v enem toliko, da nadgradiš glih eno stvar v svoji vasi. In sploh ni toliko raidov, da bi lahko nadgradil vse. Pa sem raide prvo spucal, razen tam kjer so 100 levelov nad mojim recimo.

Povezava do prispevka

Še vedno ful priporočam, da probate, če niste, dual wield heavy axes. Jebeš ščite, so totalno neuporabni ko maš tisti bullet time dodge, tudi parry je mala šala v AC. 

Takoj ko začneš vihtet dve ogromni sekiri je noro, pa obe moji sekiri mata še fire effect :D

 

Sej maš surovine tu pa tam po mapi, sicer ne glih veliko, tak da ja, z raidi, moja naselbina je level 5 trenutno

Povezava do prispevka

Se strinjam. Dual wield, še posebej z dvema 2hand orožjema (ko dobiš skill) je popolnoma broken in precej boljše kot karkoli+shield. Ker itak blokaš ne nikoli, greš vedn na parry, ker parry je OP in je smešno lahek v tajmingu, pa enostavno se splača, ker staggeraš ali dobiš kake dobre bonuse. In parry lahko nardiš z orožjem, tako da ni kaj razmišljat.

 

Priporočam tudi kombinacijo dvakrat spear, še posebej oni, ki ti da bonus att, ko si surrounded in ta drugi, ki ima bonus crit dmg ter mentor's set na koncu, ki daje več crita.

 

Sicer pa ... vse je dobro, razen heavy shieldi, ki so meni totalne smeti, ne glede na perke.

Povezava do prispevka

 

Vučko3 reče pred 1 uro:

Zdaj ne vem točno po kakem principu to dela, niti se ne spomnim, kak mam nastavljeno, edino mi pokaže rumene in modre pikice. Še tistih belih me ne pokaže, razen ko sem čist blizu.

In če so nekje pod površjem, ti fokusiranje s ptičem lahko pokaže tudi vhode do tja (razen, če imaš to izklopljeno in se moraš pač orientirat brez radarja in pomagalskih ikonc)

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...