Skoči na vsebino

[multi] Assassin's Creed Valhalla


Gatsu

Priporočeni prispevki

Kot že rečeno mi je igrica fajn in me vleče, ampak je težko pisat kako mi gre na živce in mi je bedno igrat Asgard, sedaj pa Jotunheim... Fak no... par dni sem prestavljal, da sem se spravil končat Asgard, sedaj pa to. Ne vem no... vam je všeč? Meni nikakor ne sede. Pa fast travel pointov je tako malo. Prav mučim se in mi na pamet ne pade, da bi pobiral vse tiste zaklade.

Povezava do prispevka

V bistvu Asgard in Jutunhaim so štorjalno najbolj pomemben del in jih ne moreš opisat le kot ''blodnje'', glede na potek igre. Sej boš povezal vse skupaj.

 

Pa kar se tiče raziskovanja sta mi ravno ti dve coni bili top, zlasti artistično. Mogoče sprva mi je bil Jotunhaim malo tečen, dokler ne pogruntaš kak se do chestov pride.

 

Meni so se bolj vlekle cone, ki so očiten filler / side content s postranskimi in nezanimivimi liki, ki k zgodbi ne pripomorejo ama nič. In se jih na koncu niti nisem spomnil, ko si v zadnjih conah.

uredilo bitje bitsurugi
Povezava do prispevka
AMF reče Dne, 10. 1. 2021 at 2:12:

ql, ker jaz sem ravnokar okopal modela, ki je verjel, da mu svinjsko govno daje moč

 

Cel kup takih smešnih stanskih "World questov" je :)  Glede tega je tole res enkratna nadgradnja napram predhodnikoma.

 

 

Sam res škoda da 2 mesca po izidu igra ni razhroščena niti približno. Pa odkar igram ni blo enga faking updejta. Glitchev ki ubijajo imerssion na srečo razen v prologu potem nisem več imel veliko. Moram pa vsake par ur reloadat igro ker se kak quest noče končat, ni NPCja, ni quest itema itd.

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 1 uro:

Zdaj spilam, sem level 185 nekje, vidim Zealota, sem prebral, da je level 220, mislim ajde ni panike. Tip me 3x ubije, ne vem kaj se dogaja, pol pa dejansko pogledam, in je 280 level :D jaz ne spilam range skoraj nic, razen weak points za stun attack.

Dobi skill za metanje nazaj projectiles. Ko vrže sulico jo samo vrni. Kinda broken ampak deluje na tko 90% zealotov tud ce so velik višji level.

Povezava do prispevka

85ur zakljucena velika vecina Anglije, ostala so mi še nebesa in skok čez lužo. Kaj mi je boljse od Odiseje...torej, voice acting, spilam tipa, zgodba, vsi glavni liki mi delujejo dosti bolj cloveski in boljse spisani, stranske stvari so ful boljse, main story bolj zanimiv, combat je tu nekje. 

Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 7 minutami:

ca. štirih, petih urah bolj všeč kot Odisej. 

 

A nisva kupila isti dan? Kaj maš tolko dela zdaj v tem času? Jaz sem danes mel 81ur v igri :D

 

Vučko3 reče pred 1 minuto:

spilam tipa

 

Tudi jaz, ker sem že preden sem začel prebral, da je ženski voice acting katastrofa.

uredilo bitje tomazek
Povezava do prispevka

Jap, pa ta tip ki spila Eivorja, igra vikinga Knuta v seriji Last Kingdom. 

 

Drugace pa, tisti faking ljubezenski  quest mi je igro totalno zamoril. Ko mors iskat bivso ljubav od onega, trenutno zeno pa ugrabit in poslat v Frankio al nekaj. Pol ko sem koncno priplaval iz tega dreka je spet zabavno.

Povezava do prispevka
tomazek reče pred 2 minutama:

A nisva kupila isti dan? Kaj maš tolko dela zdaj v tem času? Jaz sem danes mel 81ur v igri :D


Yes, na isti dan. Mogoče celo samo pol ure/ura razlike :) Drugače pa.. ja, delam službeno in je kar pestro, igram skoraj nič, še na forumu sem bolj malo. Pa saj bo ... ;)

Povezava do prispevka
tomazek reče pred 1 minuto:

Ti kar delaj, če je prilika zaslužit... in na stran dajaj za Arcade box :D Valhallo boš že, ko ne bo tolko dela.


Točno tako kot praviš. Poleg tega: če te delo veseli (res veseli!) je to nekaj najboljšega. Skoraj da rajši 8 ur drkam Photoshop in potem še 8 ur Premiere, kot da bi si vzel neko pavzo in pač igral. Saj, občasno je tudi treba, ampak vseeno... Trenutno sem pač v nekem delovnem elementu (in tudi teh projektov, ki jih furamo ne bi rad niti malo "zapostavil"). /end offtopic :) 

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 9 urami:

85ur zakljucena velika vecina Anglije, ostala so mi še nebesa in skok čez lužo. Kaj mi je boljse od Odiseje...torej, voice acting, spilam tipa, zgodba, vsi glavni liki mi delujejo dosti bolj cloveski in boljse spisani, stranske stvari so ful boljse, main story bolj zanimiv, combat je tu nekje. 

 

Fak jaz sem na 60 urah pa sem naredil komaj 6 con v Angliji in Asgard.... Zdej počas vidim zakaj je Skillup skurcal igro. Res ne vem na katerih drogah je ta Ubisoft da grejo delat po že tako predolgih ACjih še praktično 100% daljšo igro?!? V 60 faking urah sem platiniral AC: Odyssey tukaj nisem pa še niti na faking polovici no. Še dobro da je itak suša do marca in moram sam lepo na izi tole špilat da se mi ne bo zagravžalo. Opisovalcem ki so igro dejansko končali pa valjda da se je. In Skillupa cenim ravno zato ker naredi opis šele potem ko konča igro, ne pa tko ko IGN, Gamespot, Polygon in še mnogo drugih ki fuknejo ven review ne glede na to kako daleč so prišli v igri.

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 4 minutami:

Zato pa jaz mam monster hunterja vedno na stand by :D Enostavno ne morem konstantno tega špilat, prav panika me zagrabi ko vidim koliko con še imam za končat. Zdaj je že malo lažje, sem šel na Asgard, da malo spremenim potek igranja.

 

Sej jaz pa cca 30-40 minut dnevno igram Genshin Impact ki ima tko faking dober combat in gameplay overall da je res škoda da ne gre za Diablo stil igre ampak Gacho... Ta gameplay + Diablo loot = ecstasy tbh. Res se ne čudim da modeli služijo take hude denarce ker je vsak lik k ga dropnejo v igro jebeno unikaten in fun. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...